Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722179 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
133 313
Aha... astept basmele pentru copii nehandicapati cu Eroilor 2 si Rau. Ca la Parc m-am lamurit. Intreb de pereti mulati si mi se se spune de deviat traficul. Daca e gata in 10 luni (12 minus ianuarie si decembrie, evident) cu tot cu pasajul pietonal si ce draci mai sunt acolo ma pocaiesc, retrag toate neroziile si ma calugaresc la saormerie la Iancului in asteptarea urmatorului racord.
Aha... astept basmele pentru copii nehandicapati cu Eroilor 2 si Rau. Ca la Parc m-am lamurit. Intreb de pereti mulati si mi se se spune de deviat traficul. Daca e gata in 10 luni (12 minus ianuarie si decembrie, evident) cu tot cu pasajul pietonal si ce draci mai sunt acolo ma pocaiesc, retrag toate neroziile si ma calugaresc la saormerie la Iancului in asteptarea urmatorului racord.
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Am crezut ca pe aia I-a parcurs deja. Rabdare si tutun
Am crezut ca pe aia I-a parcurs deja. Rabdare si tutun
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ai voie sa faci orice pe forum atata timp cat iti asumi ce zici, nu sa te derobezi cum faceti voi, ca vezi Doamne noi vorbim doar la mishto, doar ceilalti sunt obligati sa vorbeasca serios...
Daca voi sunteti neseriosi, nu e nimeni obligat sa va si asculte!
Ori vorbiti serios, ori nu!...dar sa stim si noi, sa nu ne pierdem vremea cu 'hazlelile' voastre...
andrei11 wrote:subway guru wrote:
Astea sunt vorbele tale pt care trebuie sa-ti asumi raspunderea!
Esti constient de asta?
Exagerezi, pe forum avem voie sa avem pareri.
Lasand la o parte ca # 133 313 a spus vorbele cu o anumita subtilitate. Mai trebuie sa ne prindem si de sens, nu numai de continut.
# iliutu , primul inel se pune dupa "cap" ( "scut" ), chestia aia cilindrica pe care s-a desenat steagul Romaniei.
Ai voie sa faci orice pe forum atata timp cat iti asumi ce zici, nu sa te derobezi cum faceti voi, ca vezi Doamne noi vorbim doar la mishto, doar ceilalti sunt obligati sa vorbeasca serios...
Daca voi sunteti neseriosi, nu e nimeni obligat sa va si asculte!
Ori vorbiti serios, ori nu!...dar sa stim si noi, sa nu ne pierdem vremea cu 'hazlelile' voastre...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Poti sa astepti mult si bine...intreaba la Metrorex!
Sa-mi spui si mie ce vei fi aflat...

De la mine nu vei mai afla decat...stirile de ieri!
133 313 wrote:
Poti sa astepti mult si bine...intreaba la Metrorex!
Sa-mi spui si mie ce vei fi aflat...
De la mine nu vei mai afla decat...stirile de ieri!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Oricum vom afla din alte surse cand vor sosi cartitele la Favorit.
Se gasesc voluntari, chiar si la b365.
Pana atunci ne vom tine de pariuri ( adica de băşcălie) :
1) Daca vom avea 2 cartite in tunel la distanta de 100 metri una de alta.
2) Cat vor sta cartitele la Favorit in asteptarea vremurilor mai bune de la Parc.
3) Cand ne vom apuca de lucru la tunelul spre Eroilor, ca asa s-a promis, ca se lucreaza cu 3 cartite.
# 133 313 au dat de
la Parc. E APEDUCTU' acolo, nu te-ai prins ?
2) Cat vor sta cartitele la Favorit in asteptarea vremurilor mai bune de la Parc.
3) Cand ne vom apuca de lucru la tunelul spre Eroilor, ca asa s-a promis, ca se lucreaza cu 3 cartite.
# 133 313 au dat de
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Distanta intre cele doua trebuie sa fie minim 150 m daca am inteles bine.
Distanta intre cele doua trebuie sa fie minim 150 m daca am inteles bine.
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pune tu toate stirile astea pe forumurile alea unde te lauzi ca esti 'maistor' si le preluam si noi aici...pana atunci ramai doar cu 'bashcalia' doi bani...zero barat!
andrei11 wrote:
# 133 313 au dat dela Parc. E APEDUCTU' acolo, nu te-ai prins ?
Pune tu toate stirile astea pe forumurile alea unde te lauzi ca esti 'maistor' si le preluam si noi aici...pana atunci ramai doar cu 'bashcalia' doi bani...zero barat!
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
E ok si asa,
Uite ce a scris guru cu mânuţa lui in prima postare din topicul interstatiei Orizont - Favorit.
Concluzia :
Cele 2 TBM - uri trebuie sa fie in tunel ambele in acelasi timp intre Orizont si Favorit.
Ca daca nu, ne aflam in treaba.
E ok si asa,
Uite ce a scris guru cu mânuţa lui in prima postare din topicul interstatiei Orizont - Favorit.
subway guru wrote:
Deschidem subiectul cu doua cifre semnificative:
T1=339m
T2=356m
Concluzia :
Cele 2 TBM - uri trebuie sa fie in tunel ambele in acelasi timp intre Orizont si Favorit.
Ca daca nu, ne aflam in treaba.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Mai vedem pe 1 decembrie ce a fost bascalie si ce nu.
subway guru wrote:
pana atunci ramai doar cu 'bashcalia' doi bani...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Concluzie tampa...ce legatura are scula cu prefectura?...lungimea tunelelor pe interstatie cu aberatia?
Concluzie tampa...ce legatura are scula cu prefectura?...lungimea tunelelor pe interstatie cu aberatia?
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Eu zic ca vor ajunge: bani sunt, anul electoral vine, deci exista cumul de premise !
Eu zic ca vor ajunge: bani sunt, anul electoral vine, deci exista cumul de premise !
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si de ziua nationala ce presupui ca se intampla?
Trece TBM-ul pe sub Arcul de Triumf?
133 313 wrote:subway guru wrote:
pana atunci ramai doar cu 'bashcalia' doi bani...
Trece TBM-ul pe sub Arcul de Triumf?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ce s-a intamplat si in 2013. Nimic.
subway guru wrote:
Ce s-a intamplat si in 2013. Nimic.
📖 Pagination options