MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1721177 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 197 198 199 200 201 202 203  ... 613

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Este o "magarie" a proiectului care nu s-a spus foarte clar, dar se pare ca asa este, din pacate....O sa avem M5R1 si M5R2. Traiasca vajnicii urmasi ai lui Ceasca...

Re: Stiri despre proiect Adrian Rosca

Slasher1985 wrote:
Cu alte cuvinte, intre Opera si Universitate nu executam nimic inainte de Universitate - Pantelimon???

Nu. Dupa Opera-Drumul Taberei o sa se execute Piata Iancului-Pantelimon. Momentan PMB-ul nu accepta sa se faca lucrari la metrou in zona centrala a orasului.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect sab

Sigur PMB-ul nu vrea si nu altcineva ? Pentru ca avem deja nun proiect aprobat pana la Universitate, acum aprobam proiectul Universitate-pantelimon, deci vom avea aprobat intreb traseul. Decizia unde se sapa cred ca tine de alti factori...

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Proiectul pasajelor subterane de la Răzoare va fi redesenat. Primăria Capitalei caută o nouă soluție
http://www.b365.ro/proiectul-pasajelor-...02346.html

Re: Stiri despre proiect George

Cea mai optimista interpretare a acestei stiri e ca unii tace si...face! :)

Sa speram ca vom vedea cat de curand incepute lucrarile pe intregul tronson Pantelimon - Opera, pe fonduri europene!

Cred ca nici macar PMB nu s-ar mai putea opune...n-ar mai putea OPRI nimic... :lol:

Re: Stiri despre proiect subway guru

Acum o saptamana, tipul a fost in vizita inopinata si incognito la Orizont!
:o

Re: Stiri despre proiect iliutu

Care tip ?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) sab

Normal, daca s-a schimbat planul statiei AM. ;) .
Dar de ce "Metroul va face un studiu si vom decide dacă va fi un pasaj sau două și cum vor fi făcute pasajele pe direcția inelului principal" ?

Ala la care se referea 'subliminal' colegul #George!
:lol:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) subway guru

Normal ce?
Ca li s-a lasat 'Cale Libera' sa faca ce vor???...fara sa blocheze M5?
Ca pentru pasajul ala nu au alocat niciodata macar un leu!
Ce intentii serioase aveau???
Acum se vede!!!...destul de clar si evident!
Voiau cu totul altceva, dar le trebuia un pretext!
Pune in 'oglinda' cu parcarea de la Universitate...ca si aia va incurca M5, dar nu se plange nimeni ca PMB isi da cu stangul in dreptul in loc sa coordoneze...ca sa nu mai vorbim de Iancului-Pantelimon!
Niste...franari... :shock:  :oops:  :twisted:
Ca sa fiu mai clar, o statie AM la care primul subsol e pasaj rutier si celelalte doua sunt statie de metrou e similar cu un proiect in care eu si cu tine vrem sa facem o vila P+2, la care tu ai parterul dar nu pui niciun ban si vrei sa fac eu etajele fara parter!...aberatie totala...iar daca eu fac etajele alaturi si te las in plata Domnului cu parterul tau, incepi sa strigi ca ti-am stricat 'socotelile'!
:lol:
Da! Ti-am stricat socotelile de a-mi pune bete in roate, si mi-am vazut de treaba!
:mrgreen:

Re: Stiri despre proiect iliutu

Ce a vrut sa vada dom' doftor la Orizont ?

Ce ar dori tot omul sa vada cu ochii lui...si a beneficiat si de un costum alb impecabil...de chirurg!
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) andrei11

E ceva umbra aici.
Vila de P + 2 are acelasi proprietar, statul Român.
Aici e umbra, daca erau doi proprietari mai intelegeam, dar fiind un singur proprietar nu prea imi iese la ora de logica.
Si la Universitate e cea mai mare prostie, dar aici s-au inversat rolurile.
Daca la Razoare statul nu a vrut pasaj si a vrut metrou, la Universitate e de-andaretelea, statul nu a vrut metrou si a vrut parcare.
Cum o intorci tot statul e de vina.
Poate ma lamureste cineva, de ce statul a vrut metrou la Razoare si nu a vrut la Universitate.
Ca sa inteleg ceva, primul tronson al metroului este Dr. Taberei - Universitate, adica primul tronson finantat, asadar statia Universitate se putea executa acum, odata cu parcajul rutier.
Dar probabil am eu mintea incalcita si gandesc stramb, or fi altii cu logica mai buna ca a mea.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a III a) sab

Nu stiu daca este chiar acelasi proprietar. La metrou este statul clar. La pasaj, este PMB.

Go to page:  1  ... 197 198 199 200 201 202 203  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”