Topic: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
1208 posts, 381886 views
📖 Pagination options
- laur_visan
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia si depou Valea Ialomitei
laur_visan
Atunci care ar fi motivul grevei?Intradevar au lucrari peste tot,dar asta nu inseamna ca si isi achita salariile la timp.La noi se poarta ca firmele romanesti sa mearga bine,dar patronii sa se vaite ca sunt amarati si ca nu au de unde.
133 313 wrote:
Nu stiu cum nu sunt platiti astia de la Tehnologica... ii vezi pe toate drumurile. Literalmente. Unde merg dau de ei.
Atunci care ar fi motivul grevei?Intradevar au lucrari peste tot,dar asta nu inseamna ca si isi achita salariile la timp.La noi se poarta ca firmele romanesti sa mearga bine,dar patronii sa se vaite ca sunt amarati si ca nu au de unde.
- GGD
-
Posted:
-
GGD
Astazi pe la ora 10.00 in zona Aleea Parva se "bronzau", in continuare, mare parte din muncitorii Tehnologica. Se lucra insa si foarte timid la depou si la galerie in zona Romancierilor. Pacat.
Astazi pe la ora 10.00 in zona Aleea Parva se "bronzau", in continuare, mare parte din muncitorii Tehnologica. Se lucra insa si foarte timid la depou si la galerie in zona Romancierilor. Pacat.
- Metamorph
-
Posted:
-
Metamorph
Confirm si eu.La ora 14,aceeasi situatie.
Confirm si eu.La ora 14,aceeasi situatie.
- GGD
-
Posted:
-
GGD
Dar care motiv este cel adevarat:
- salarii restante neplatite
- solicitare majorare salarii.
Stie cineva?
Dar care motiv este cel adevarat:
- salarii restante neplatite
- solicitare majorare salarii.
Stie cineva?
- nero
-
Posted:
-
nero
Ultimele salarii platite au fost pt luna noiembrie. (platite prin februarie)
Ultimele salarii platite au fost pt luna noiembrie. (platite prin februarie)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pai pe la reabilitarea termica si Pantelimon-Iancului decembrie ianurie si februarie au fost vacanta mare. Poate si pe la altele.
Pai pe la reabilitarea termica si Pantelimon-Iancului decembrie ianurie si februarie au fost vacanta mare. Poate si pe la altele.
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
De la o sursă, postez link-ul cu ce s-a realizat ieri, 27 martie, aici!
http://forum.construim-romania.ro/showt...139&page=5
De la o sursă, postez link-ul cu ce s-a realizat ieri, 27 martie, aici!
http://forum.construim-romania.ro/showt...139&page=5
- Slasher1985
-
Posted:
-
Slasher1985
Nu reusesc sa vad imaginile din postarea de acolo. E o problema doar la mine?
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Am încercat şi eu, dar am acelaşi rezultat !
Slasher1985 wrote:
Am încercat şi eu, dar am acelaşi rezultat !
- Lixandru Dragos-Liviu
-
Posted:
-
Lixandru Dragos-Liviu
Astăzi s-a finalizat săpătura pe un segment de radier din depoul-staţie (cel spre Kaufland), iar toate utilajele au plecat. Chiar şi cel care spărgea PM-ul de pe partea blocului albastru...
25 muncitori armau PS-ul staţiei, lângă blocul maro, însă nu este terminată toată armarea acestei porţiuni de PS.
PS: pentru a vizualiza pozele de pe FCR, aferente acestui link, primit din partea unui prieten, am descoperit că este necesar să avem cont. Mi-am făcut şi eu .
Link-ul cu imaginile de astăzi: http://forum.construim-romania.ro/showt...139&page=5
Astăzi s-a finalizat săpătura pe un segment de radier din depoul-staţie (cel spre Kaufland), iar toate utilajele au plecat. Chiar şi cel care spărgea PM-ul de pe partea blocului albastru...
25 muncitori armau PS-ul staţiei, lângă blocul maro, însă nu este terminată toată armarea acestei porţiuni de PS.
PS: pentru a vizualiza pozele de pe FCR, aferente acestui link, primit din partea unui prieten, am descoperit că este necesar să avem cont. Mi-am făcut şi eu .
Link-ul cu imaginile de astăzi: http://forum.construim-romania.ro/showt...139&page=5
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
O sa ne dai in fiecare zi adresa acelui forum sa ne spui ca sunt poze acolo?
O sa ne dai in fiecare zi adresa acelui forum sa ne spui ca sunt poze acolo?
- Budy187
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Evident cu exceptia sursei unei fotografii. Care trebuie postata aici pentru a putea avea o sursa...
Regulamentul forumului metrouusor wrote:
15. Se interzice promovarea altor siteuri/forumuri/asociatii/companii altundeva inafara sectiunii de "LINKURI", interdictia se refera si la mesajele private, precum si la racolarea de utilizatori pentru alte actiuni/forumuri.
Evident cu exceptia sursei unei fotografii. Care trebuie postata aici pentru a putea avea o sursa...
- seraph1
-
Posted:
-
seraph1
Au dispărut barăcile și celelate construcții improvizate dinspre Valea Oltului. Pustiu în toata zona depou, stație, tunel, racord. Cred ca urmează să abandoneze și șantierul ăsta.
Au dispărut barăcile și celelate construcții improvizate dinspre Valea Oltului. Pustiu în toata zona depou, stație, tunel, racord. Cred ca urmează să abandoneze și șantierul ăsta.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination