Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1721478 views
📖 Pagination options
-
- subway guru
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
subway guru
Eu te-am intrebat concret despre Ceasca...nu eu am invocat asta ci matale...
Hai vino concret, nu asa la mishto...
sab wrote:subway guru wrote:sab wrote:
Asta stiam, dar si scuturile lui Ceausescu au sapat pe sub cladiri, ba chiar la adancime mai mica ... Nu vad care au fost "conditiile speciale" in cazul M5.
Ia zii matale concret...si eu comentez...ca stiu mult mai bine ca tine!
Ce anume sa zic ?Am spus ca nu stiu care sunt conditiile speciale in cazul M5...
Iar in cazul scuturilor lui Ceausescu stim ca au fost vreo doua cazuri de subtraversari, una cu succes, alta discutabila.
Eu te-am intrebat concret despre Ceasca...nu eu am invocat asta ci matale...
Hai vino concret, nu asa la mishto...
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Haida deh...
Ori vorbim discutii ori vorbim concret...
Daca ai vrut sa spui ceva, spune...
Daca nu,...no comment!
133 313 wrote:subway guru wrote:
Numai 'padurarii'' au suficienta constiinta civica ca sa nu se spele pe maini...
De aia s-a oprit "marea defrisare".
P.S. Numai cu constiinta civica mori pe trecerea de pietoni.
Haida deh...
Ori vorbim discutii ori vorbim concret...
Daca ai vrut sa spui ceva, spune...
Daca nu,...no comment!
- sab
-
Posted:
-
sab
Nu este la misto. Stii bine le ce ma refer, subtraversarea de la Turbomecanica in Militari si cea de pe interstatia Republica-Pantelimon, unde sunt probleme cu casele din zona
Nu este la misto. Stii bine le ce ma refer, subtraversarea de la Turbomecanica in Militari si cea de pe interstatia Republica-Pantelimon, unde sunt probleme cu casele din zona
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Ba e la mishto si in totala necunostinta de cauza...
Nu a existat subtraversare 'ceausista' fara evacuarea totala a locatarilor, eu stiu toate situatiile astea, nu seamana niciuna cu M5...
Daca tii neaparat, le pot enumera pe rand, ca sa-ti dai seama cat de pe afara e comparatia...
Ba e la mishto si in totala necunostinta de cauza...
Nu a existat subtraversare 'ceausista' fara evacuarea totala a locatarilor, eu stiu toate situatiile astea, nu seamana niciuna cu M5...
Daca tii neaparat, le pot enumera pe rand, ca sa-ti dai seama cat de pe afara e comparatia...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
S-a mai subtraverat cu cartitele lui Ceasca si o alta constructie, pasajul pietonal de la Universitate, asta ca sa nu mai amintesc de mizilicul de la Lipscani.
S-a mai subtraversat inca o constructie, imediat la iesirea din statia Costin Georgian spre Republica. Dupa ceva ani ( destui ), acea constructie a fost demolata de regimul Ceausescu, cand s-a sistematizat zona.
S-a mai subtraverat cu cartitele lui Ceasca si o alta constructie, pasajul pietonal de la Universitate, asta ca sa nu mai amintesc de mizilicul de la Lipscani.
S-a mai subtraversat inca o constructie, imediat la iesirea din statia Costin Georgian spre Republica. Dupa ceva ani ( destui ), acea constructie a fost demolata de regimul Ceausescu, cand s-a sistematizat zona.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pasajul Lipscani a fost subtraversat fara masuri suplimentare de consolidare, doar monitorizare si masuri de injectare ulterioare, am povestit, ca doar am fost proiectantul lucrarilor de subtraversare...
La Universitate s-au facut lucrari ample de consolidare si de adancire a fundatiilor...
Morarilor...bla, bla, bla...legende...
Reale pe acelasi tronson II Cuptorul de Aur, la Grigorescu fost Salajan, evacuat si apoi demolat, si la Dristor pe stanga spre Mihai Bravu...la fel!
La Cantina Turbomecanica, singurul exemplu cat de cat asemanator...si nu prea...
Pe Magnetului...sa nu mai vorbim...
Seamana cu M5???
Deloc...
andrei11 wrote:
Pasajul Lipscani a fost subtraversat fara masuri suplimentare de consolidare, doar monitorizare si masuri de injectare ulterioare, am povestit, ca doar am fost proiectantul lucrarilor de subtraversare...
La Universitate s-au facut lucrari ample de consolidare si de adancire a fundatiilor...
Morarilor...bla, bla, bla...legende...
Reale pe acelasi tronson II Cuptorul de Aur, la Grigorescu fost Salajan, evacuat si apoi demolat, si la Dristor pe stanga spre Mihai Bravu...la fel!
