Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1725150 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
andrei11
Semnarea contractului pentru tronsonul Raul Doamnei - Hasdeu
de Utilizator anonim » 14 Mar 2011, 19:26
Astazi a fost semnat contractul pentru realizarea tronsonului Raul Doamnei - Hasdeu, contract castigat de asocierea Astaldi, FCC, AB Construct, Delta ACM. Lucrarile urmeaza sa fie demarate in luna aprilie, in scurt timp incepand sa apara primele organizari de santier.
Lucrarile la structura si tunele vor dura 24 luni si vor fi urmate de lucrarile la calea de rulare, automatizari si finisaje care vor dura pana la sfarsitul anului 2014. Termenul de punere in functiune a acestei magistrale este 1 Decembrie 2014. De asemenea pentru aceasta magistrala vor fi achizitionate 21 trenuri de generatie noua, automatizari si sisteme de informare a calatorilor in timp real.
Solutia tehnica de constructie este de sapatura de suprafata pentru statii si sapatura in subteran pentru tunele.
Guru, aici te-am prins, cine ai spus ca face bascalie ?
Tine minte, ca e bine, repet :
Termenul de punere in functiune a acestei magistrale este 1 Decembrie 2014.
Dar intre timp s-a descoperit APEDUCTUL.
Semnarea contractului pentru tronsonul Raul Doamnei - Hasdeu
de Utilizator anonim » 14 Mar 2011, 19:26
Astazi a fost semnat contractul pentru realizarea tronsonului Raul Doamnei - Hasdeu, contract castigat de asocierea Astaldi, FCC, AB Construct, Delta ACM. Lucrarile urmeaza sa fie demarate in luna aprilie, in scurt timp incepand sa apara primele organizari de santier.
Lucrarile la structura si tunele vor dura 24 luni si vor fi urmate de lucrarile la calea de rulare, automatizari si finisaje care vor dura pana la sfarsitul anului 2014. Termenul de punere in functiune a acestei magistrale este 1 Decembrie 2014. De asemenea pentru aceasta magistrala vor fi achizitionate 21 trenuri de generatie noua, automatizari si sisteme de informare a calatorilor in timp real.
Solutia tehnica de constructie este de sapatura de suprafata pentru statii si sapatura in subteran pentru tunele.
Guru, aici te-am prins, cine ai spus ca face bascalie ?
Tine minte, ca e bine, repet :
Termenul de punere in functiune a acestei magistrale este 1 Decembrie 2014.
Dar intre timp s-a descoperit APEDUCTUL.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Te pomenesti ca tu ai fost pe luna sau pe marte, ori in masina timpului...daca da, roaga pe cineva sa-ti faca un rezumat pt perioada cat ai fost absent...
Te pomenesti ca tu ai fost pe luna sau pe marte, ori in masina timpului...daca da, roaga pe cineva sa-ti faca un rezumat pt perioada cat ai fost absent...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Se aplica corectia absolut cinstita de 1 an, de la treaba cu nefinantarea odioasa.
In perioada aia sapa Filofteia si Varvara statea cu computerele de bord dereglate de alimentare, asta era rezumatul la ora aia.
Noapte buna va urez.
Se aplica corectia absolut cinstita de 1 an, de la treaba cu nefinantarea odioasa.
subway guru wrote:
In perioada aia sapa Filofteia si Varvara statea cu computerele de bord dereglate de alimentare, asta era rezumatul la ora aia.
Noapte buna va urez.
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Guru,lasa bascalia ca #133 313 e mai subtil si nu te-ai prins la faza asta.
Ai vazut ce scrie in contract ? 1 Decembrie 2014 ma plimb cu metroul.
Dar evident, in 1 Decembrie 2014 nu se va intampla nimic.
Guru,lasa bascalia ca #133 313 e mai subtil si nu te-ai prins la faza asta.
Ai vazut ce scrie in contract ? 1 Decembrie 2014 ma plimb cu metroul.
Dar evident, in 1 Decembrie 2014 nu se va intampla nimic.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ti-am mai spus ca esti pe dinafara, nu scrie nimic in contractul de constructie la rosu despre punere in functiune, ca nu are cum...dar de pe marte nu se prea vede asa bine...te-am sfatuit, daca nu esti la curent, roaga pe cineva care stie sa te puna in cauza, sa nu mai bati apa-n piua si sa ne obosesti degeaba...dar tu, nu si nu...
Hai, mergi si te informeaza pe forumurile alea ale tele unde esti maistor si te lamureste, dupa care sa vi sa ne spui si noua ce si cum...ca deocamdata pe aici...esti in plus!
Ai vazut tu contractul ala despre care sporovaiesti ca curca cum mi-am vazut eu ceafa...
Ti-am mai spus ca esti pe dinafara, nu scrie nimic in contractul de constructie la rosu despre punere in functiune, ca nu are cum...dar de pe marte nu se prea vede asa bine...te-am sfatuit, daca nu esti la curent, roaga pe cineva care stie sa te puna in cauza, sa nu mai bati apa-n piua si sa ne obosesti degeaba...dar tu, nu si nu...
Hai, mergi si te informeaza pe forumurile alea ale tele unde esti maistor si te lamureste, dupa care sa vi sa ne spui si noua ce si cum...ca deocamdata pe aici...esti in plus!
Ai vazut tu contractul ala despre care sporovaiesti ca curca cum mi-am vazut eu ceafa...
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Sa nu uitam de licitatiile care urmeaza pentru amenajarea tunelurilor/statiilor, achizitionarea de vagoane ... In ce stadii sunt ?
Sa nu uitam de licitatiile care urmeaza pentru amenajarea tunelurilor/statiilor, achizitionarea de vagoane ... In ce stadii sunt ?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Asa, asa, editati baieti, editati, editati, ca prostioarele tot raman...eu nu-mi editez mesajele functie de cum se razgandesc preopinentii...
Alta dovada de mare deontologie...halal, bairam, maidan...
Asa, asa, editati baieti, editati, editati, ca prostioarele tot raman...eu nu-mi editez mesajele functie de cum se razgandesc preopinentii...
Alta dovada de mare deontologie...halal, bairam, maidan...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@iliutu
Draga prietene, nu vezi ca nu mai e loc de discutii serioase?
Reluam dupa ce trece valul de zoaie...
@iliutu
Draga prietene, nu vezi ca nu mai e loc de discutii serioase?
Reluam dupa ce trece valul de zoaie...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Eu l-am citat pe Utilizator anonim.
Apropos, cautand in arhive niste lucruri, am dat de niste declaratii interesante cu privire la M 5.
subway guru wrote:
Eu l-am citat pe Utilizator anonim.
Apropos, cautand in arhive niste lucruri, am dat de niste declaratii interesante cu privire la M 5.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si ai descoperit America?...sau macar ai debarcat la Ciorogarla?

Sau ai primit ceva instructiuni proaspete de la partid?
Si ai descoperit America?...sau macar ai debarcat la Ciorogarla?
Sau ai primit ceva instructiuni proaspete de la partid?
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Mă bag și eu cu o informație. Caietul de sarcini pentru trenuri este la avizat la AFER.
Mă bag și eu cu o informație. Caietul de sarcini pentru trenuri este la avizat la AFER.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Correct!
Iar caietele de sarcini pentru calea de rulare instalatii si finisaje sunt la avizat la Metrorex...
Correct!
Iar caietele de sarcini pentru calea de rulare instalatii si finisaje sunt la avizat la Metrorex...
-
- puidemorosan
-
Posted:
-
puidemorosan
Deci curenții de adâncime sunt la locul lor. Chiar dacă la suprafață apa este liniștită. ..
Deci curenții de adâncime sunt la locul lor. Chiar dacă la suprafață apa este liniștită. ..
📖 Pagination options