Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722729 views
📖 Pagination options
- 133 313
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
133 313
Rezumatul este ca la sfarsitul anului TBM-urile nu vor fi la Raul Doamnei decat printr-un miracol. Prin sfarsitul anului intelegand 1 decembrie ca de acolo se rupe filmul.
Rezumatul este ca la sfarsitul anului TBM-urile nu vor fi la Raul Doamnei decat printr-un miracol. Prin sfarsitul anului intelegand 1 decembrie ca de acolo se rupe filmul.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Asta este clar, credeam ca stiti ceva nou.
S-a re-amanat plecarea TBM-ului?
Asta este clar, credeam ca stiti ceva nou.
S-a re-amanat plecarea TBM-ului?
- 133 313
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Si mai zice ca 'padurarii' nu sunt sperjuri...cum se bine dovedeste...
Si mai zice ca 'padurarii' nu sunt sperjuri...cum se bine dovedeste...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Daca nu crezi mergi si verifica!
Altfel...ciocu mic!
133 313 wrote:
Guru zice ca a plecat.
Daca nu crezi mergi si verifica!
Altfel...ciocu mic!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Si in februarie iese la Favorit. Dupa care pauza de 1 martie, 8 martie, ziua indragostitilor, dragobete, mosi, mucenici (si mucenite), etc.
Si in februarie iese la Favorit. Dupa care pauza de 1 martie, 8 martie, ziua indragostitilor, dragobete, mosi, mucenici (si mucenite), etc.
- iliutu
-
Posted:
-
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Astea sunt vorbele tale pt care trebuie sa-ti asumi raspunderea!
Esti constient de asta?
133 313 wrote:
Esti constient de asta?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cand bifam inele 'in viu' vorbim...
iliutu wrote:
Asta inseamna ca miine bifati inele?
Cand bifam inele 'in viu' vorbim...
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Pai nu se invarte ? Sau dureaza mai mult faza initiala aici (spart perete etc) ?
Pai nu se invarte ? Sau dureaza mai mult faza initiala aici (spart perete etc) ?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Imi asum raspunderea si pentru caderile de tensiune daca e cazul. Cand oi vedea ca imi palpaie becul in lustra am sa stiu ca e suprasolicitata reteaua de doua TBM-uri simultan. Si dau dispozitie sa se ia lumina la casnici ca sa nu stagnam.
subway guru wrote:133 313 wrote:
Esti constient de asta?
Imi asum raspunderea si pentru caderile de tensiune daca e cazul. Cand oi vedea ca imi palpaie becul in lustra am sa stiu ca e suprasolicitata reteaua de doua TBM-uri simultan. Si dau dispozitie sa se ia lumina la casnici ca sa nu stagnam.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Se invarte, n-avea grija!
Dar tot asa de bine stiti ca pana intra cartita complet in teren si ajunge sa monteze primul inel 'in viu' mai trebuie parcursi ceva metri...sau trebuie sa reluam toate explicatiile date pana acum?
Se invarte, n-avea grija!
Dar tot asa de bine stiti ca pana intra cartita complet in teren si ajunge sa monteze primul inel 'in viu' mai trebuie parcursi ceva metri...sau trebuie sa reluam toate explicatiile date pana acum?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Exagerezi, pe forum avem voie sa avem pareri.
Lasand la o parte ca # 133 313 a spus vorbele cu o anumita subtilitate. Mai trebuie sa ne prindem si de sens, nu numai de continut.
# iliutu , primul inel se pune dupa "cap" ( "scut" ), chestia aia cilindrica pe care s-a desenat steagul Romaniei.
subway guru wrote:
Esti constient de asta?
Exagerezi, pe forum avem voie sa avem pareri.
Lasand la o parte ca # 133 313 a spus vorbele cu o anumita subtilitate. Mai trebuie sa ne prindem si de sens, nu numai de continut.
# iliutu , primul inel se pune dupa "cap" ( "scut" ), chestia aia cilindrica pe care s-a desenat steagul Romaniei.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Am spus ca treaba cu tensiunea nu e determinanta, dar tu o tii leanga...ma faci ca de acum a sa nu va mai spun nimic-nimicutz...mai bine sa zaci in bezna ca tot nu vrei sa pricepi mai nimic...decat basme de adormit copiii handicapati...
133 313 wrote:subway guru wrote:133 313 wrote:
Esti constient de asta?
Am spus ca treaba cu tensiunea nu e determinanta, dar tu o tii leanga...ma faci ca de acum a sa nu va mai spun nimic-nimicutz...mai bine sa zaci in bezna ca tot nu vrei sa pricepi mai nimic...decat basme de adormit copiii handicapati...
📖 Pagination options