Topic: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5
302 posts, 123153 views
📖 Pagination options
- florin
-
Posted:
-
Re: Discutii dupa inaugurarea tronsoanelor 1-5
florin
Şi de pe Sevastopol la fel, în 15 minute au ieşit cel puţin 10 maşini de pe interzis. Poliţia patrulează, dă şi amenzi, dar nu fac faţă la câţi şoferi încalcă legea. Şi nu pentru că nu ştiu, se vede că o fac intenţionat, unii chiar sting farurile ca să nu îi vadă echipajul care scrie amenzi.
Semafoarele sunt tot aiurea, nu sunt sincronizate. Chiar şi seara la 8 stai aiurea la roşu, pe perpendiculare nu trece nimic. La Griviţa spre Vulcănescu chiar e o eroare - rămâne roşu foarte mult timp deşi pe sensul invers e verde, pietonii pe Griviţa au verde. Nu are nicio logică, de altfel vatmanii trec pe roşu.
Şi de pe Sevastopol la fel, în 15 minute au ieşit cel puţin 10 maşini de pe interzis. Poliţia patrulează, dă şi amenzi, dar nu fac faţă la câţi şoferi încalcă legea. Şi nu pentru că nu ştiu, se vede că o fac intenţionat, unii chiar sting farurile ca să nu îi vadă echipajul care scrie amenzi.
Semafoarele sunt tot aiurea, nu sunt sincronizate. Chiar şi seara la 8 stai aiurea la roşu, pe perpendiculare nu trece nimic. La Griviţa spre Vulcănescu chiar e o eroare - rămâne roşu foarte mult timp deşi pe sensul invers e verde, pietonii pe Griviţa au verde. Nu are nicio logică, de altfel vatmanii trec pe roşu.
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Sava_6115-6315
Din ce am dedus eu, semaforul asta functioneaza asa:
1 verde tramvaiului spre Berzei;
2 verde pentru masini pe acelasi sens cu mentiunea ca tramvaiul are rosu pentru a facilita virajul stanga al autoturismelor.
3 urmeaza verde pentru masini si tramvai pe sensul Victoriei, ( nu stiu daca tramvaiul are verde si spre Berzei desi asa ar fi logic)
4 verde pentru Grivitei cu verde la pietoni pe trecerile paralele cu aceasta.
In 1+2, pietonii au verde la trecerea spre Matache directie Buzesti-Berzei
In 3 , pietonii au verde la trecerea de pietoni de pe partea opusa.
Eu nu am prins pana acuma intervalul 2 deoarece mergend cu 24, acesta o ia la sanatoasa de la Polizu pana la Vulcanescu. Dar deduc din faptul ca s-a implementat configuratia tramvaiul primul, apoi doar masini. La Buzesti-Polizu de exemplu,tramvaiul are verde inaintea traficului auto. Pe urma se da verde numai pentru masini.
florin wrote:
La Griviţa spre Vulcănescu chiar e o eroare - rămâne roşu foarte mult timp deşi pe sensul invers e verde, pietonii pe Griviţa au verde. Nu are nicio logică, de altfel vatmanii trec pe roşu.
Din ce am dedus eu, semaforul asta functioneaza asa:
1 verde tramvaiului spre Berzei;
2 verde pentru masini pe acelasi sens cu mentiunea ca tramvaiul are rosu pentru a facilita virajul stanga al autoturismelor.
3 urmeaza verde pentru masini si tramvai pe sensul Victoriei, ( nu stiu daca tramvaiul are verde si spre Berzei desi asa ar fi logic)
4 verde pentru Grivitei cu verde la pietoni pe trecerile paralele cu aceasta.
In 1+2, pietonii au verde la trecerea spre Matache directie Buzesti-Berzei
In 3 , pietonii au verde la trecerea de pietoni de pe partea opusa.
Eu nu am prins pana acuma intervalul 2 deoarece mergend cu 24, acesta o ia la sanatoasa de la Polizu pana la Vulcanescu. Dar deduc din faptul ca s-a implementat configuratia tramvaiul primul, apoi doar masini. La Buzesti-Polizu de exemplu,tramvaiul are verde inaintea traficului auto. Pe urma se da verde numai pentru masini.
