Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535860 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 178 179 180 181 182 183 184  ... 194

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a andrei11

Da,  stiu ca nu dai amenzi, dar am spus asa,#Nightwolf in general, fara sa specific ceva anume concret.
Da, cu prioritatea de dreapta ai dreptate.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a misterr

Singurul indicator rutier pe care l-am văzut în care scrie explicit că zona trebuie ocolită din cauza șantierului e ăsta, dar eu înțeleg din el că nu se poate circula pe porțiunea din Berzei cuprinsă între Griviței și Vulcănescu, în schimb se poate circula pe Griviței și pe Vulcănescu:

În rest, indicatoarele cu „accesul interzis tuturor vehiculelor” sînt întoarse „strategic” să nu se vadă, cum e ăsta:

P1030807.JPG (110.65 KB; downloaded 3496 times)

În ce privește opreliștile de beton, în lipsa camerelor de supraveghere e greu de spus acum cine le-a dat la o parte. În orice caz, din moment ce nu le-am dat eu, dacă trec cu mașina pe acolo și le găsesc date la o parte și nu e nici un indicator de interzicere a accesului, ce am încălcat eu ca să fiu tras la răspundere (sau ca să nu beneficiez de asigurare)? Dacă pățesc ceva, asigurătorul meu va trebui să-și recupereze banii de la antreprenor, pentru că e vina lui că nu a delimitat corect zona interzisă (sau mă despăgubește direct antreprenorul).

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

misterr wrote:
În ce privește opreliștile de beton, în lipsa camerelor de supraveghere e greu de spus acum cine le-a dat la o parte. În orice caz, din moment ce nu le-am dat eu, dacă trec cu mașina pe acolo și le găsesc date la o parte și nu e nici un indicator de interzicere a accesului, ce am încălcat eu ca să fiu tras la răspundere (sau ca să nu beneficiez de asigurare)? Dacă pățesc ceva, asigurătorul meu va trebui să-și recupereze banii de la antreprenor, pentru că e vina lui că nu a delimitat corect zona interzisă (sau mă despăgubește direct antreprenorul).

Ce filozofie de viata a mai creat si birocratia... Romanii s-ar arunca si in craterul unui vulcan nesemnalizat in baza ca ii despagubeste ulterior cineva. Daca va intalniti mai multi intr-o intersectie de aia nesemnalizata si fiecare vrea sa treaca primul singura despagubire pe care o mai primiti este ajutorul de inmormantare eventual. Cel mai frumos era sa se deseneze pe carosabil niste marcaje temporare cu accesul interzis si basta, din suta in suta de metri. Parca si vad cum se opresc unii sa le racaie de pe jos cu cazmaua.  :lol:

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a ADY881

Cat de bine se pliaza banda pentru biciclete pentru parcare, fara stalpi sau un echipaj (din ala ce ridica masinile) stationar, nu cred ca pe ele vor circula biciclete.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a andrei11

Au ce sa ridice baietii de la Sectorul 1. La greu. Cred ca trebuie sa ceara si intariri.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Nightwolf

Stai linistit cand or aparea primele macarale or sa se imprastie ca potarnichile ...

• ADY881
  • Posted:
  •  

Nightwolf wrote:
Stai linistit cand or aparea primele macarale or sa se imprastie ca potarnichile ...

Ar fi o idee sa se creeze o noua ramura in serviciul 112,"parcare", suni la 112, spui unde se afla masina parcata ilegal, iar astia cu masinile de ridicare sa fie asezati dispiati prin tot orasul, si numai ceva, pac, masina ridicata, privatul cu masinile de ridicat va avea profit, iar orasul va scapa de bizonii parcati, deci si de o parte de trafic. Toti am fi avut de castigat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Robert24

La cum se parcheaza, ar trebui probabil sute de macarale...
Pe de alta parte situatia actuala in care grosul din taxa si-o ia firma de ridicari si doar amenda propriu-zisa merge la bugetul local, nu este deloc ok.  :(

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a survola

Dar cheltuielile sunt la firma privata: masinile, oamenii etc. Primaria primeste o suma fara sa faca nimic.
Nu spun ca aprob actuala impartire a activitatii/ a incasarilor si nici 100% dintre ridicarile de masini.
Apropo, inca nu stim daca aceste ridicari sunt legale sau nu.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Utilizator anonim

V-am zis eu ca nu se inaugureaza in decembrie, eu zic ca dupa 15 ianuarie, chiar februarie.
P.S. Si eu de obicei sunt optimistul sef  :lol:

• clt
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a clt

Nu ar trebui infiintata o noua ramura la 112, ci un nou serviciu pe un nr separat, dedicat doar parcarilor ilegale.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Serban

Pai poti sa suni direct la politia locala.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Din cate am inteles eu, e un mecanism extrem de neeficient.

Go to page:  1  ... 178 179 180 181 182 183 184  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463963 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”