MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3208 posts, 897602 views

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 230

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF puidemorosan

Toate cele 3 trenuri au ajuns în București însoțite de câte 2 gardieni unguri. Aceștia vin de la Budapesta. Pana la Budapesta au venit însoțite dar nu știu naționalitatea gardienilor.

Re: Trenurile CAF subway guru

Pana la receptia lor, trenurile sunt in proprietatea si responsabilitatea CAF, abia dupa receptie si plata trec in proprietatea si responsabilitatea Metrorex!
8-)

Nimic mai adevărat. ..

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Din cate retin, cerinta pentru trenurile noi era ca materialele sa fie "anti-graffiti". Asa ca nu cred ca va fi o problema ca rama respectiva sa fie curatata.

Nici nu este o problema. Drept dovada, toate cele 3 trenuri au ajuns curate deși au fost vopsite prin Europa.

Unde-s multi...
20140106_095302.jpg (145.67 KB; downloaded 3741 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Mai necesita unul si pe urma alea de Grivita.  :)

Re: Trenurile CAF Gabi23

puidemorosan wrote:
Luni va spun ca am o lista cu ele pe la birou. Mureșul ar ajunge Luni, cel târziu Marți.

În 14 decembrie, aţi spus că ne spuneţi numele tuturor trenurilor, dar probabil că luat cu alte activităţi importante, aţi uitat să le mai prezentaţi. Totuşi poate fi publicată lista respectivă până la sosirea tuturor trenurilor?

Din păcate informația nu poate fi făcută publică fără acordul Metrorex. Am văzut ca pe B365 se iau constant informații de pe acest forum. Nu știu dacă au acordul administratorilor sau nu, dar eu nu mai postez informații fără autorizație.

Re: Trenurile CAF Costin

Informatiile postate pe acest forum sunt publice si la dispozitia oricui... Nu este nevoie de acordul administratiei pentru preluarea informatiilor si a fotografiilor, cata vreme este precizata sursa.

Re: Trenurile CAF Goldmund

In total vor fi 16 trenuri CAF care vor inlocui 16 trenuri vechi, ASTRA/IVA. Dar in momentul in care M5 va fi gata(intre Drumul Taberei si Eroilor II), ce trenuri vor circula pe noua ruta? - tinand cont ca intre dorinta de noi trenuri, finantare, licitare si livrarea materialului solicitat(plus probe si specializare pe noile rame, daca vor fi licitate din nou o alta firma...) pot trece usor si 5-6 ani, daca nu mai mult....
Si mai am inca o intrebare:
acum mai circula doar 16 garnituri ASTRA/IVA?
mersi anticipat pentru raspuns

Re: Trenurile CAF Cristy

Din cate s-au scris pe forum in prima jumatate a acestui an ar trebui sa se faca licitatia pentru viitoarele trenuri care vor circula pe M5. Cat despre garniturile IVA, pe M3 n-au cum sa circule 16 deoarece vad zilnic cel putin 3 BM-uri pe aceasta linie. Poate odata cu punerea in circulatie a noilor CAF-uri se va imbunatati intervalul de succedare de pe M1/3.

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF sab

Goldmund wrote:
In total vor fi 16 trenuri CAF care vor inlocui 16 trenuri vechi, ASTRA/IVA.

Problema se pune putin altfel... Cele 16 CAF-uri vor inlocui BM-urile cu nume de flori de pe M2. Acestea sunt in numar de 18, parca...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Goldmund wrote:
Dar in momentul in care M5 va fi gata(intre Drumul Taberei si Eroilor II), ce trenuri vor circula pe noua ruta?

Care M5?
Eroilor2 - anchilozata (cap1).
Parc - intepenita (mijloc).
Raul Doamnei - tranchilizata (cap2).
Pentru Eroilor2 a expirat si perioada de executie prevazuta in autorizatie. O fi iesit autorizatie noua, nu o fi iesit... nici cine stie nu spune. Sau se construieste fara...
Va dati seama ce bine merge un racord de metrou la care nici unul din capete nu este pe drumul critic.
Vedem aceste statii cu structura neinceputa respectiv nefinalizata cu finisaje si linie in ele in 3 ani?

sab wrote:
Problema se pune putin altfel... Cele 16 CAF-uri vor inlocui BM-urile cu nume de flori de pe M2. Acestea sunt in numar de 18, parca...

Inlocuire partiala.

Go to page:  1  ... 23 24 25 26 27 28 29  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”