Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534933 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188  ... 194

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a URANUS

Linia de contact este finalizata in proportie de 99% (s-a montat inclusiv alimentarea). De asemenea s-au mai montat si niste semafoare (cele suspendate din intersectia cu Grivitei). Intre Berthelot si Vulcanescu avem borduri ce separa linia de tramvai de banda a doua (pe directia de mers spre Victoriei), desi ma tem ca bizonii tot vor face stanga la trecerea de pietoni care e la vreo 10 metri de intersectia cu Berthelot.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Victor92

In urma cu 20 de minute, cei de la Interventii RATB curatau linia de la Piata Virgiliu si in curba pe unde o va lua 42- ul  :D .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Sava_6115-6315

Pe la ora 1:00 AM am trecut prin zona cu masina.  Atat pe Berzei intre Stirbei si Plevnei, cat si pe Buzesti erau masini parcate pe mijloc si pe pistele de biciclisti. In schimb zona era intesata de echipaje de politie.

Interesant: la intersectia Buzesti-Polizu s-au montat semafoare de biciclisti desi pista dispare de pe sosea (ca marcaj) cu zeci  de metrii inainte de intersectie.
La inaugurare as vrea sa vin sa pedalez cu doctoru pe noile piste de biciclisti sa vedem cate trotuare,borduri si masini vom escalada. :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a survola

Apropo, facem si noi o intalnire la inaugurare?  :idea:

Re: Stiri si articole din presa Robert24

Se mai abereaza mult cu denumirea de Bd. Uranus?!?
Nu exista Bd. Uranus! Exista Str. Uranus la sud de Cal. 13 Septembrie!  :evil:

Re: Stiri si articole din presa survola

Ilegalistul de la primărie...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Lohengrin

Deja au apărut stațiile pe Buzești - Piața Victoriei. Ce am văzut în pauza de prânz:
 24 va merge la Pârvan, nu știu împreună cu ce altă linie de pe Dinicu Golescu.
 45 și 46 vor merge la Gara de Nord, 46 cu întoarcere via Piața Victoriei - Dr. Felix.
 42 rămâne neschimbat.

Nu știu încă nimic de vreo modificare la traseele de troleibuze.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa Utilizator anonim

Confuzia este pentru ca lucrarea finala este Bd. Uranus, actuala lucrare este strapungerea bla bla, parte a viitorului bulevard.

Luni se va deschide totul.

Re: Stiri si articole din presa Tavi

Zice cand? (Sa refaca stabilimentele Berzei 69 si nu-stiu-mai-care..) Adica hotararea pune si un termen limita? ... nu de alta dar se pot reface si peste 100 de ani  ... Nu gasesc poze cu respectivele case de curve. Pardon! Monumente isterice  :twisted: Poate ma ajuta cineva va rog.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Utilizator anonim

RATB a curatat liniile la Gara de Nord.

DSC_0014.JPG (337.85 KB; downloaded 3261 times)

DSC_0015.JPG (319.7 KB; downloaded 3255 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

46 este noul tramvai intre gari. De la Nord la Republica via Ferdinand.  :idea:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Utilizator anonim

Cel putin azi nu am vazut nicio miscare care sa duca spre ceva troleiubuz in zona, pe noua strapungere spre gara sunt stalpi clasici subtiri, iar in giratoriu nu sunt stalpi pentru retea de troleibuz, oricum, pentru toata lumea este un mister cum vor merge troleibuzele.

Robert24 wrote:
Catenara in continuare nu este intre Piata Matache si intersectia Berzei - Dinicu Golescu, si o mica parte in Piata Virgiliu.

Va spunem de aparitia troleibuzelor in sensul giratoriu. In urma unei discutii cu un sef de santier, vor fi niste schimbari de sensuri unice, conform schitei de mai jos.

Re: Stiri si articole din presa andrei11

Toata afacerea se va numi B-dul Uranus, nu Berzei, nu Buzesti, nu nu mai stiu ce, ci Uranus.
Chestia cu Nicusor Dan e aberatie, primaria nu reconstruieste nimic, ciconstruieste alte cladiri, hale, care intamplator seamana cu unele demolate. Seamana sau nu, pentru ca Hala Matache va fi construita dupa planurile halei originale si nu dupa planurile halei demolate. ( Sâc  :!: )

Re: Stiri si articole din presa chevic

Isi face si partid Neicusoru'. Or sa se duca toti frustratii.

Se spune ca un om inteligent stie cand sa cedeze.....

Go to page:  1  ... 182 183 184 185 186 187 188  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463920 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”