- Druida
-
Posted:
-
Druida
Ieri am venit cu autobuzul de la piata Romana la Stirbei si m-am bucurat atit de scurtarea traseului autobuzului, cit si de aparitia celor doua treceri de pietoni semaforizate de la 'V'-ul Cobalcescu-Berzei - acestea chiar au fost o surpriza foarte placuta, desi am o banuiala ca soferii nu sunt la fel de incintati, ca mai au un timp de asteptare!
Ieri am venit cu autobuzul de la piata Romana la Stirbei si m-am bucurat atit de scurtarea traseului autobuzului, cit si de aparitia celor doua treceri de pietoni semaforizate de la 'V'-ul Cobalcescu-Berzei - acestea chiar au fost o surpriza foarte placuta, desi am o banuiala ca soferii nu sunt la fel de incintati, ca mai au un timp de asteptare!
- Serban
-
Posted:
-
Serban
Azi dimineata era un echipaj de politie acolo.
Eu personal sunt placut surprins de cum a gestionat Politia aceasta deschidere. Patrulari zilnice, amenzi pentru blocarea pistelor...nu ma asteptam.
Serban wrote:
Se necesita un echipaj de politie pe Grivita. Foarte multe masini vin pe interzis.
Azi dimineata era un echipaj de politie acolo.
Eu personal sunt placut surprins de cum a gestionat Politia aceasta deschidere. Patrulari zilnice, amenzi pentru blocarea pistelor...nu ma asteptam.
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Sava_6115-6315
De dimineata am obervat ca s-a inceput ingustarea strazii Sevastopol la intersectia cu Buzesti si reconfigurarea rondului prin desfintarea fostei bretele de acces Sevastopol-Victoriei. (Am repostat mesajul in topicul corect)
De dimineata am obervat ca s-a inceput ingustarea strazii Sevastopol la intersectia cu Buzesti si reconfigurarea rondului prin desfintarea fostei bretele de acces Sevastopol-Victoriei. (Am repostat mesajul in topicul corect)
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
o sa mai dureze cam o saptamana haosul.. asa e cand se deschide ceva nou
o sa mai dureze cam o saptamana haosul.. asa e cand se deschide ceva nou
- Druida
-
Posted:
-
Druida
Un pic off-topic, dar nu chiar: pentru cine este si pe Facebook, a aparut aceasta pagina:
https://m.facebook.com/aiparcatcaunbou
Un pic off-topic, dar nu chiar: pentru cine este si pe Facebook, a aparut aceasta pagina:
https://m.facebook.com/aiparcatcaunbou
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Am revenit și eu din concediu după 3 săptămîni, la mulți ani, am trecut azi pe șantier să văd stadiul lucrărilor.
Se lucrează în continuare la montarea semafoarelor:
Se fac și probe cu semafoarele, deocamdată le-am găsit pe roșu și pe cele pentru mașini, și pe cele pentru pietoni:
La semafoarele pentru pietoni au apărut și niște piuitoare care se întețesc sau se răresc după cum vine roșul sau verdele:
Au apărut și semafoarele pentru tramvaie:
Merg și tramvaiele, dar macazele se schimbă cu ranga, nu funcționează încă tehnologia modernă:
Mai sînt de făcut și finisări la stîlpi noi / vechi / cabluri etc.:
Am revenit și eu din concediu după 3 săptămîni, la mulți ani, am trecut azi pe șantier să văd stadiul lucrărilor.
