MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1722345 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 176 177 178 179 180 181 182  ... 613

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) 133 313

Totusi sa reluam un aspect. Peretii mulati s-au terminat deja "de secole" la unele statii. Sunt instalatii suficiente libere cat sa actioneze la pe 2 fronturi la M4 si pe Eroilor 2 si Raul Doamnei (ca Parc inteleg ca este blocata ireconciliabil momentan). De asemenea PSS Opera.
Totusi Eroilor 2 si Raul Doameni sunt pe tusa. Probleme cu banii? Sau s-a trezit beneficiarul ca vrea modificari ca si la Parc si noi n-am aflat inca.
Raspunsul cadru: nu sunt pe drumul critic.
Pai sa nu fie cu suparare dar TBM-urile mi se pare ca avanseaza foarte rapid odata ce sunt "in carne". Probabil cineva se gandeste ca drumul critic se poate lungi ca o zi de post si modela dupa bunul plac cu translatarile si opririle in statii. Se poate, dar sa modificam toate afisele alea cu "in 3 ani aici va fi statia ta de metrou". Ca sunt batjocoritoare fara o data de incepere tiparita.
Se plange lumea pe aici ca este greu cu traficul la Raul Doamnei. Nu numai ca este rau dar fiind si o zona periferica si asa se facea mult pana in centru.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) George

http://economie.hotnews.ro/stiri-eurofo...e-euro.htm

Pana la urma, cum ramane cu finantarea pentru M4 in 2014, potrivit noului buget?!

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) laur_visan

Utilizator anonim ma exista sansa unui ultim reportaj foto pe anul acesta,inainte de pauza de sarbatori?Multumim.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Utilizator anonim

Anul asta nu cred. In a doua jumatate a lui ianuarie, avand in vedere avansul lucrarilor voi face reportaje lunare, ce a fost de baza s-a cam vazut.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ei totusi maine cred ca ne consolam cu niste imagini cu Filofteia la Orizont.  :D
Mai vin in pelerinaj oficialitati?

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) iliutu

Nu vor mai veni, au alta treaba - carnati, caltabosi samd. Si e mai bine, sa nu ramana si Filofteia stirba de tot  :lol:

• 133 313
  • Posted:
  •  

In plus oficialitatile nu au program la schimbul 3. Pana maine dimineata s-ar putea sa se fi terminat spectacolul. Actualizarea de azi de pe ziua arata ca mai erau 20 si un pic de metri.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Utilizator anonim

Sarbatori fericite ! Un reportaj foto cum v-am obisnuit urmeaza in a doua saptamana din ianuarie !

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) sab

andrei11 wrote:
Ca sa se ajunga de la Opera la Iancului ori consolidezi 100 de blocuri de pe traseu - sau cate or fi - sau le dărâmi.

De unde a aparut asa brusc ideea ca traseul Eroilor-Iancului, asa cum se prezinta acum, nu suporta sapaturi pentru metrou decat cu lucrari suplimentare de consolidare/demolare ? Banuiesc ca, oameni intregi la cap, aveam un plan bine pus la punct atunci cand ne-am apucat de M5 si sunt convins ca, data fiind experienta ultimilor 24 ani, NIMENI nu se baza pe consolidari in acest plan. Pentru ca in acesti ani nu stiu daca au fost consolidate 20 cladiri in Bucuresti. Si vorbim in cazul acestor cladiri "cu bulina" de risc seismic major, nu de "mofturi" ca nu pot sa sap pe langa ele.
Deci de ce a aparut asa brusc ideea ca nu se poate sapa dincolo de Eroilor ? Mie nu imi este clar...Chiar este o problema reala ?
Daca ne bazam ca brusc o sa consolidam/daramam tot ca sa facem mareata magistrala M5, cred ca suntem de rasul curcilor. Sau am jucat la cacealma, cum ne sta in obicei ? :shock:

Re: Stiri despre proiect Atal

Se pare ca de azi s-a reluat activitatea, cel putin la Valea Ialomitei si Romancierilor.

Re: Stiri despre proiect URANUS

Asta e o veste buna!

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

Dar ce surprinsi sunteti...  :shock:
Mai era un sfarsit mayash planificat pentru azi si nu stiu eu?
Vorba veche, se termina pos-urile si incep alea noi. Acum ori niciodata, cum ar zice guru.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri despre proiect 133 313

URANUS wrote:
comunicat de presă remis B365.ro, de Ministerul Transporturilor.
"Monitorizăm cu mare atenţie aceste lucrări ca să fim siguri că termenele de execuţie vor fi respectate. La acest moment suntem în grafic şi sperăm că și în perioada următoare antreprenorii vor depune toate eforturile pentru a respecta termenele impuse", a declarat Ramona Mănescu, ministrul Transporturilor, în comunicatul citat.

Graficul de lucrări prevede ca structura staţiilor şi a tunelelor să fie gata în prima jumătate a anului 2015. Urmează apoi să fie realizate lucrările de montare a căii de rulare, cele de automatizări şi finisajele. Termenul preconizat pentru darea în folosinţă a tronsonului Râul Doamnei - Eroilor 2 este al doilea semestru al anului 2016.

Pfffftt... Unde este emoticonul care scoate limba?   :p
In grafic, dar nu la Eroilor, Parc si Rau.

Re: Stiri despre proiect subway guru

Drumul critic e pe tunele si pe legatura cu M1.
:ugeek:

Go to page:  1  ... 176 177 178 179 180 181 182  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463889 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”