MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Orizont-Favorit

298 posts, 124924 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 22

📖 Pagination options
Re: Interstatia Orizont-Favorit Slasher1985

Nu prinde weekend-ul in tunel. :lol:

Re: Interstatia Orizont-Favorit Budy187

Filofteia este gata de plecare ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Orizont-Favorit 133 313

E si tacerea un raspuns. Ne grabim sa ajungem la parc?  :twisted:

Re: Interstatia Orizont-Favorit subway guru

Budy187 wrote:
Filofteia este gata de plecare ?

Este.

Re: Interstatia Orizont-Favorit dinudr

Salutare,
In primul rand felicitari intregii echipe care  a lucrat pe interstatia Orizont-Favorit mai ales pt cei de pe sensul Varvarei,care au lucrat splendid,s-a mers f bine. Sunt aproape sigur ca si Filofteia va avea aceeasi viteza.Merita felicitari si cei care au lucrat la aceste statii aflate in drumul celor doua TBM-uri.
Dar ce ne facem custatia Parc ? Ca aia de acolo nu numai ca nu si-au facut treaba, dar parca au sabotat proiectul acesta ,este clar.
Ar fi dupa parerea mea o mare prostie ca TBM-urile sa trebuiasca sa fie oprite la Tudor Vladimirescu si sa stea acolo luni de zile( cred ca minimum 6 luni,pt ca statia Parc este mare) doar pt ca statia Parc este intr-o faza mai mult decat incipienta a lucrarilor.Tot pe fonduri europene s-a lucrat si acolo,probleme asemanatoare au existat si la celelalte statii,dar au fost surmontate cu brio. Nu pot sa cred ca finantarea e diferita de la o statie la alta. Cum la celelalte statii s-au gasit solutii,cred ca se puteau/se pot gasi si pt statia Parc.
Ar trebui ca cele 2 TBM-uri sa treaca mai departe,iar statia sa se realizeze ulterior.Sa nu uitam ca aceste TBM-uri tb apoi scoase si introduse din nou in subteran la AM pt a sapa spre Eroilor II. Oare nu se poate gasi o solutie eleganta si civilizata pt a nu suferi un cartier intreg?

Ca sa treci prin Parc cu TBM-ul fara sa fie sapata statia inseamna costuri suplimentare pe care nimeni nu e dispus sa le suporte.

Re: Interstatia Orizont-Favorit puidemorosan

Intrebarea este, la momentul actual, ce o sa ne iasa mai ieftin. Sa asteptam sa se lamureasca treburile si sa se construiasca si statia de la parc inaintea trecerii TBM sau sa se faca tunelul si dupa il demolam la constructia statiei.

Re: Interstatia Orizont-Favorit andrei11

Sa asteptam sa se lamureasca treburile. Intarzierile, disconfortul si greutatile legate de circulatie si de ce vrei tu nu se contabilizeaza. Da-i  :twisted: de cetateni, eu i-am pus sa-si faca casa in Dr. Taberei ? Termene de dare in exploatare ? Ce-s alea ? Termenele n-ar mai fi termene daca nu s-ar respecta. Ce haz ar mai avea ?

Re: Interstatia Orizont-Favorit puidemorosan

De parca problema asta cu nerespectarea termenelor ar fi aparut in Romania odata cu proiectul de la M5. Numai cei naivi au crezut in respectarea termenelor.

Deci sa inteleg ca termenii la noi in Romania sunt o "vrajeala". :lol:

Niciodata nu se va schimba mentalitatea in tara asta? Pai, ca sa ajungem ca lumea moderna pe care incercam din greu sa o copiem, trebuie sa mai dam ceva si de la noi. ;)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Orizont-Favorit Utilizator anonim

Sa nu uitam ca pe M5 toate problemele si intarzierile au fost cauzate de blocajul in finantare de anul trecut. Asa ca sa nu va aud ca spuneti ceva rau de constructori !

Eu vreau doar sa nu aud ca "termenii sunt facuti ca sa fie incalcati". Sunt sigur sau macar doresc sa fiu sigur ca nimeni nu-si doreste ca un termen sa fie incalcat. Nu conteaza cine este de vina, mai bine este sa privim in fata si sa dorim ca intarzierile sa fie minimizate.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Orizont-Favorit 133 313

subway guru wrote:
Ca sa treci prin Parc cu TBM-ul fara sa fie sapata statia inseamna costuri suplimentare pe care nimeni nu e dispus sa le suporte.

Las' ca iese mai ieftin decat executia a trei plansee, pereti mulati, cesetati etc.

Utilizator anonim wrote:
Sa nu uitam ca pe M5 toate problemele si intarzierile au fost cauzate de blocajul in finantare de anul trecut. Asa ca sa nu va aud ca spuneti ceva rau de constructori !

Nu din cauza asta sapa 1 TBM din 3.

Varvara...break-out!

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463964 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”