Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2494 posts, 624081 views

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 179

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului ByOnu

2017? Pe bune? Doar pentru a schimba liniile, pentru a pune doua linii de borduri si pentru a asterne un strat de asfalt? Nu pot sa spun decat ca si-au luat un termen cu tot cu intarzieri, probe, TOT, deci pe data respectiva la 5:00 AM tramvaiul ar trebui sa circule pe acolo.

Mi se pare de-a dreptul incredibil. Sincer, si 2016 mi se pare mult. Mai mult de 1 an -- prea mult si atat, dar fie de la mine -- nu as fi dat. Pai schimbatul liniilor integral nu dureaza mai mult de 2-3 luni, si asta lent. Si sa nu uitam ca bordurile se schimba concomitent, idem si stalpii se monteaza tpt concomitent, si chiar daca n-ar fi concomintent, intr-o saptamana ar fi toti pusi.

Deci, 3 ani pentru ce?!?!?!?! Sau poate s-au invatat din dosarul Uranus si stiu ca vor avea de facut niste exproprieri... stim ce inseamna asta. :popa:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Si cu Iancului / Pantelimon ce se intampla ?
Nu mai vorbesc de Pasajul Hurmuzachi / Muncii.

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului IK4

In anii 80, linia de la fostul capat Aleea Barajul Dunarii la 23 August Poarta 4 s-a facut intr-o saptamana. Linie noua, nu modernizare. Cu tot cu strada, trotuare si copaci plantati.

2017? La directia in care merg lucrurile ramane de vazut daca va mai exista atunci tramvai in Bucuresti...

Excact ce spuneam, tehnic, cu tot cu sistemul de canalizare, retele, iluminat, etc. n-are cum sa ia mai mult de 1 an.  :ugeek:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului URANUS

Va dura asa de mult pentru ca se vor aloca putini bani in fiecare an pt. aceasta lucrare, probabil se va lucra 3 luni pe an.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Se lalaie pentru ca pe tronsonul respectiv trebuie facute expropieri. Lucrul efectiv la linia de tramvai nu ar trebui sa dureze mai mult de 6 luni si asa e mult. Si cand ma gandesc ca acum 12 ani s-a modernizat toata linia 41 in 6 luni , nu bucatele modernizate cu anii.  :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Asta nu-i tot. Cand se va finaliza, in anul 20017, vor constata ca 90% din parc este rece si n-au ce vagoane sa trimita pe ea.
Si imi face impresia ca ei considera bucata din intersectia cu Grigorecu ca fiind Grigorescu si n-or sa o atace ramanand un petic de otelul rosu acolo.

:lol:  Asta nu cred. S-au mai facut modernizari si nu s-a intamplat asaceva.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

A really? Pe la Muncii cum s-o fi intamplat? A... trebuia sa fie ca la Obor. Daca n-a fost nu s-a mai facut, ca "era pe alta strada".  :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului catalin2407

URANUS wrote:
Va dura asa de mult pentru ca se vor aloca putini bani in fiecare an pt. aceasta lucrare, probabil se va lucra 3 luni pe an.

Daca intradevar vor dura 3 ani lucrarile, trebuie reparata de urgenta bucata de la Barajul Dunarii pana la intersectia cu 1 Decembrie, in caz contrar ne mai existand o strada pe care sa o repare in 2017. Acolo parca a fost un bombardament si treaba se repeta dupa fiecare iarna pe tot Liviu Rebreanu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului georgica2704

Cu toate ca termenul e mare, de unde avem garantia ca in 2017 ne plimbam cu tramvaiul pe Liviu Rebreanu ? Au fost destule lucrari care au avut intarzieri cu ani , in special unde era vorba de expropieri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului serbanandrei

CINE vede termenul de finalizare gandeste ca pe aceasta portiune se face ceva special  si de aceea dureaza atat timp.

Suntem de tot rasul .......

vorba unui coleg,poate se desfinteaza tramvaiul  pe aceasta portiune pana  termina ei.

Si eu gandeam ca pana la iarna rad tot si avem in sfarsit terminat tot tronsonul  !!!!!!!!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Am fost la o plimbare nocturna pe segmentul Titan-Ressu si este aproape deplorabil. Foarte multi stalpisori indoiti sau rupti complet, zone cu gard in care au intrat violent masinile, taxatoarele de parcare mazgalite de bulangii, spatiul "verde" calcat adesea de masini. Pe scurt, nu exista mentenanta si sunt convins ca daca se facea un minim de efort pentru a se pune in functiune camerele, aceste lucruri erau probabil la sfert fata de cum sunt acum. Pacat ca ne batem joc de lucrurile cumparate tot din banii nostrii.

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 179

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463844 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”