MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020

Topic: Interstatia Orizont-Favorit

298 posts, 124833 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 22

📖 Pagination options
Re: Interstatia Orizont-Favorit icee

133 313 wrote:
Si unde am scris eu asta? Am puncatat pe conductori pentru eliminare din start ca la aia nu ai nimic de schimbat. Poate doar sectiunea, dar consumul scade, nu creste, s-a inventat lampa compacta fluorescenta.
Generatoarele exista, consumatorii ii avem... mai lipsesc niste trafuri. Nu lipsesc, sunt si alea.

Ideea expusa era ca, ceea ce e deja existent de obicei nu se pupa cu ce ne trebuie ca si consumator. Asta implica modificari si investitii pe care furnizorul nu le accepta.

Sau cine stie ce alte probleme sunt din partea santieristilor, care nu convin furnizorului. Dupa cum se vede totul merge la relanti..

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Interstatia Orizont-Favorit 133 313

Ce lipseste? Spuneti clar. Ce nu se pupa? Fisa cu papucul? S-a inventat curentul alternativ trifazat ieri? Voi chiar ne luati pe toti de prosti? Investitii suplimentare in ce, in papucitul industrial al unor cabluri si legarea lor in niste bare de distributie? Asta se face si cu 12 clase.

Practic declarati sus si tare incopatibilitatea TBM-ului cu furnizorul de energie. Pai facem iar ca la CAF-uri? Dam vina pe peron? Aberatii. Poftim ca merge. Sa inteleg ca au fost caderi de tensiune la tractarea tbm-ului prin statie de a stat mai putin in sol decat in aer.

Re: Interstatia Orizont-Favorit icee

133 313 wrote:
Ce lipseste? Spuneti clar. Ce nu se pupa? Fisa cu papucul? S-a inventat curentul alternativ trifazat ieri? Voi chiar ne luati pe toti de prosti? Investitii suplimentare in ce, in papucitul industrial al unor cabluri si legarea lor in niste bare de distributie? Asta se face si cu 12 clase.

Practic declarati sus si tare incopatibilitatea TBM-ului cu furnizorul de energie. Pai facem iar ca la CAF-uri? Dam vina pe peron? Aberatii. Poftim ca merge. Sa inteleg ca au fost caderi de tensiune la tractarea tbm-ului prin statie de a stat mai putin in sol decat in aer.

E nevoie de 4.5 MW putere instalata pentru cele doua TBM.

Alimentarea ar trebui sa se faca din LES IT 110kv. La CET Grozavesti exista TR ridicatoare la 110kv. Cum si in ce fel e carata puterea instalata de la Grozavesti (100 MW) nu stiu.

Nu cunosc reteaua din zona ACM, daca e cineva mai in tema sa ne corecteze..

LE: din ce zicea guru as deduce ca o problema majora e si balansarea sarcinii intre toti consumatorii regionali.

Intrebari si raspunsuri andrei11

Pe ce mama măsii (upsss, m-a luat gura pe dinainte   :twisted:  ) s-au dat zecile alea de milioane pe studiile de (pre)fezabilitate ? Nu s-a luat in calcul si acest aspect ?
OK, statia Antilopa a disparut, asa, dintr-o data.
Nu ma faceti sa caut in topic si sa citez ca vor lucra deodata 3 TBM - uri pe sectiune.
Abureala, zeci de milioane pe studiul de fezabilitate.
Apropos, pe vremea lui Ceasca cum de lucrau vreo 6 - 8 TBM - uri concomitent ? Ca si ala era pe curent electric, nu pe carbuni. Bine, era ceva mai micuţ saracul, dar sa nu spuneti ca 4 TBM - uri a la Ceasca nu consumau cat un TBM din asta, de acum.
Iar Bucurestiul avea uzine mari consumatoare de electricitate pe vremea aia.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Pai sa ne uitam ce consumatori avem in jur si intre CET si PLS.
Goldenslitz, palatul prezidential cu acareturile, gradina botanica, Drumul Sarii case casutze si bloculetze de 4 etaje, Trafic Greu... acum nu prea mai este asa de greu din motive de demolare manioasa (ai putea sa juri ca au fost case si a trecut tovarasul pe acolo). Pe Timisoare bloace 3 etaje si ce mai este de pe la armata, politia de frontiera, Academia militara desigur...
Numai bunatati, mai ca poti sa ii incadrezi pe toti la consumatori casnici.

Re: Interstatia Orizont-Favorit subway guru

Eu zic ca ati luat-o pe o carare gresita...era vorba de 'pliciuri', nu de puterea instalata...si e cam greu de spus ralenti cand tocmai au mai avut un avans de 30m/zi...

Re: Interstatia Orizont-Favorit URANUS

In ritmul asta pe vineri - sambata avem gata tunelul. Pacat ca la Parc este situatia asa cum este. Avanseaza atat de bine (repede) TBM-ul ca zau ca e pacat. Totusi existe ceva semne sa vedem curand Kelly-ul (-urile) in actiune?
Cred ca s-a mai spus, nu sunt sigur, CV pentru aceasta interstatie este inclusa in statia Favorit (probabil capatul estic)?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ca sa ai pliciuri trebuie sa iti intre ceva serios in retea subit. Altceva mare nu vad in zona. Casnicii nu intra asa brutal.

Cu atatea motoare si motorase 'babane' nici nu ar fi de mirare...
In privinta avansului e cam greu de imaginat mai mult de 20inele/24h, tinand cont ca 2/3 din timp dureaza montajul si 1/3 sapatul (avansul).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ok, eu nu va mai plictisesc, mult succes cu sapatul la restul de racorduri.

De ce te-ai suparat?...ca nici macar nu te-am contrazis...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Nu m-am suparat, v-am lasat sa judecati la rece cum se vor sapa restul racordurilor si magistralelor cu un singur tbm de acum incolo. Mai ales M7-le ala prin parteneriat public privat cu care iar ne amenintau unii azi in presa. Eu oricum n-o sa sprijin asa ceva. Cat mai pot iau 335. Cand n-o sa mai pot... oi vedea.

E o optiune...sa-ti petreci viata in automobil, blocat in trafic, sau sa transpiri cateva minute in metrou... :mrgreen:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Mai exista si bicicleta.

Go to page:  1  ... 10 11 12 13 14 15 16  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463876 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”