MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1806385 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 186 187 188 189 190 191 192  ... 613

📖 Pagination options
  • sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) sab

Pai cine nu le lasa ? Doar lipsa banilor. Si problemele tehnice si de traseu... Abia acum se descopera ca M5 va trece printre cladiri subrede...
De cand sapam cu TBM-ul incep sa inteleg de ce se mirau toti in lume care auzeau cat se construia la noi la metrou inainte de 1989 . Si credeau ca mintim, ca de fapt metroul fusese inceput in Romania cu ani buni inainte de 1975, altfel li se parea imposibil sa se sape in ritmul acesta. Probabil ca, in timp ce noi sapam "la greu" cu batranele scuturi ( de fapt se sapa manual ) cca 4km de tunel dublu pe an, la ei se intampla ce se intampla acum la noi la M5. In cateva luni...cca 500m cu doua  super TBM-uri .

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) survola

Cred că până apare avansul TBM-ului pe interstatia acum în lucru, ajunge şi cartita la Favorit :-) Ceea ce nu ar fi chiar rău, totuşi.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Utilizator anonim

Ne apropiem de 70.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) mihai_atanasiu

70 de ce ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) 133 313

Saptamani intarziere.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) subway guru

survola wrote:
Cred că până apare avansul TBM-ului pe interstatia acum în lucru, ajunge şi cartita la Favorit :-) Ceea ce nu ar fi chiar rău, totuşi.

Pai apare de saptamana trecuta si e la zi...

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) survola

Adica in 8-10 zile s-au sapat 77 metri?

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Lixandru Dragos-Liviu

Aduc informaţii primite din partea unui prieten care a trecut prin cartier, astfel:
– la depou s-a reluat lucrul din plin!
– la Romancierilor, şantier închis, doar paznicii
– la Parc, şantier închis
– la Tudor Vladimirescu, la fel.
– numai la Favorit, Orizont, AM era ceva mişcare în subteran.
La staţiile Romancierilor şi Valea Argeşului, când se reiau lucrările? dar la Tudor Vladimirescu, pentru restul de radier?
Chiar dacă este zăpadă, se poate lucra la nivelul peronului.
Care este situaţia pereţilor casetaţi la staţiile Orizont, Favorit, TV?

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) subway guru

survola wrote:
Adica in 8-10 zile s-au sapat 77 metri?

De pe 23 pana pe 31

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Slasher1985

9.6 metri pe zi cu alte cuvinte. Deocamdata nu in "forma" de zile mari a interstatiei precedente. Probabil, se sapa mai atent, la primul tunel graba a cam stricat "treaba" si tranzitarea de la Orizont a durat mult.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Atal

Lixandru Dragos-Liviu wrote:
Aduc informaţii primite din partea unui prieten care a trecut prin cartier, astfel:
– la depou s-a reluat lucrul din plin!
– la Romancierilor, şantier închis, doar paznicii
– la Parc, şantier închis
– la Tudor Vladimirescu, la fel.
– numai la Favorit, Orizont, AM era ceva mişcare în subteran.
La staţiile Romancierilor şi Valea Argeşului, când se reiau lucrările? dar la Tudor Vladimirescu, pentru restul de radier?
Chiar dacă este zăpadă, se poate lucra la nivelul peronului.
Care este situaţia pereţilor casetaţi la staţiile Orizont, Favorit, TV?

Eu am vazut astazi pe la 14 00 ceva activitate la TV (se betona, probabil, la radier), la Parc, Romancierilor, Valea Argesului (posibil se betona prima parte de radier).

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) URANUS

La Romancierilor am vazult ca banda de evacuare a pamantului era murdara de pamant iar ieri era plina de zapada, semn ca a scuipat pamant azi.
La Valea Argesului am trecut pe la ora 17 si lucrau un excavator (probabil excava la nivelul peronului) si o betoniera (probabil betona radier ca din cate stiu, planseul intermediar e finalizat).
La portiunea de galerie dintre Romancierior si depou unde se lucreaza C&C am vazut ca sunt finalizati peretii laterali si stalpii de rezistenta si banuiesc ca si radierul e gata (asta ce am putut observa din 668).

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Benzaru

La Parc am văzut in jurul orei 16 mișcare timida: un excavator si câtva oameni care mi s-a părut ca încercau sa curente zăpada din santier.

Re: Stiri despre proiect Costin

URANUS wrote:
http://www.b365.ro/mai-pu-ine-sta-ii-de...01885.html

Fîs. Jurnalism de duminica.

Statia Traian e oriunde numai nu la liceul Mihai Viteazu. E la intersectia cu str. Traian. Era greu sa isi dea seama...

Daca ma iau dupa articol, in Pantelimon voi folosi tramvaiul (ca tot va fi modernizata linia). Tramvaiul merge mai repede decat acei 36km/h. Voia sa spuna ca viteza comerciala e de 36 km/h.

Halal.

Go to page:  1  ... 186 187 188 189 190 191 192  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2718 forum members have written 466545 posts in 5825 topics and 545 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”