Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)
1996 posts, 401372 views
📖 Pagination options
-
- mindmasster
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului
mindmasster
La ce noroi e pe santier nu cred ca vom vedea reportaju pana la 1 august .
cristi20 wrote:
Asteptam un reportaj, de obicei sunt publicate intre 24-29 ale lunii. Dar vremea din ultimele zile se cam joaca cu noi, sper sa nu il incurce pe Andrei sa faca poze.
La ce noroi e pe santier nu cred ca vom vedea reportaju pana la 1 august .
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Reportaj la sfarsitul saptamanii cand termina de impins peste CF.
Tevile de la Grozavesti au fost inlocuite si relocate partial, o relocare totala ar fi durat minim 1 an.
Reportaj la sfarsitul saptamanii cand termina de impins peste CF.
Tevile de la Grozavesti au fost inlocuite si relocate partial, o relocare totala ar fi durat minim 1 an.
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Marian vrei sa spui ca sa terminat cu tevile si de acum poate incepe legarea celor doua lini de tramvai ?
Marian vrei sa spui ca sa terminat cu tevile si de acum poate incepe legarea celor doua lini de tramvai ?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Mai dureaza cateva saptamani, mare parte din tevi sunt schimbare, acum se lucreaza la hidroizolatia lor.
gabynet wrote:
Mai dureaza cateva saptamani, mare parte din tevi sunt schimbare, acum se lucreaza la hidroizolatia lor.
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Aha am inteles sper ca pe la sfarsitul lui octombrie hai noiembrie sa putem circula cu tramvaiul pe acolo .....
Aha am inteles sper ca pe la sfarsitul lui octombrie hai noiembrie sa putem circula cu tramvaiul pe acolo .....
- syndic8r
-
Posted:
-
syndic8r
Am fost azi dimineata pe la gara.. se pare ca s-a pus si ultima piesa din puzzle
(adica s-au unit cele doua parti peste calea ferata)
Am fost azi dimineata pe la gara.. se pare ca s-a pus si ultima piesa din puzzle
2010-07-28 08.45.31.jpg (317.15 KB; downloaded 1677 times)
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Mai sunt cativa cm de calibrat, actiune ce se va face "manual" cu ajutorul unor scripeti, mecanismele hidraulice si-au incheiat misiunea cu succes azi noapte.
Acum "gatesc" reportajul de azi noapte
Mai sunt cativa cm de calibrat, actiune ce se va face "manual" cu ajutorul unor scripeti, mecanismele hidraulice si-au incheiat misiunea cu succes azi noapte.
Acum "gatesc" reportajul de azi noapte
IMG_5727.JPG (196.05 KB; downloaded 1662 times)
IMG_5728.JPG (171.61 KB; downloaded 1665 times)
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Am participat si eu la actiunea de azi noapte . Deabea acum m-am sculat si o sa revin si eu cu poze imediat dupa ce le aranjez .
Am participat si eu la actiunea de azi noapte . Deabea acum m-am sculat si o sa revin si eu cu poze imediat dupa ce le aranjez .
-
- telvanni
-
Posted:
-
telvanni
Bine ca nu ne-am ales cu doua poduri (conform bancului). Se pare ca "cativa" aia inseamna vreo 30...40
Utilizator anonim wrote:
Mai sunt cativa cm de calibrat, actiune ce se va face "manual" cu ajutorul unor scripeti
Bine ca nu ne-am ales cu doua poduri (conform bancului). Se pare ca "cativa" aia inseamna vreo 30...40
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Frumos au unit cele dau tabliere asteptam sa se faca calibrarea aceea si dupa sa vedem cablurile
Frumos au unit cele dau tabliere asteptam sa se faca calibrarea aceea si dupa sa vedem cablurile
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Poze de aseara , din pacate am folosit un aparat Pentax de 7,1 MP si calitatea pozelor nu este prea buna .
PART I
Poze de aseara , din pacate am folosit un aparat Pentax de 7,1 MP si calitatea pozelor nu este prea buna .
PART I
ora 00:00
IMGP2312.JPG (633.73 KB; downloaded 1938 times)
ora 00:15 muncitorii deja erau pe pozitii
IMGP2325.JPG (699.61 KB; downloaded 1929 times)
IMGP2334.JPG (773.98 KB; downloaded 1930 times)
Iluminarea se face pe baza de generatoare
IMGP2349.JPG (730.74 KB; downloaded 1941 times)
Se lansase deja 4m din cei 11m
IMGP2331.JPG (675.94 KB; downloaded 1940 times)
IMGP2357.JPG (664.13 KB; downloaded 1924 times)
IMGP2358.JPG (669.87 KB; downloaded 1937 times)
IMGP2361.JPG (661.42 KB; downloaded 1938 times)
IMGP2362.JPG (633.53 KB; downloaded 1927 times)
IMGP2363.JPG (628.93 KB; downloaded 1926 times)
- darknight
-
Posted:
-
darknight
Te felicit mindmasster pentru poze si pentru faptul ca ai reusit sa ajungi si mai ales sa stai acolo toata noaptea ,Sti cumva a fost oprita circulatia trenurilor?
Te felicit mindmasster pentru poze si pentru faptul ca ai reusit sa ajungi si mai ales sa stai acolo toata noaptea ,Sti cumva a fost oprita circulatia trenurilor?
-
- mindmasster
-
Posted:
-
mindmasster
Orele sunt aproximative . Spre bucuria tuturor nici un tren nu a intarziat si lansarea a decurs perfect si conform planului . La ora 00:00 a iesit ultimul tren din Gara de Nord si a fost scos curentul de sub tensiune ,permitand muncitorilor sa intre in actiune . La ora 03:30 cand am plecat eu totul era gata , doar acea portiune de 30 de cm a ramas ,ea va fii impinsa in seara aceasta manual si de maine se apuca de o sudeze (Utilizator anonim)
PART II
Orele sunt aproximative . Spre bucuria tuturor nici un tren nu a intarziat si lansarea a decurs perfect si conform planului . La ora 00:00 a iesit ultimul tren din Gara de Nord si a fost scos curentul de sub tensiune ,permitand muncitorilor sa intre in actiune . La ora 03:30 cand am plecat eu totul era gata , doar acea portiune de 30 de cm a ramas ,ea va fii impinsa in seara aceasta manual si de maine se apuca de o sudeze (Utilizator anonim)
PART II
3m ( 02:00)
IMGP2377.JPG (660.91 KB; downloaded 1924 times)
IMGP2381.JPG (681.61 KB; downloaded 1919 times)
Ultimul metru (02:30)
IMGP2383.JPG (689.5 KB; downloaded 1912 times)
IMGP2392.JPG (677.46 KB; downloaded 1919 times)
IMGP2394.JPG (717.69 KB; downloaded 1919 times)
IMGP2401.JPG (727.29 KB; downloaded 1915 times)
in jur de 30 de cm au mai ramas (03:00)
IMGP2411.JPG (671.6 KB; downloaded 1917 times)
se observa sticla de sampanie sparta . (03:30)
IMGP2415.JPG (663.72 KB; downloaded 1916 times)
- catalinm
-
Posted:
-
catalinm
salutare,
pe cand se va putea traversa podul grozavesti vechi?
salutare,
pe cand se va putea traversa podul grozavesti vechi?
📖 Pagination options