Zona metropolitană BucureștiTraseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov

Topic: Discuții despre transportul local din București (partea I)

6215 posts, 1809407 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 158 159 160 161 162 163 164  ... 444

📖 Pagination options
Re: Stiri, noutati, perspective Lohengrin

11 e cel care trebuia scurtat la Ghencea, iar 47 scos. Sper să se facă și asta cândva. Dar tare mi-e că se coace scăderea frecvenței pe linia 25, care să fie apoi considerată ”prea puțin atractivă pentru public”. Mama lor !

Re: Stiri, noutati, perspective Sava_6115-6315

Lohengrin wrote:
11 e cel care trebuia scurtat la Ghencea, iar 47 scos. Sper să se facă și asta cândva. Dar tare mi-e că se coace scăderea frecvenței pe linia 25, care să fie apoi considerată ”prea puțin atractivă pentru public”. Mama lor !

Putem specula multe pe seama liniilor de tramvai din Bucuresti. Un lucru e sigur: RATB-ul "se bucura" enorm de lucrarile de infrastructura care suspenda linii si aduc vagoane pentru liniile existente. Stim cu totii cum se prezinta parcul actual de tramvaie. :evil:
Oricum nici RATB-ul, nici PMB nu fac nimic pentru sustinerea transportului in comun. Asadar, degradarea acestuia va continua.

Sunt sigur ca 44 va lua niste vagoane de undeva, iar alte linii vor cara aer pe anumite portiuni pana vor fi desfiintate.  Sper ca e o gluma proasta cu Tatre solo pe 44. La ora 16:00, 11-le se umple bine din capatul Giulestiului pana la Orhideea. Asa ca un vagon e bataie de joc. Iar cireasa de pe tort: cam la aceeasi ora (16), 11-le cam  da rateuri; se intampla sa vina foarte greu. Asa ca sa vezi omor in saraca tatra.

Legat de linia 12: la cate trasee sunt pe Trafic Greu (1,8,11,25,47)inca o linie ar crea cozi de tramvaie si mai mari.

Re: Stiri, noutati, perspective radu73

Bine ca pe 35 il lasa la Basarab ... niste "inteligenti" ...  :evil:  :evil:  :evil:

• IK4
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective IK4

Pai da, era si greu sa treaca pe langa Basarab si sa mai mearga inca 3 statii pana la Parvan.
Se pare ca reintroducerea acestor tramvaie se face cu gandul doar la justificarea investitiei, nu si pentru publicul calator. Tipic romanesc.  :puke:

Re: Stiri, noutati, perspective rosetti61

De bine ce da drumul la tramvai pe Dinicu Golescu o sa-si aduca aminte ca au uitat sa refaca linia... :evil:  :mrgreen: Si dupa multi ani, 24 va trece din nou pe langa Cismigiu (cum a facut-o pana  la desfiintarea liniilor de tramvai pe Elisabeta, in 1957).

Re: Stiri, noutati, perspective WAYNEN

Eu as fi reconfigurat traseele altfel:
Liniile 24,44 si 45 sa ramana asa cum sunt.
Linia 46 sa fie prelungita in Militari.
Linia 35 sa fie prelungita comun cu 44 pana la ,,Vasile Parvan".

Re: Stiri, noutati, perspective andrei11

Of, de cate ori sa va repete omul ? Daca veniti cu tramvaie de acasa se accepta orice.

Re: Stiri, noutati, perspective georgica2704

La linia 46 mi se pare inutil ocolul pe la Piata Victoriei pentru a ajunge la Gara, trebuia lasat sa intoarca la Banu Manta. Dupa ce ca RATB duce lipsa de tramvai le mai punem sa faca ocoluri inutile. Oare linia 46 va mai primi ceva ture in plus cand va intoarce la Gara?  Ma indoiesc.

Re: Stiri, noutati, perspective Sava_6115-6315

S-a comentat mult pe seama incapatanarii unor capete iluminate de a duce doar linia 1 pe Basarab. Pe langa asta mai vin si cu traseul 1 compus din doua cioate. Nu mai zic de transportul de noapte unde le-as sugera capetelor neluminate inca, sa puna doar doua curse pe noapte, pentru personalul lor. Asa ca hai sa distrugem tot ce se poate. Pe scurt RATB :evil:

Legat de 46, se asteapta cu interes extinderea lucrarilor pe Pantelimon-Iancului ca sa anuleze toate liniile de tramvai din zona 14, 36 si 46-le nostru. Asadar, 46 dus la Gara imi pare un experiment de scurta durata, in functie de cum avanseaza respectivele lucrari.

Re: Stiri, noutati, perspective 3mil

Sava_6115-6315 wrote:
Legat de 46, se asteapta cu interes extinderea lucrarilor pe Pantelimon-Iancului ca sa anuleze toate liniile de tramvai din zona 14, 36 si 46-le nostru. Asadar, 46 dus la Gara imi pare un experiment de scurta durata, in functie de cum avanseaza respectivele lucrari.

Parca il si vad pe 46 Baicului - Gara de Nord, un fel de 52.  :lol:

Re: Stiri, noutati, perspective crocodil

Va salut!   Referitor la linia 44! Teoretic va fi data in exploatare in data de 13 ianuarie si va fi deservita de cei de la Dep. Militari cu 5 tururi. Cum spunea cineva mai sus aceste vagoane vor fi luate din celelalte linii .(2 vagoane din linia 25,1din linia 8, 1 din 35 si inca unu din 47 ). Concluzia e ca se va infiinta o linie fantoma ce va strica si alte linii deja cu nr de vagoane insuficiente. Pentru moment se dicuta ce varianta de vagoane se vor folosi.(3 cuplate si 2 solo) sau 5 bucur (cele albastre). Cei din directie ar dori modelul Bucur. (ramane de vazut) De azi probe... Acelas lucru s-a intamplat si cand a dat drumul liniei 35.(toate vagoanele au fost luate din 25 si 8). Acum la ora de varf linia 25 are interval de 10 min si de luni va fi de 12-13.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective 133 313

Incredibil... Oare cat de greu o fi sa transformi Tatre motoare defecte in remorci nemotoare si sa desfaci din cuplurile motoare ca sa mai castigi niste ture?

Re: Stiri, noutati, perspective Costin

Un vagon motor nu e suficient de puternic sa traga o remorca "rece". Deci nu se poate... Nu cu modelul din Bucuresti, cel putin.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri, noutati, perspective 133 313

Am oarece indoieli dar fie. Cand circulau Tatrele pe 34 am vazut la Lizeanu un cuplu plin ochi iar a doua Tatra avea ultimul boghiu pur si simplu gripat, practic il taraia sub ea pe post de frana. Cu toate astea aveau o viteza de invidiat.

Go to page:  1  ... 158 159 160 161 162 163 164  ... 444

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Traseele de transport public și evoluția mobilității în Bucuresti și Ilfov  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463879 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”