Topic: Să mai şi râdem...
1635 posts, 422232 views
📖 Pagination options
- Robert24
-
Posted:
-
Re: Să mai şi râdem...
Robert24
E clar ca un paznic / politist TF, care si-a luat banii de o bere...
E clar ca un paznic / politist TF, care si-a luat banii de o bere...
- stefan_br
-
Posted:
-
stefan_br
Conform stirilor de la TV: taxiul a dus o persoana cu deficiente locomotorii si a avut aprobarea sefului statiei".
Conform stirilor de la TV: taxiul a dus o persoana cu deficiente locomotorii si a avut aprobarea sefului statiei".
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Pentru asta exista carucioare. Nu, nu de bagaje.
Se intra cu taxiul si in camera de garda peste medici daca pacientul transportat are deficiente locomotorii in curand inteleg.
Asta a constituit un precedent si atat. Unul periculos. Intrebarea este ce facea sefu' garii daca taxiul ala facea o manevra gresita si pica pe linii.
Pentru asta exista carucioare. Nu, nu de bagaje.
Se intra cu taxiul si in camera de garda peste medici daca pacientul transportat are deficiente locomotorii in curand inteleg.
Asta a constituit un precedent si atat. Unul periculos. Intrebarea este ce facea sefu' garii daca taxiul ala facea o manevra gresita si pica pe linii.
- MariusCFRBucuresti
-
Posted:
-
MariusCFRBucuresti
Chiar voiam sa vad asta.
133 313 wrote:
Intrebarea este ce facea sefu' garii daca taxiul ala facea o manevra gresita si pica pe linii.
Chiar voiam sa vad asta.
- Gabi23
-
Posted:
-
Gabi23
Biciletă pentru unii experţi la volan
Biciletă pentru unii experţi la volan
bike.jpg (44.62 KB; downloaded 3014 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Si tot la capitolul biciclete.
Bicicleta de santier din armaturi PC52/60. Inca incerc sa deslusesc cum sunt bradutii.
Si tot la capitolul biciclete.
Bicicleta de santier din armaturi PC52/60. Inca incerc sa deslusesc cum sunt bradutii.
PC.jpg (17.94 KB; downloaded 3003 times)
- Costin
-
Posted:
-
- Radu Stanescu
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
- darius 23
-
Posted:
-
darius 23
In spatele unui tufis intr-un parc se aude:
- Bag-o!
- Stai s-o mai pup!
- Bag-o!!!
- Stai s-o mai pup, ai rabdare!!!
- Bag-o odata!!!!!!
Doua babe isi inmormantau pisica
In spatele unui tufis intr-un parc se aude:
- Bag-o!
- Stai s-o mai pup!
- Bag-o!!!
- Stai s-o mai pup, ai rabdare!!!
- Bag-o odata!!!!!!
Doua babe isi inmormantau pisica
- Gabi23
-
Posted:
-
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Intr-un compartiment de tren 2 domnisoare si o babuta care croseta linistita. Cele doua discuta cam ce si-ar dori fiecare de la un barbat
Prima zice:
- Imi doresc un barbat tanar,cu apartament si masina, cu diploma de inginer, cu loc de munca bine platit si ..la pat sa fie...ca tot suntem in tren, ca un accelerat !!
A doua d-ra zice:
- Pe langa ce-ai spus tu, eu imi doresc sa aibe si o vila la munte si una la mare, iar ..la pat sa fie...ca tot suntem in tren, ca un rapid !
Babuta isi cere scuze ca se amesteca in discutia lor, si spune :
- Daca as mai fii tanara...nu m-ar mai interesa apartament, vila, diploma...dar mi-as dori ca la pat sa fie...ca tot suntem in tren...ca un marfar !!!!!!!!!!!!!
- Vai bunico ! Dar marfarul e murdar !
- Da .... Dar e LUNG, STATIONEAZA MULT in gara...si mai FACE SI MANEVRE !!!
Intr-un compartiment de tren 2 domnisoare si o babuta care croseta linistita. Cele doua discuta cam ce si-ar dori fiecare de la un barbat
Prima zice:
- Imi doresc un barbat tanar,cu apartament si masina, cu diploma de inginer, cu loc de munca bine platit si ..la pat sa fie...ca tot suntem in tren, ca un accelerat !!
A doua d-ra zice:
- Pe langa ce-ai spus tu, eu imi doresc sa aibe si o vila la munte si una la mare, iar ..la pat sa fie...ca tot suntem in tren, ca un rapid !
Babuta isi cere scuze ca se amesteca in discutia lor, si spune :
- Daca as mai fii tanara...nu m-ar mai interesa apartament, vila, diploma...dar mi-as dori ca la pat sa fie...ca tot suntem in tren...ca un marfar !!!!!!!!!!!!!
- Vai bunico ! Dar marfarul e murdar !
- Da .... Dar e LUNG, STATIONEAZA MULT in gara...si mai FACE SI MANEVRE !!!
- cristi20
-
Posted:
-
cristi20
RATB ne informeaza ca 40 circula pe bulevardul "Nu stergeti poze, satelit vechi".
RATB ne informeaza ca 40 circula pe bulevardul "Nu stergeti poze, satelit vechi".
📖 Pagination options