Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1810561 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 165 166 167 168 169 170 171  ... 444

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB 133 313

Planuri de rocade cu 2-3 vagoane. Ce situatie disperata...
Edit. Scuzati greseala de tipar.  :oops:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

La ce s-a ajuns in regia asta... Mdea, am ajuns sa fim bucurosi si macar pentru 2 vagoane. Trist! Ce-a fost si la ce s-a ajuns.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB crocodil

Domnule Sava! Ai perfecta dreptate in multe aspecte in ceea ce priveste linia 44. Cei din linia 11 vin in 16 Feb. pe ora sau putin intarziati deoarece  nu vor sa stea in acea zona rau famata unde unora le-au fost furate bunuri sau chiar au fost batuti. Din acelas motiv e si ft rar controlor la acel cap de linie. Am specificat ca ar trebui lute 5-6 minute din cursa celor din 44. Sunt si uscaturi care se grabesc si vor sa stea pe la cap de linie. Sa speram ca se vor da bani pt. cresterea parcului si sa fie mai bine pt. toata lumea. Cred ca minutele au fost date dupa vechile indicative de acum 4-5 ani! Un 23-25 min pe semicursa in loc de 30 ar fi ideal. Am sunat la enel pt. lipsa becurilor de sub pasaj Basarab si mi s-a raspuns ca e in garantie si ca ar trebuii sa se ocupe primaria. Ce vremuri erau cand tatre erau in 35 (24 ture),in 11 (12ture), in 44 (10 ture), in 20 (5ture) si chiar si in 42 un tur. Era sa uit si in linia 8 (9 ture ).    Actual : -linia 25 -15 ture (  S-D - 6 ture )
                                       -linia 8   - 7 ture  ( S-D  -5 ture )
                                       -linia 35 - 4 ture  ( S-D - 3 ture )
                                       -linia 44 - 5 ture  ( S-D - 3 ture )
                                       -linia 47 - 3 ture  ( S-D - 2 ture )

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Sava_6115-6315

Intreb si eu,  ca prostu :oops: : RATB-ul spune ca nu are vagoane disponibile pentru noi linii (vorbim de 44 unde s-au ciordit ture din alte linii, 35 care nu poate fi dus la V. Parvan din lipsa de vehicule). Ok, asta e! Dar daca se vor defecta ture din liniile curente si nu-s bani  de reparatii cum urla ratb-istii, inteleg ca vom avea ture in minus pe liniile respective? Practic sesizez un echilibru fragil....

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Robert24

Acum sesizezi asta? :)
Reduceri continue de ture in fiecare linie au loc de ani buni...

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB crocodil

Dap cam asa ceva Sava.... Se intampla de cateva luni daca intra sa zic 2-3 vagoane defecte in depou sa iasa inapoi  1. Dupa zapada cazuta zilele astea o sa fie durere mare de luni. Au cazut la datorie cu motoare si alte defecte grave multe vagoane sambata si zapada continua. De ex. ieri in 44 au fost ore bune cu doar 1 tur sau in linia 8 cu doar 3. Sau defectat 2 ture in 44 pana a ajuns la depou in 60 min pana au reparat unde s-a putut etc....

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Utilizator anonim

Baterii au venit ? Cu ce defecte cad in general ?
Posibil de la 1 linia 44 sa fie luata de BN sau Victoria, si 35 sa fie dusa la Parvan.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB electricianu

la dep. militari la ora actuala parcul este cazut jumatate,si nisoarea continua,se pare ca si celelalte depouri au aceiasi probleme,acum se vede politica de nefinantare a lui oprescu  a transportului public de suprafata. daca se asigura o baza materiala de piese de schimb nu se ajungea in aceasta situatie.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Sava_6115-6315

Astazi, pe 44 am numarat doar 4 Tatre solo. Am mers  de la Stirbei la Pasteur, asa ca e posibil sa fi fost si a 5-a tura la capat. La Vasile Parvan sigur nu era ca am  asteptat 20 min sa vina tura dinspre Giulesti.

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Cristy

Astazi am asistat la un gest de nesimtire din partea unui sofer de pe linia 122 care avea plecarea programata din Cartierul Latin la ora 14:17 dar el a plecat la 14:12. Apoi urmatorul autobuz trebuia sa plece la 14:32 dar in terminal nu se afla niciunul, dupa care la fix 10 minute a sosit un trenulet de 2 autobuze. Hai ca inteleg ca treaba cu ultimele 2 autobuze poate s-a produs din cauza zapezii, dar pe acel sofer chiar nu il inteleg de ce ii e asa greu sa respecte programul. :roll:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB ikarus13

Cristy wrote:
Astazi am asistat la un gest de nesimtire din partea unui sofer de pe linia 122 care avea plecarea programata din Cartierul Latin la ora 14:17 dar el a plecat la 14:12. Apoi urmatorul autobuz trebuia sa plece la 14:32 dar in terminal nu se afla niciunul, dupa care la fix 10 minute a sosit un trenulet de 2 autobuze. Hai ca inteleg ca treaba cu ultimele 2 autobuze poate s-a produs din cauza zapezii, dar pe acel sofer chiar nu il inteleg de ce ii e asa greu sa respecte programul. :roll:

Asta nu cred că se întâmpla când 122 era la Autobaza Ferentari....să nu mai aud pe nimeni că autobaza Ferentari e una dintre cele proaste... :twisted: De când e 116 la Ferentari au început călătorii să le mulțumească șoferilor că vin la un interval mai normal și că nu aleargă ca înainte. Normal nu și-au dat seama de schimbul de linii cine știe ce cred ei dar totuși au simțit și ei diferența.  :)

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Cristy

Asta nu cred că se întâmpla când 122 era la Autobaza Ferentari....