Se lucrează în continuare la montarea semafoarelor:
P1030837.JPG (116.84 KB; downloaded 3397 times)
P1030846.JPG (116.15 KB; downloaded 3399 times)
P1030876.JPG (82.58 KB; downloaded 3397 times)
Se fac și probe cu semafoarele, deocamdată le-am găsit pe roșu și pe cele pentru mașini, și pe cele pentru pietoni:
P1030856.JPG (129.35 KB; downloaded 3398 times)
La semafoarele pentru pietoni au apărut și niște piuitoare care se întețesc sau se răresc după cum vine roșul sau verdele:
P1030857.JPG (85.91 KB; downloaded 3401 times)
Au apărut și semafoarele pentru tramvaie:
P1030863.JPG (53.86 KB; downloaded 3399 times)
P1030874.JPG (101.9 KB; downloaded 3399 times)
Merg și tramvaiele, dar macazele se schimbă cu ranga, nu funcționează încă tehnologia modernă:
P1030878.JPG (109.81 KB; downloaded 3397 times)
P1030877.JPG (110.89 KB; downloaded 3398 times)
Mai sînt de făcut și finisări la stîlpi noi / vechi / cabluri etc.:
P1030858.JPG (106.72 KB; downloaded 3400 times)
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Sînt semnalizate pistele de bicicliști, dar nu este înțeleasă semnificația indicatoarelor:
Deocamdată sînt folosite de taximetriști, iar bicicliștii merg pe benzile auto:
Poliția a început eliberarea pistelor de bicicliști, chiar polițiștii merg pe biciclete:
Taximetristul nu înțelege pentru ce este culoarul pe care staționează, el susține că nu încurcă pe nimeni:
Se parchează și de-a latul pistei:
Dar apare și poliția care îl așteaptă pe proprietar:
E destul de multă poliție peste tot:
Cu toate astea, nu s-a reușit eliberarea benzilor:
Sînt semnalizate pistele de bicicliști, dar nu este înțeleasă semnificația indicatoarelor:
P1030867.JPG (69.83 KB; downloaded 3397 times)
Deocamdată sînt folosite de taximetriști, iar bicicliștii merg pe benzile auto:
P1030848.JPG (99.87 KB; downloaded 3419 times)
Poliția a început eliberarea pistelor de bicicliști, chiar polițiștii merg pe biciclete:
P1030851.JPG (103.07 KB; downloaded 3397 times)
Taximetristul nu înțelege pentru ce este culoarul pe care staționează, el susține că nu încurcă pe nimeni:
P1030854.JPG (97.23 KB; downloaded 3396 times)
Se parchează și de-a latul pistei:
P1030849.JPG (83.53 KB; downloaded 3396 times)
P1030866.JPG (114.45 KB; downloaded 3397 times)
Dar apare și poliția care îl așteaptă pe proprietar:
P1030853.JPG (107.6 KB; downloaded 3396 times)
E destul de multă poliție peste tot:
P1030860.JPG (113.87 KB; downloaded 3395 times)
Cu toate astea, nu s-a reușit eliberarea benzilor:
P1030883.JPG (121.42 KB; downloaded 3397 times)
- misterr
-
Posted:
-
misterr
La rond la Vulcănescu, de exemplu, pistele sînt pe trotuar:
Asta e mai mult filozofică, nu-mi dau seama cum pot intra riveranii:
Pe unde s-a putut au fost amenajate niște parcări tip „maidan”:
În final (finis coronat opus) au apărut și anunțurile cu „Executăm puțuri”:
La rond la Vulcănescu, de exemplu, pistele sînt pe trotuar:
P1030872.JPG (117 KB; downloaded 3423 times)
P1030873.JPG (130.97 KB; downloaded 3404 times)
Asta e mai mult filozofică, nu-mi dau seama cum pot intra riveranii:
P1030870.JPG (97.25 KB; downloaded 3403 times)
P1030871.JPG (103.52 KB; downloaded 3402 times)
Pe unde s-a putut au fost amenajate niște parcări tip „maidan”:
P1030862.JPG (104.15 KB; downloaded 3401 times)
P1030868.JPG (144.99 KB; downloaded 3403 times)
P1030869.JPG (102.51 KB; downloaded 3403 times)
În final (finis coronat opus) au apărut și anunțurile cu „Executăm puțuri”:
P1030845.JPG (119.4 KB; downloaded 3401 times)
- survola
-
Posted:
-
survola
Am vazut 44 format dintr-un singur vagon Tatra...
Am vazut 44 format dintr-un singur vagon Tatra...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Sunt 3 cupluri si 2 solo, asa a fost stabilit de la inceput...
- 133 313
-
Posted:
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Cele 2 solo sunt solo ca sunt scoase din 35 si 47 cate o tura si acolo sunt solo...
Cuplurile sunt luate din 8 si 25.
cos wrote:
Cele 2 solo sunt solo ca sunt scoase din 35 si 47 cate o tura si acolo sunt solo...
Cuplurile sunt luate din 8 si 25.
📖 Pagination options