Topic: Discutii - Lucrari statia Orizont
773 posts, 253932 views
📖 Pagination options
- icee
-
Posted:
-
- Atal
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari statia Orizont
Atal
De pe 8 ianuarie, cum s-a spus aici pe forum.
icee wrote:
Al doilea TBM a ajuns la Orizont ?
De pe 8 ianuarie, cum s-a spus aici pe forum.
- Benzaru
-
Posted:
-
Benzaru
La statiile pe unde a trecut TBM-ul nu se pot apuca sa faca gurile de acces? Sau acelea se fac la final?
La statiile pe unde a trecut TBM-ul nu se pot apuca sa faca gurile de acces? Sau acelea se fac la final?
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
La final gurile de acces, peretii interiori si astuparea golurilor tehnice, momentan, cel mai devreme intr-o luna se elibereaza statia Orizont.
La final gurile de acces, peretii interiori si astuparea golurilor tehnice, momentan, cel mai devreme intr-o luna se elibereaza statia Orizont.
- WAYNEN
-
Posted:
-
- subway guru
-
Posted:
-
- Albert Florescu
-
Posted:
-
Albert Florescu
Va rog, introduceti un buton de [Like]
subway guru wrote:
Nu chiar....o sa arate mai bine!
Va rog, introduceti un buton de [Like]
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Aici ar fi de lansat o discutie, cu reamenajarea zonelor dupa santiere, cele din zona santierelor vor fi reamenajate clar, dar ar fi penibil sau ciudat sa facem zonele alea "ultimu' racnet" iar zonele neafectate de santier sa ramana ca acum. Cred ca ar fi bine ca sa se gandeasca cineva la o reamenajare si sistematizare totala pe traseul Eroilor 2 - Raul Doamnei / Valea Ialomtei.
Aici ar fi de lansat o discutie, cu reamenajarea zonelor dupa santiere, cele din zona santierelor vor fi reamenajate clar, dar ar fi penibil sau ciudat sa facem zonele alea "ultimu' racnet" iar zonele neafectate de santier sa ramana ca acum. Cred ca ar fi bine ca sa se gandeasca cineva la o reamenajare si sistematizare totala pe traseul Eroilor 2 - Raul Doamnei / Valea Ialomtei.
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Hm,
Ori eu sunt cam imbatrânit, ori nu am viziune ( asta sigur ), dar nu prea vad ce amenajari "ultimul racnet" se pot face acolo unde sunt acum santierele,
- drumul trebuie refacut asa cum a fost, ca altceva nu se poate face.
- trotuarul la fel.
- de pus copacii la locul lor.
- refacute parcarile.
Nu inteleg ce se poate face in plus, poate un leagan si 3 banci pe unde se poate.
Poate vii cu ceva exemple de "ultimul racnet", a, da, ceva bolti peste trotuare sau ceva de genul sa stranga ceva umbra vara.
Hm,
Ori eu sunt cam imbatrânit, ori nu am viziune ( asta sigur ), dar nu prea vad ce amenajari "ultimul racnet" se pot face acolo unde sunt acum santierele,
- drumul trebuie refacut asa cum a fost, ca altceva nu se poate face.
- trotuarul la fel.
- de pus copacii la locul lor.
- refacute parcarile.
Nu inteleg ce se poate face in plus, poate un leagan si 3 banci pe unde se poate.
Poate vii cu ceva exemple de "ultimul racnet", a, da, ceva bolti peste trotuare sau ceva de genul sa stranga ceva umbra vara.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Asfalt cu sclipici roz si pomi fosforescenti. A... si park&ride pentru bicle.
Asfalt cu sclipici roz si pomi fosforescenti. A... si park&ride pentru bicle.
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Statia pare atat de stramta... o sa fie peron central sau lateral? Tot nu ma prind la cat de stramta e statia in ultimile poze..
Statia pare atat de stramta... o sa fie peron central sau lateral? Tot nu ma prind la cat de stramta e statia in ultimile poze..
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Nightwolf
-
Posted:
-
- satanistu
-
Posted:
-
satanistu
Dar pare atat de mic spatiul.. zici ca ar fii varianta P-ta Romana, dar peronul central. O comparatie cu o statie deja facuta, se poate?
Utilizator anonim wrote:
Tot M5 este cu peron central.
Dar pare atat de mic spatiul.. zici ca ar fii varianta P-ta Romana, dar peronul central. O comparatie cu o statie deja facuta, se poate?
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination