Topic: Discutii: statia Laminorului
466 posts, 166561 views
📖 Pagination options
- argos
-
Posted:
-
Re: Discutii: statia Laminorului
argos
In conditiile astea (taierea fondurilor), gasesc inexplicabil faptul ca se lucreaza destul de intens (la statia Laminorului se lucreaza.. chiar si sambata s-a lucrat. Iar azi-noapte utilajul de la Foretis facea sapaturI).
In conditiile astea (taierea fondurilor), gasesc inexplicabil faptul ca se lucreaza destul de intens (la statia Laminorului se lucreaza.. chiar si sambata s-a lucrat. Iar azi-noapte utilajul de la Foretis facea sapaturI).
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Doamne ajuta !
anitzei wrote:
Doamne ajuta !
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
In momentul de fata se lucreaza la pereti mulati (Foretis), deviere utilitati (Apolodor si Verta-Tel) si pregatire epuismente (Agisfor). Toti acestia sunt subantreprenori si cred ca au niste contracte cu termene stranse si penalitati pe masura. Iar suma de 22 milioane (inclusiv TVA) s-ar putea sa fie suficienta pentru terminarea acestor lucrari. Sa vedem ce va fi mai incolo.
anitzei wrote:
In momentul de fata se lucreaza la pereti mulati (Foretis), deviere utilitati (Apolodor si Verta-Tel) si pregatire epuismente (Agisfor). Toti acestia sunt subantreprenori si cred ca au niste contracte cu termene stranse si penalitati pe masura. Iar suma de 22 milioane (inclusiv TVA) s-ar putea sa fie suficienta pentru terminarea acestor lucrari. Sa vedem ce va fi mai incolo.
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si cu speranta includerii pe fonduri europene sau a unei rectificari bugetare pozitive la jumatatea anului...
Si cu speranta includerii pe fonduri europene sau a unei rectificari bugetare pozitive la jumatatea anului...
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Rectificare bugetara pozitiva? Foarte putin probabil.
Rectificare bugetara pozitiva? Foarte putin probabil.
Fondul cere Guvernului să facă rost de 600 de milioane de lei. Cel mai probabil, Executivul va amâna cheltuielile cu investiţiile.
Recent, Guillermo Tolosa, reprezentantul FMI pentru România şi Bulgaria, declara că Guvernul trebuie să arate cum poate înlocui cele 600 de milioane de lei pierdute prin aplicarea taxei pe combustibili de la 1 aprilie 2014, în loc de 1 ianuarie: "Vor fi discutate măsurile de compensare a deficitului de venituri".
Ieri, însă, premierul Victor Ponta a declarat că o soluţie se va căuta abia în iulie. "Nu se poate discuta până la 1 iulie. La 1 iulie tragem linie şi vedem dacă suntem pe plus, pe minus", a spus Ponta. Gheorghe Ialomiţianu, fost ministru de Finanţe, a declarat pentru EVZ că Guvernul nu ar fi avantajat acum de o discuţie cu FMI privind încasările bugetare. Raportat la ţinta iniţială, încasările au fost mai mici cu 10 miliarde de lei în 2013. Dar Executivul speră să "facă economii". "Planul este de a amâna 10% din cheltuielile bugetare în primul semestru, asigurând doar plata salariilor, pensiilor şi fondurilor pentru sănătate nu şi a celor pentru investiţii. Economiile ar fi de circa 4 miliarde de lei", spune Gheorghe Ialomiţianu.
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
La această stație care e procentul de PM realizați? Bănuiesc că se lucrează la PM (acolo unde e amplasamentul liber) în paralel cu devierile.
La această stație care e procentul de PM realizați? Bănuiesc că se lucrează la PM (acolo unde e amplasamentul liber) în paralel cu devierile.
- argos
-
Posted:
-
argos
@Uranus, trec des prin zona, insa nu stiu sa-ti spun aceste procente. Ideea e ca se lucreaza (chiar si sambata).
Am observat ca recent s-a defrisat terenul de la Zarea (inspre Parc Bazilescu, gard in gard cu PLS-ul). Oare are de-a face cu lucrarile la metrou?
@Uranus, trec des prin zona, insa nu stiu sa-ti spun aceste procente. Ideea e ca se lucreaza (chiar si sambata).
Am observat ca recent s-a defrisat terenul de la Zarea (inspre Parc Bazilescu, gard in gard cu PLS-ul). Oare are de-a face cu lucrarile la metrou?
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
E bine ca se lucreaza. Poate ne ajuta domnul Utilizator anonim cu info despre procentaj PM sau PS daca e cazul desi nu cred.
E bine ca se lucreaza. Poate ne ajuta domnul Utilizator anonim cu info despre procentaj PM sau PS daca e cazul desi nu cred.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Hai ca incerc saptamana asta sau viitoare sa vin cu info si de pe aici !
- URANUS
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
Ar fi interesant de aflat si daca restul de executat de PM depinde de finalizarea devierilor de retele.
Utilizator anonim wrote:
Ar fi interesant de aflat si daca restul de executat de PM depinde de finalizarea devierilor de retele.
- subway guru
-
Posted:
-
- Adrian Rosca
-
Posted:
-
Adrian Rosca
De ce e asa evident? La Straulesti am vazut ca s-au realizat recent panouri care nu au depins de mutarea niciunei utilitati.
De fapt intrebarea mea trebuie citita asa: Kelly-urile stau acum doar dupa utilitati sau si ca nu mai sunt bani?
De ce e asa evident? La Straulesti am vazut ca s-au realizat recent panouri care nu au depins de mutarea niciunei utilitati.
De fapt intrebarea mea trebuie citita asa: Kelly-urile stau acum doar dupa utilitati sau si ca nu mai sunt bani?
- subway guru
-
Posted:
-
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017
•
Choose destination