Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 534822 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 194

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a andrei11

Esti in urma cu evenimentele, este prima retea de troleibuz care numai se duce, nu se mai intoarce, adica in cateva zile Bucurestiul va scapa pentru totdeauna de troleibuze. Le dai drumul pe Grivitei si gata, adio si n-am cuvinte.
PS :
Vor sa faca 2 sensuri unice, pe Grivitei / Dacia si pe Gh Manu / Occidentuli / Polizu, via Piata Romana. Adica troleibuzele actuale care vin din cartierele Pajura / Bucurestii Noi sa nu mai intoarca la Sfintii Voievozi  ( un cap de linie aiurea, ca acolo nu e nimic ), ci la Romana, un cap de linie mult mai logic.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

andrei11 wrote:
Esti in urma cu evenimentele, este prima retea de troleibuz care numai se duce, nu se mai intoarce, adica in cateva zile Bucurestiul va scapa pentru totdeauna de troleibuze. Le dai drumul pe Grivitei si gata, adio si n-am cuvinte.
PS :

:lol: Nu nu nu. In sens invers vor circula tractate de B18VCO si B20KJI. Or sa bage in linie cele mai proaste unitati astfel incat sa functioneze asa motivat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a survola

Azi se marca in giratoriul de la Vulcanescu.
Iar circulatia "s-a deschis" pe toata lungimea noii artere  :D

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Sava_6115-6315

Reteaua de trolebuz de pe Grivitei, de la Matache spre centru si de pe Dacia e prinsa cu  sarma de elementele de sustinere. Practic, cei de la RATB s-au folosit de reteaua  asta pentru piese de schimb.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Sava_6115-6315

Cum zicea si misterr la sectiunea foto, se circula nestingherit prin zona. Mare atentie la intersectia Buzesti-Calea Grivitei. Bizonii de pe Grivitei trec vijeleste prin zona, desi prioritatea nu e reglementata prin nici un indicator. Mai stie cineva ce-i  aia prioritate de dreapta?!  Si, in plus, zona este inca santier. Deci firmele de asigurari s-ar putea sa scape lejer...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Robert24

misterr wrote:
Atenție, pe aici se circulă fără semafoare, doar pe bază de stîlpi (nici măcar indicatoarele de reglementare a priorității nu sînt montate). Deci dacă treceți tare s-ar putea să vă treziți că apare altul din altă direcție: ”Băăăăăăăăăăăă!!!!!!!!”

Pe acest tronson, ca de altfel in toata intersectia Grivitei - Buzesti, circulatia nu este oficial permisa! Ca au dat unii la o parte blocajele, e alta treaba.
In caz de accident, iti poti lua in primul rand amenda ca ai ignorat semnele de acces interzis (acolo unde mai sunt).
Iar asiguratorii, cu siguranta, vor fi incantati sa iti spuna ca nu se aplica niciun fel de despagubire...

Da, in principiu se asigura tot ce misca pe drumurile publice. Vorbesc de CASCO in general, dar si de RCA.
Daca nu e public drumul,e cu cantec.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Nightwolf

misterr wrote:
P.S. „Artistele” sînt tot acolo, evident... Știe #andrei11 ce știe! #Nightwolf mai are de învățat de la noi ăștia mai „cu experiență”!

Domnu', domnu'... Vrei o fată?

Eu am impresia ca, ori sarbatorile astea te-au dat peste cap, ori ... aici am vrut sa zic altceva dar se interpreteaza ca atac la persoana si nu e cazul. Pai ce treaba are zona M. Vulcanescu x Berzei la care tu faci referire, cu zona Calea Grivitei x Berzei la care EU am facut referire? Am si specificat lucrul asta. In alta ordine de idei, la conceptiile tale ma lipsesc bucuros de "experienta" ta ... e bine macar ca ai pus-o intre ghilimele ....

P.S.: Pe Grivitei nu mai exista nicio curva, verficat personal in ultimele 3 zile.... asa ca poti sa bati campii cat vrei si pe unde vrei ...