Foarte bine punctat, pot sa confirm si eu ca nu se intamplau astfel de lucruri cand era la Ferentari.

Re: Stiri, noutati, perspective alchimistul

Victor92 wrote:
Miercuri, 29 Ianuarie 2014 -Circulaţia mijloacelor de transport RATB se desfăşoară pe toate traseele

Astăzi, 29.01.2014, ca urmare a condiţiilor meteorologice din ultimele ore, Regia Autonomă de Transport Bucureşti a întreprins toate măsurile necesare, astfel încât, circulaţia mijloacelor de transport să se desfăşoare în condiţii bune. Autobuzele, troleibuzele şi tramvaiele circulă pe toate traseele după un program corespunzător unei zile de lucru, însă, viteza de circulaţie a acestora, în anumite zone, este redusă, în momentul de faţă, neexistând linii de transport scurtate sau suspendate.

Precizăm că în această dimineaţă, deşi toate liniile de transport RATB au fost funcţionale, am întâmpinat probleme din cauza autoturismelor parcate neregulamentar, în zona de circulaţie a tramvaielor şi troleibuzelor, dar şi din cauza şoferilor care au încercat traversarea liniilor de tramvai de tip cale ferată şi au rămas suspendaţi.

Pentru a permite deplasarea cât mai fluentă a mijloacelor de transport în comun, rugăm participanţii la trafic să nu staţioneze pe banda 1, să evite staţionarea pe liniile de tramvai sau în imediata lor apropiere şi să permită accesul şi ieşirea mijlocelor de transport din alveolele amenajate în zona staţiilor.

Conducerea RATB a dispus, în continuare, monitorizarea atentă a liniilor de transport public. De asemenea, echipele de intervenţie au fost poziţionate în posturi fixe, astfel încât, să poată remedia operativ orice problemă apărută atât la calea de rulare cât şi la reţeaua electrică de contact.

Sursa: Comunicat RATB ----> http://www.ratb.ro/comunicat1.php?nrcom=342

Parca nu am mai vazut de multa vreme un astfel de comunicat de bun simt din partea RATB. Mie unul imi suna destul de "customer-oriented". Oare schimbarea de conducere sa ne aduca o companie mai apropiata de calatori ? Latura mea optimista vrea sa creada ca da  :ugeek:

Re: Discutii despre traseele si indicativele RATB Gabi23

În această seară am avut parte de o surpriză neplăcută pe linia 5, din cauza unuia dintre vatmanii care efectiv sfidează călătorii, nerespectând graficele de circulaţie şi conducând tramvaiul (vagonul4042) în bătaie de joc! Am aşteptat în staţia Piaţa Băneasa de la ora 20:10 până la ora 20:53 când a sosit în staţie vagonul 4042. În acest interval pe la capăt a mai trecut plugul 028. În loc să se grăbească pentru că avea un interval enorm faţă de turul din inaintea sa, acesta stătea să piardă timpul la capăt în timp ce noi călătorii, plătitori de abonament, îngheţam în staţii! S-a sinchisit să plece abia la ora 21:10, cănd deja la capăt după el erau încă 3 vagoane!!! Pozele vorbesc de la sine... L-am întrebat când a oprit vagonul în staţie de ce îşi bate joc de noi călătorii în acest mod, iar răspunsul a fost că nu îl interesează, că ce merge cum vrea el şi că a avut plug în faţă şi el merge la un interval de 20 de minute faţă de plug. Şi că nu-l interesează că oricum nu-i va face nimeni nimic, iar colegii care respectă graficele de circulaţie sunt nişte prosti! Şi ca să îmi facă în ciudă a zis că mai stă şi în staţie şi s-a apucat să îşi aşeze oglinda şi să cureţe cică parbrizul. De precizat că nu a fost nici o blocare pe traseu, pur şi simplu a adunat după el celalalte tramvaie ale liniei!  
Călătoresc zilnic cu linia 5 şi chiar pot spune că se respectă în general intervalele orare şi în mod special plecările de la capătul de linia Piaţa Băneasa, de aceea sunt revoltat cum de apare acest specimen care strică imaginea liniei! Asemenea conducători de vehicule, nu au ce căuta într-o companie de transport public! Nu mai trebuie apăraţi de sistem, ci îndepărtaţi!  :evil:

La polul opus la ţin să îl felicit pe vatmanul de pe vagonul 037, care cu câteva ore mai devreme, ajuns la capăt a schimbat posturile, şi a tras imediat vagonul în staţie pentru ca noi călătorii să nu stăm în viscol, staţionând încă 5 minute până când a avut ora de plecare (16:05). De ce oare unii pot să fie civilizaţi, să respecte călătorii şi nişte grafice, iar unii îşi bat joc având un tupeu fără limite? :roll:

4042 - 5 - 29.01.2014.jpg (373.96 KB; downloaded 3288 times)

4042 - 5 - 29.01.2014 (1).jpg (386.96 KB; downloaded 3287 times)

4042 - 5 - 29.01.2014 (2).jpg (403.92 KB; downloaded 3297 times)

4042 - 5 - 29.01.2014 (3).jpg (370.77 KB; downloaded 3290 times)

4042 - 5 - 29.01.2014 (4).jpg (415.69 KB; downloaded 3290 times)

037 - 5 - 29.01.2014.jpg (247 KB; downloaded 3293 times)

037 - 5 - 29.01.2014 (1).jpg (394.28 KB; downloaded 3296 times)

Go to page:  1  ... 165 166 167 168 169 170 171  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463915 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”