MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei

1767 posts, 595152 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 127

📖 Pagination options
Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei satanistu

aztec wrote:
Si pana la urma statia cea mai importanta de pe traseu sa fie si cea mai urata-incropita-ieftina de neinteles. Si asta pt cativa metri cubi de beton

Pai e cu dus si intors. Ori ramai pe loc jumate de an si ne apropiem de 2017, ori lasam frumusetea deoparte si ii dam bataie... totusi nu trebuie sa uitam ca orice intarziere la M5 provoaca intarziere la restul magistralelor ce vor sa fie construite.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei andrei11

Ei şi ? Cui îi pasă ?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei satanistu

andrei11 wrote:
Ei şi ? Cui îi pasă ?

Adevarat... am uitat.. pacat ca nu exista un buton de like

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei sab

Pana la "like", invata sa nu mai dai "quote" la fiecare mesaj pe care il scrii !!!!!   Uita-e pe pagina anterioara, ai citat 11 randuri de la GAC , iar raspunsul tau este fix 2 randuri :twisted:.
Ti-am, mai spus candva, in stanga sus sau in stanga jos exista buton "post reply" . Apasa-l cu incredere, nu te musca...

• GGD
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei GGD

In dimineata asta era miscare la statia in cauza. Tind sa cred ca erau cei de la Verta Tel (nu aveau insemne pe haine sau pe utilaje ) deoarece substatia care trebuia hidroizolatata este in aceeasi stare si nu se lucra la ea. Se excava chiar pe linia gardului pe sensul P-ta Moghioros - Romancierilor.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Benzaru

Si la ora 16.00 era activitate. Un excavator încarca pământ intr-o basculanta . Știe cineva sa ne spună dacă se pregătește reluare lucrului la aceasta statie sau se face doar curatenie de primăvara pe santier?

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Nightwolf

Si daca se face curatenie e tot un semn bun... inseamna ca se misca ceva...

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Lixandru Dragos-Liviu

Aici se pregătea devierea circulaţiei. Se va ocoli numai ministaţia electro, adică un perimetru mai mic, faţă de tot şantierul împrejmuit.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Goldmund

Stie cineva din surse sigure daca exista intarzieri mari la aceasta statie, sau daca se poate recupera decalajul amintit de mai multi forumisti? Ca asa am tot citit pareri pe care nimeni nu le confirma sau infirma...
Abia astept poze noi de pe santierul statiilor  :roll:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei 133 313

Termenul de finalizare initial pentru racord era 2014...  :roll:

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei Goldmund

...2014 inseamna pana pe 31 decembrie; teoretic,  mai au timp destul sa termine("pentru racord") statia.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei ByOnu

Nu. Nu au sanse. Trebuie sa fim realisti, nici pe 01.01.2017 racordul nu va fi deschis.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei 133 313

De fapt cred ca se va deschide dupa autostrada Pitesti-Sibiu.

Re: Discutii - Lucrari statia Parc Drumul Taberei jumy

Buna ziua sunt si eu nou pe aici dar urmaresc forumul de mult timp si asi avea si eu o intrebare daca se mobilizeaza toata lumea in ce perioada este posibila construirea acestei statii?

Go to page:  1  ... 20 21 22 23 24 25 26  ... 127

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463912 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”