Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400228 views

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 143

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului catalinm

comentariul lui Andrei de la stiri zice, citez, "Prima parte a pasajului Basarab va fi deschisa traficului pana la sfarsitul lunii septembrie 2010"; e interesat de vazut cum se va face asta: fara podul hobanat gata nu prea se poate urca pe pod dinspre titulescu, deci va fi un sg sens???

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Gabi23

Se lucreaza intens si la consolidarea plilonilor din statia de metrou Basarab.
Basarab - 28.07.2010_001.JPG (593.46 KB; downloaded 1763 times)
Basarab - 28.07.2010_002.jpg (655.98 KB; downloaded 1780 times)
Basarab - 28.07.2010_003.JPG (657.72 KB; downloaded 1768 times)
Basarab - 28.07.2010_004.jpg (562.37 KB; downloaded 1776 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tavi

catalinm wrote:
comentariul lui Andrei de la stiri zice, citez, "Prima parte a pasajului Basarab va fi deschisa traficului pana la sfarsitul lunii septembrie 2010"; e interesat de vazut cum se va face asta: fara podul hobanat gata nu prea se poate urca pe pod dinspre titulescu, deci va fi un sg sens???

tramvaiul pe jos cred ca il rezolva pana atunci
pe pasaj de la Grozavesti la Plevnei si scapi de splai, carfur si viitoatea intersectie cu rond de tramvai
am ceva dubii la Orhideelor la sol dar daca o sa fie intarziere nu cred ca o sa fie prea mare
e adevarat, pe pasaj deasupra pt public cam putin dar de exemplu se vor putea face probe la linii
oricum, parerea mea e ca pasajul nu inseamna doar partea suspendata

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Din statia de tramvai de pe podul hobanat se poate cobora si pe catapul bd-ului Titulescu? (peste grivita, sa macar peste calea ferata). Ma refer la pietoni.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

telvanni wrote:
Din statia de tramvai de pe podul hobanat se poate cobora si pe catapul bd-ului Titulescu? (peste grivita, sa macar peste calea ferata). Ma refer la pietoni.

Da, va functiona si ca pasarela .

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Marian am inteles frumoase poze se misca bine ,am trecut ieri pe la pasaj si am vazut aceea zona in care inca se mai toarna tabliere ,totusi de ia nu ai amintit nimic  as vrea sa stiu de exemplu ce a evoluat de ieri pana azi sa turnat macar un gram de beton ca eu am trecut pe la ora 8 pe acolo si erau doar paznici,adica macar niste poze cum ca sar lucra acolo la tabliere ,Mersi :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Pai tu crezi ca se toarna zilnic la tabliere ? Operatiunile sunt urmatoarele: se pun cofrajele (1-3 zile, se pregateste suprafata cofrajelor (1-3 zile) se armeaza si se pun cablurile ce se vor tensiona dupa turnare (5-10 zile) apoi turnarea este procesul aproape de final care dureaza o zi.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Am inteles ,mersi Marian pentru explicatia tehnica,cam care era data de terminarea a ultimului tablier de turnat ,sf lui august nu?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului DanCld

Nu numai asta. Cred ca a facut si un instructaj complet de Protectia Muncii. Nu-i asa Andrei? (sau Marian?)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului rails

va dati seama ca e ceva pe acolo. nu oricine poate intra pe tabliere / piloni etc.

Andrei, la sfarsitul lucrarilor crezi ca pot sa faci o arhiva maaare cu poze pe fiecare luna ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

Nu e nevoie de protectia muncii pt a merge pe strada pe langa santier  :). Nu am depasit niciodata gardurile alea ale lor. Poate te-a pacalit zoom-ul din cand in cand (chit ca nu-i f mare  ;)  ) dar eu pur si simplu mergeam cu bicicleta si in loc sa doar ma uit ca pana acum, mai si fotografiam.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

rails wrote:
va dati seama ca e ceva pe acolo. nu oricine poate intra pe tabliere / piloni etc.
Andrei, la sfarsitul lucrarilor crezi ca pot sa faci o arhiva maaare cu poze pe fiecare luna ?

ay ay ay, mi-ai luat vorba din gura.  am stat o saptamana sa dld-ez pozele din mai. mai mult de 100 pe zi chiar nu pot , sa tot click dreapta si save as..
o arhiva lunara ar fi geniala.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

O arhiva chiar trebuie, mi-ar fi de mare folos.

Go to page:  1  ... 37 38 39 40 41 42 43  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463820 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”