MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1721703 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 184 185 186 187 188 189 190  ... 613

📖 Pagination options
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) subway guru

'Cineva' trebuie totusi sa fie cu capul pe umeri si sa se gandeasca si la ziua de maine...fara prea multe valuri si hula de suprafata...
:lol:

In paralel se lucreaza si pentru pregatirea tronsonului Pantelimon-Iancului!

Si in simultan se continua discutiile cu Jaspers/Comisia Europeana pt asigurarea finantarii...tot 'pe tacute'...si facute!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) 133 313

subway guru wrote:
Asa, asa, editati baieti, editati, editati, ca prostioarele tot raman...eu nu-mi editez mesajele functie de cum se razgandesc preopinentii...  

Regula de forum. Adauga prin editare nu prin 7 posturi consecutive.

subway guru wrote:
In paralel se lucreaza si pentru pregatirea tronsonului Pantelimon-Iancului!

Da da... maine. Grija la apeducte. Si asta va fi partial cu imprumut BEI? Las' ca li se face tramvai nou acum.
Parca si vad Protopopescu inchis 15 ani cu PSS instalatii. Sau se inchide Mihai Bravu la Iancului?

subway guru wrote:
Correct!
Iar caietele de sarcini pentru calea de rulare instalatii si finisaje sunt la avizat la Metrorex...

Si pentru trenuri eventual. Sa vedem in ce le monteaza, ca mai sunt statii lipsa. Mare atentie la GAP, ca de aer respirabil si bare ne-om lipsi.

subway guru wrote:
@iliutu
Draga prietene, nu vezi ca nu mai e loc de discutii serioase?
Reluam dupa ce trece valul de zoaie...

Reluam dupa ce ne explicati cum caderile de tensiune care ameninta functionarea TBM-ului o luna de zile devin peste noapte chestiuni nedecisive.

subway guru wrote:
Ti-am mai spus ca esti pe dinafara, nu scrie nimic in contractul de constructie la rosu despre punere in functiune

Da scrie sa ne folosim constiinta civica pe termen nedefinit presupun.

subway guru wrote:
Sau ai primit ceva instructiuni proaspete de la partid?

Noi suntem de la Nicusor Dan. Am venit sa oprim demolarea chioscurilor de la Parc. A... si gogoseria. Ne plac gogosile.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Costin

Nu va atacati. :!:  Legat de editare, tot o regula de forum spne ca este interzisa cand s'a raspuns deja la mesajul in cauza.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) iliutu

Caderile de tensiune: cred ca acestea sunt scurte, fiind datorate schimbarii liniilor de alimentare pe inalta. Daca apar probleme (variatii bruste de sarcine etc), liniile pot declansa scurt, ceea ce duce la oprirea unor echipamente.
Partea bune e ca se pot lua masuri de compensare si cred ca s-a rezolvat.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) andrei11

133 313 wrote:
Am venit sa oprim demolarea chioscurilor de la Parc. A... si gogoseria. Ne plac gogosile.

Si merdenelele cu iaurt le-au desfiintat.
# "133 313" sigur o parte din cititori nu s-au prins de mesajul meu   :!:

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Nightwolf

Eu nu va inteleg ce bateti atata apa-n piua cu termenul ala? Ar fi hilar sa credeti ca 1.12.2014 e stipulat in vre-un contract .... poate de principiu daca totul decurge flawless ....

Re: Stiri despre proiect andrei11

cos wrote:
http://www.hotnews.ro/stiri-administrat...topeni.htm

Cos, vezi ca ai gresit titlul  ;)
Statia de la intrersectia Traian cu Pache nu o sa-i convina lui guru, vezi cum te descurci. Guru o vrea mai spre Facultatea de Instalatii. Pe de o parte are dreptate, Pache cu Traian e foarte aproape de statia Mosilor / Pache.
2 statii una la fosta intreprindere Electroaparataj si alta la Piata Socului e o prostie, acolo merge o singura statie, cine cunoaste zona stie despre ce vorbesc.
Sper că o sa le vina mintea la cap, atat cu Pache / Traian cat si cu statia de la fosta Electroaparataj.

Re: Stiri despre proiect Costin

Nu eu l'am gresit, asta e titlul articolului original, care contine si informatii despre M5... :roll:

Da, stiu, dar scrie si tu S-a stabilit amplasamentul statiilor de la Universitate la Cora, e mai logic. E parerea mea. Mai ales ca suntem la M 5.

Re: Stiri despre proiect subway guru

Nu baga in seama 'micile' inexactitati ziaristice, amplasamentele avizate sunt alea 'pe gustul' nostru!
:lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

andrei11 wrote:
Statia de la intrersectia Traian cu Pache nu o sa-i convina lui guru, vezi cum te descurci. Guru o vrea mai spre Facultatea de Instalatii. Pe de o parte are dreptate, Pache cu Traian e foarte aproape de statia Mosilor / Pache.

Trebuie sa le convina calatorilor. Era previzibil si probabil. Ironia sortii, la instalatii nu este loc pentru devieri de utilitati (si de altele) de nici o culoare, oricine se poate prinde de asta.
Orisicum mai este mult pana departe. Trebuie trecut de Eroilor si Kogalniceanu. Cu cat intarzie mai mult racordul Taberei cu atat lumea vai fi mai putin interesata de noi santiere seculare. Opinia publica se formeaza in momentul asta.
Cu M6-le sa ne ameninte mai rar ca isi face loc rutina si plictiseala.

Sau se renunta complet la ea.
Precum cunosti,  in 5 - 10 ani vom avea pe acolo linie reabilitata de tramvai, nu prea e necesar si metroul pe acolo ( sa aiba statie ).
Cum sper sa le vina mintea la cap si sa comaseze 2 statii ( exElectroaparataj si Delfinului ), pot sa faca una singura.

Go to page:  1  ... 184 185 186 187 188 189 190  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463874 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”