MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3208 posts, 898762 views

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 230

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF Robert24

Chiar de multe ori in Madrid. Sunt mai "aderente" decat la BM, insa mi s-au parut un picut mai mici.

Re: Trenurile CAF br101

Aspectul frontal, (fata) trenului CAF, este mult mai placuta decat aspectul de ""Darth Vader"" din R. Stelelor al bombardierelor si de asemenea barele inflorite"" ced ca vor ajuta mult. Pe scurt trenurile arata promitator pana acum.

Re: Trenurile CAF misterr

Apropo de aspectul frontal, în caietul de sarcini scrie că cuplele trebuie să fie compatibile cu cele de la celelalte trenuri:
Aparatele de cuplare de la capetele fiecărui  tren trebuie să permită interacţiunea mecanică şi pneumatică cu aparatele de cuplare ale trenurilor şi locomotivelor aflate în prezent în exploatare la metroul din Bucureşti.

NOTĂ:
Înălţimea axei aparatului de cuplare este la 711 ±5 mm deasupra suprafeţei de rulare pentru trenurile tip IVA
Inălţimea axei aparatului de cuplare este la 790 ±5 mm deasupra suprafeţei de rulare pentru trenurile tip BM
Din poze par mai micuțe, sau e iluzie optică din cauză că sînt mai lungi?

Re: Trenurile CAF puidemorosan

Cupele sunt compatibile dar nu identice. Plus ca sub Bombardier cupele "intra" mai mult decât la CAF-uri.  Toate cele bune

Mâine vom mai avea un bebeluș în Berceni. Toate cele bune.

Re: Trenurile CAF subway guru

O ce veste minunata! (ca sa fie de sezon)
:lol:

Trenul 3 s-a alăturat găștii. Salutari din Maramureș.
După sărbători alte informații interesante.
Sărbători fericite va doresc.

Re: Trenurile CAF subway guru

http://www.youtube.com/watch?v=PY0T02Gw...tube_gdata
LDH 45 tracteaza rama de metrou CAF Prut in depoul Metrorex IMGB, 21.12.2013
Zofei Adrian

Re: Trenurile CAF AndreyCFR

Superb... nu mai zic nimic!
1523921_783426011683435_1033686135_o.jpg (77.55 KB; downloaded 3697 times)

Re: Trenurile CAF ikarus13

AndreyCFR wrote:
Superb... nu mai zic nimic!

Nu pot sa cred cata nesimtire exista..cum au putut sa mazgaleasca pana si un Caf? Nu ii pot intelege..hai daca era un vagon vechi si vai mama lui nu ma deranja asa mult..dar un obiect nou si impecabil sa-l mazgalesti in halul asta mi se pare deja cretinism. :evil:  :evil:  :evil: Astia care fac asa ceva ar trebui sa fie aspru pedepsiti deja exagereaza din toate punctele de vedere. :|

Re: Trenurile CAF AndreyCFR

Nu e nesimţire câtă prostie e! Eu nu pot să înţeleg ce văd ei aşa de interesant în a mâzgăli numele sau nickname-ul lor peste tot... vorba aia "numele proştilor peste tot"!

Exista premii puse la bătaie pentru mâzgălirea trenurilor noi. În cazul bombardierelor premiul ar fi fost în jur de 5000 de Euro. Așa ca pe mine nu mă mira.
Este adevărat ca noi CAF-ul le-am facilitat munca transportând trenurile pe CF.
Va doresc un an nou fericit.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

In ce tara se petrece treaba? Ca decorul nu pare a fi autohton.

Re: Trenurile CAF misterr

puidemorosan wrote:
Exista premii puse la bătaie pentru mâzgălirea trenurilor noi. În cazul bombardierelor premiul ar fi fost în jur de 5000 de Euro. Așa ca pe mine nu mă mira.
Este adevărat ca noi CAF-ul le-am facilitat munca transportând trenurile pe CF.
Și Metrorex nu putea să delege doi oameni de la Scorseze sau cum se numește firma aia minunată, să facă o plimbare prin Europa și să însoțească trenurile pe tot parcursul? Nu neapărat pentru grafitti, probabil că alea se iau cu apă sau soluție specială și costul îndepărtării lor nu justifică costul deplasării, dar mă gîndesc la celelalte pagube mai costisitoare și greu de remediat - geamuri sparte, tablă zgîriată / îndoită, și cîte or mai fi... Bine, probabil că există și pentru alea asigurare la transport (vandalism etc.)

Go to page:  1  ... 22 23 24 25 26 27 28  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433400 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”