Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului
4158 posts, 1216548 views
📖 Pagination options
- Benzaru
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Benzaru
Din pacate nu am vazut miscare pe santier
Montezuma wrote:
Am auzit ca de maine incep sa revina la lucru o parte din muncitori.
Se va relua armarea la piciorul de pod.
Din pacate nu am vazut miscare pe santier
- thor5
-
Posted:
-
thor5
Domne, ce viziune! Cum au ghicit cei de la Tehnologica ca soseaua va trece chiar prin fata sediului lor! Incredibil! Lasati-ma sa imi etalez si eu abilitatile de ghicitor in stele: globul de cristal imi arata ca tocmai Tehnologica se va ocupa de asfaltarile de la aceasta artera. Pura coincidenta, domnule! Vorba lu' nenea Caragiale: curat murdar!
Domne, ce viziune! Cum au ghicit cei de la Tehnologica ca soseaua va trece chiar prin fata sediului lor! Incredibil! Lasati-ma sa imi etalez si eu abilitatile de ghicitor in stele: globul de cristal imi arata ca tocmai Tehnologica se va ocupa de asfaltarile de la aceasta artera. Pura coincidenta, domnule! Vorba lu' nenea Caragiale: curat murdar!
- ADY881
-
Posted:
-
ADY881
Domne eu cred ca tu nu ai incredere in institutiile statului
, sunt sigur ca vor organiza o licitatie cinstita cu dedicatie, pardon functionarii vor face lucrul sau de selectare a celei mai avantajoase oferte, cu dedicatie
.
thor5 wrote:
Domne eu cred ca tu nu ai incredere in institutiile statului
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Oricine castiga tot isi organiza o baza prin zona ca doar asa se face; acum daca aia fac o investitie pe termen lung si cumpara teren langa viitoarea strapungere bravo lor, nu inseamna ca sunt hoti; si apoi e normal sa vina cu un pret mai scazut pentru lucrare ca nu mai trebuie sa-si organizeze baza, ar fi cam anormal sa vrea si sa nu castige.
Adevarata problema de la noi e ca se incheie astfel de contracte cu garantie foarte mica, ia sa bage garantie calumea sa vedeti cum o sa faca treaba buna din prima.
Oricine castiga tot isi organiza o baza prin zona ca doar asa se face; acum daca aia fac o investitie pe termen lung si cumpara teren langa viitoarea strapungere bravo lor, nu inseamna ca sunt hoti; si apoi e normal sa vina cu un pret mai scazut pentru lucrare ca nu mai trebuie sa-si organizeze baza, ar fi cam anormal sa vrea si sa nu castige.
Adevarata problema de la noi e ca se incheie astfel de contracte cu garantie foarte mica, ia sa bage garantie calumea sa vedeti cum o sa faca treaba buna din prima.
- stevethegreat
-
Posted:
-
stevethegreat
Penetraţia Splaiul Independenţei - Ciurel - A1, a cărei valoare totală actualizată este de peste 2,1 miliarde lei, sumă care include şi exproprierile, va primi în acest an suma de 45 milioane lei. Lucrarea ar trebui să fie finalizată în 2017, potrivit documentului citat.
http://www.puterea.ro/social/cheltuieli-de-peste-1-miliard-de-euro-in-2014-vezi-ce-investitii-va-finanta-primaria-capitalei-86680.html
Penetraţia Splaiul Independenţei - Ciurel - A1, a cărei valoare totală actualizată este de peste 2,1 miliarde lei, sumă care include şi exproprierile, va primi în acest an suma de 45 milioane lei. Lucrarea ar trebui să fie finalizată în 2017, potrivit documentului citat.
http://www.puterea.ro/social/cheltuieli-de-peste-1-miliard-de-euro-in-2014-vezi-ce-investitii-va-finanta-primaria-capitalei-86680.html
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
De banii astia ridica pilonii.. oricum nu se vede nicio miscare p`acolo...
De banii astia ridica pilonii.. oricum nu se vede nicio miscare p`acolo...
-
- Don
-
Posted:
-
Don
Daca tot nu au PUZ, macar ceva buget au !
Dar oare exista cineva care sa creada ca lucrarea se va termina pana in 2017 ? eu nu !
Daca tot nu au PUZ, macar ceva buget au !
Dar oare exista cineva care sa creada ca lucrarea se va termina pana in 2017 ? eu nu !
- alex1968
-
Posted:
-
alex1968
Cred ca lucrarea asta din nefericire va bate recordul ca ani pierduti. Macar podul sa fie gata pana in 2017!
Cred ca lucrarea asta din nefericire va bate recordul ca ani pierduti. Macar podul sa fie gata pana in 2017!
-
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Macar de i-ar da pe alt PUZ pe care sa nu-l mai anuleze oricine in instanta.
Macar de i-ar da pe alt PUZ pe care sa nu-l mai anuleze oricine in instanta.
- Benzaru
-
Posted:
-
Benzaru
S-a reluat lucrul la pilonul central. Sa vedem cât s-o lucra de data asta.
S-a reluat lucrul la pilonul central. Sa vedem cât s-o lucra de data asta.
- Tom
-
Posted:
-
Tom
Don wrote:ATENTIE! Statia de la Rosu este de TRATARE a apei, nu de EPURARE!
Am citit ca ...contra argument ca strada ar trece prea aproape de statia de epurare de la Rosu:
domnilor, este o statie de EPURARE si nu bazine cu apa minerala !
-
- Don
-
Posted:
-
Don
Scuze, greseala mea de exprimare, asa este, DE TRATARE ! Dar asta am vrut sa spun !
Scuze, greseala mea de exprimare, asa este, DE TRATARE ! Dar asta am vrut sa spun !
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Cu banii care ii au anul asta cred ca mai ridica 20m de hobanat
MAXIM!
Cu banii care ii au anul asta cred ca mai ridica 20m de hobanat
- Benzaru
-
Posted:
-
Benzaru
Ieri s-a betonat stalpul dinspre Splai. Probabil pana de Paste se va arma si betona si stâlpul dinspre Dâmbovița după care cred ca se va lua iar vacanța.
Ieri s-a betonat stalpul dinspre Splai. Probabil pana de Paste se va arma si betona si stâlpul dinspre Dâmbovița după care cred ca se va lua iar vacanța.
📖 Pagination options