La Cantina Turbomecanica, singurul exemplu cat de cat asemanator...si nu prea...
Pe Magnetului...sa nu mai vorbim...
Seamana cu M5???
Deloc...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Treaba este foarte simpla. Racordul asta a plecat la drum fara finantare. Lucru bine stiut si ignorat la data respectiva pana evident nu s-a mai putut ignora.
Cand se face lucrul asta mai apelam la constiinta civica? A celor cu nervii carora ne jucam niste (zeci de) ani?
Le promitem evacuarea din "Beirut" din 500 in 500 metri si apoi ne amintim ca la noi sarbatorile tin din noiembrie pana aproape de 1 februarie?
Treaba este foarte simpla. Racordul asta a plecat la drum fara finantare. Lucru bine stiut si ignorat la data respectiva pana evident nu s-a mai putut ignora.
Cand se face lucrul asta mai apelam la constiinta civica? A celor cu nervii carora ne jucam niste (zeci de) ani?
Le promitem evacuarea din "Beirut" din 500 in 500 metri si apoi ne amintim ca la noi sarbatorile tin din noiembrie pana aproape de 1 februarie?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Treaba e 'simpla'' doar pentru 'simple minded'!
Tronsonul asta a plecat cu finantare asigurata din imprumutul BEI.
Clar?
Tu pe ce lume traiesti?
Si ce prostioare graiesti si propagi?
Rushinica!
Treaba e 'simpla'' doar pentru 'simple minded'!
Tronsonul asta a plecat cu finantare asigurata din imprumutul BEI.
Clar?
Tu pe ce lume traiesti?
Si ce prostioare graiesti si propagi?
Rushinica!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ah da, uitasem complet de smecheria cu BEI. Si restul de la stat. Care stat habar nu are ce TVA ramburseaza si pe unde.
Ah da, uitasem complet de smecheria cu BEI. Si restul de la stat. Care stat habar nu are ce TVA ramburseaza si pe unde.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
'Shmecherie' au doar guvernantii care semneaza tratate internationale in numele Romaniei dupa care se sterg cu ele la qur...
Mie mi-e rusine de asa ceva...tie cum ti-e???
Fie-mi iertat dar banuiesc ca ai o durere vaga tot in Q...Nashpa!
'Shmecherie' au doar guvernantii care semneaza tratate internationale in numele Romaniei dupa care se sterg cu ele la qur...
Mie mi-e rusine de asa ceva...tie cum ti-e???
Fie-mi iertat dar banuiesc ca ai o durere vaga tot in Q...Nashpa!
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Semneaza in numele Romaniei, nu si al romanilor. Eu nu ma ghidez dupa principiul "statul sunt eu".
http://www.agir.ro/univers-ingineresc/n...ti_44.html
Durerea in Q provine de aici.
Semneaza in numele Romaniei, nu si al romanilor. Eu nu ma ghidez dupa principiul "statul sunt eu".
http://www.agir.ro/univers-ingineresc/n...ti_44.html
Durerea in Q provine de aici.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Statul...suntem noi?
Am putea avea 'pretentia' sa nu fim considerati 'sperjuri', mincinosi, hoti...???
Ca nu suntem...cel putin in calitatea noastra primordiala si esentiala de cetateni onesti...noi romanii de rand satisfacem conditia 'ein man, ein wort'...
Statul...suntem noi?
Am putea avea 'pretentia' sa nu fim considerati 'sperjuri', mincinosi, hoti...???
Ca nu suntem...cel putin in calitatea noastra primordiala si esentiala de cetateni onesti...noi romanii de rand satisfacem conditia 'ein man, ein wort'...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Cum sa fim onesti cand evitam orice raspuns concret pe dupa boscheti.
Evident se poate evita pentru ca nu se cunoaste. Adevarat. Si lucrurile sunt in aer si atunci apelam la constiinta civica.
In momentul asta nu se stie cand se termina racordul asta. Da au ba?
Cum sa fim onesti cand evitam orice raspuns concret pe dupa boscheti.
Evident se poate evita pentru ca nu se cunoaste. Adevarat. Si lucrurile sunt in aer si atunci apelam la constiinta civica.
In momentul asta nu se stie cand se termina racordul asta. Da au ba?
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Sincer, din ultimele doua pagini nu se intelege mare lucru. Cu scuzele de rigoare dar prea vorbiti codat.
"PM" tot pereti mulati inseamna in cazul de fata?
Indrazneste sa faca cineva un rezumat?
Sincer, din ultimele doua pagini nu se intelege mare lucru. Cu scuzele de rigoare dar prea vorbiti codat.
Indrazneste sa faca cineva un rezumat?
📖 Pagination options