Am trecut si eu ieri pe Grivitei si am fost foarte incantat de "curatenie". Tot asa!  :mrgreen:

# Nightwolf am o problema mult mai periculoasa decat cu fetele. Lamureste-ne  cum sunt cu prioritatile intre Uranus cel nou, Berzei sau cum i-o spune si Grivitei, Vulcanescu, etc, pentru ca nu e nici un semn de circulatie iar de prioritatea de dreapta nu s-a auzit pe acolo. Nu se pot pune semnele imediat ? Si dupa aceea sa vina restul, semafoare, deschidere, inaugurare, etc. E chestie de logica aici.
PS : O fi inchis drumul inca, asta pe hartie, dar se circula si e brambureala  la prioritati. Ori se inchide drumul pana la inaugurare cu drugi de beton, sau se pun semnele urgent. Cum e acum e cel mai rau.

Daca nu e dat drumul oficial la strada, de ce ar pune semne?  :lol:
E clar ca Buzesti - Berzei (terminati cu prostia de Uranus....) va fi cu prioritate. Va fi!

Daca e inchis drumul sa stea # Nightwolf acolo si sa dea amenzila greu.
Problema e ca in viata reala se circula sie confuzie.
Nu e clar nimic, vezi 2 intersectii clasice pentru exemplu
1) Bratianu cu Elisabeta ( adica la Universitate )
2) Si mai ales Delea Noua ( Dristorului ) cu Decebal.
La exemplu 2 daca nu merge semaforul te pacalesti la greu, pentru ca Decebal - cu 3 benzi / sens are cedeaza trecerea fata de Delea Noua ( o banda pe sens ).
Or mai fi si alte cazuri, nu-mi vin acum in minte.

andrei11 wrote:
# Nightwolf am o problema mult mai periculoasa decat cu fetele. Lamureste-ne  cum sunt cu prioritatile intre Uranus cel nou, Berzei sau cum i-o spune si Grivitei, Vulcanescu, etc, pentru ca nu e nici un semn de circulatie iar de prioritatea de dreapta nu s-a auzit pe acolo. Nu se pot pune semnele imediat ? Si dupa aceea sa vina restul, semafoare, deschidere, inaugurare, etc. E chestie de logica aici.
PS : O fi inchis drumul inca, asta pe hartie, dar se circula si e brambureala  la prioritati. Ori se inchide drumul pana la inaugurare cu drugi de beton, sau se pun semnele urgent. Cum e acum e cel mai rau.

Sistematizarea se face pe banii constructorului. In principiu se pastreaza regula arterei principale, cum era si inainte. Din nou teoretic, indicatoarele rutiere trebuiau instalate din timp SAU imediat ce au fost montati stalpii-suport pt semafoare. Cum insa am vaga impresie ca o comanda la Vesta a fost data pe 20 decembrie or smth ... probabil se vor instala in ianuarie. Din pacate, artera nefiind oficial deschisa si nesemnandu-se predarea catre beneficiar si PIF-ul, constructorul nu poate fi sanctionat.

P.S.: Chestie logica?? Pe bune?? Ai vazut tu ceva logic in orasul asta? :)

andrei11 wrote:
Daca e inchis drumul sa stea # Nightwolf acolo si sa dea amenzila greu.
Problema e ca in viata reala se circula sie confuzie.
Nu e clar nimic, vezi 2 intersectii clasice pentru exemplu
1) Bratianu cu Elisabeta ( adica la Universitate )
2) Si mai ales Delea Noua ( Dristorului ) cu Decebal.
La exemplu 2 daca nu merge semaforul te pacalesti la greu, pentru ca Decebal - cu 3 benzi / sens are cedeaza trecerea fata de Delea Noua ( o banda pe sens ).
Or mai fi si alte cazuri, nu-mi vin acum in minte.

1. eu nu dau amenzi. Am trecut de mult peste capitolul asta din viata mea. Sper sa nu mai ajung la el vreodata.....
2. niciun politist nu poate da amenzi acolo. Ba da, ciocoflenderii aia de la Locala antreprenorului ca a dat drumul la circulatie fara aprobare. Dar Locala nu o sa sanctioneze niciodata Euroconstructul.
3. nu se poate aplica OUG 195 acolo pt ca inca nu e deschisa artera deci teoretic nu e drum public .... rahat, nu vreau sa ma gandesc scandaluri ce o sa fie in momentul primului accident, sper sa puna indicatoarele macar pana pe 31.
4. auzi andrei? da mai da-i naibii... prioritatea aia de dreapta e primul lucru care te invata in scoala ... ia lasa-i sa se bubuie....

Go to page:  1  ... 177 178 179 180 181 182 183  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463914 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”