De toate pentru toțiComunitatea Metrou Ușor

Topic: Clubul "Flacara Rosiatica"

4373 posts, 994855 views

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 313

📖 Pagination options
Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas andrei11

Par / impar nu  mai merge, poate dupa ultima litera a numarului, daca-i "A" pare, daca-i "B" impare, s.a.m.d.  :lol:
Ce te faci cu lunile care se termina cu 31, ca toate incep cu 1 ? Circula 2 zile la rand "imparii'  :?:  :twisted:

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas Nightwolf

Avantajul lor :)) Sa vezi bataie pe nr. impare pt 3 zile in plus de condus pe an :))

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas danielstan

Se gasesc solutii pentru cei cu bani:
- 2 masini de familie cu numere par/impar si poti sa circuli oricand (se practica pe vremea lui Ceausescu, dar in relativ putine cazuri)
Daca nu sunt de ajuns (sotul si sotia lucreaza in cartiere diferite), cumparam 4 masini de familie.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas Mircea G

danielstan wrote:
Se gasesc solutii pentru cei cu bani:
- 2 masini de familie cu numere par/impar si poti sa circuli oricand (se practica pe vremea lui Ceausescu, dar in relativ putine cazuri)
Daca nu sunt de ajuns (sotul si sotia lucreaza in cartiere diferite), cumparam 4 masini de familie.
Si daca ar fi asa , solutia este mult mai simpla , masina pe firma ...Daca este pe firma nu poate avea restrictii ! :idea:
In tot cazul , in Bucuresti , nu neaparat ca ai bani , dar nu ai alternativa , nu ai transport . Noi sintem 3 cu trei masini si a patra de firma , dar doua sint deja pe firma ... Nu este o chestie de laudat , dar asta este situatia , repet , transportul public este praf . Problema este ca masinile genereza costuri mari , nu e chiar o placere ..

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas 133 313

Ce discutii de gradinita. Pe bune. Daca se introduce restrictia circulatiei pe numere... Daca masinile de firma vor fi restrictionate sau nu... Daca ne intoarcem la restrictionarea inmatricularilor, cumpararilor de autovehicule... Dar de unde veti cumpara ratia de carburant v-ati gandit? Daca se vor nationaliza benzinariile? Ne este dor inteleg... Cel mai rau este ca le este dor si unora care au prins si stiu ce inseamna...
P.S. Domnu' ady881, la dumneavostra in arhive este o mare varza. Aci propuneti salvarea cotinetelor cu valoare istorica si nedemolarea, aci vreti autostrazi suspendate ca in Tokio, aci propuneti restrictionarea circulatiei pe numere pare si impare... Poate va hotarati pe o linie generala si o mentineti ca am ametit.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas Mircea G

133 313 wrote:
Ce discutii de gradinita. Pe bune. Daca se introduce restrictia circulatiei pe numere... Daca masinile de firma vor fi restrictionate sau nu... Daca ne intoarcem la restrictionarea inmatricularilor, cumpararilor de autovehicule... Dar de unde veti cumpara ratia de carburant v-ati gandit? Daca se vor nationaliza benzinariile? Ne este dor inteleg... Cel mai rau este ca le este dor si unora care au prins si stiu ce inseamna...
........
Discutiile sint serioase ! O rationalizare si implicit niste restrictii , este posibila in orice moment , indiferent ca vorbim de comunism sau capitalism . Se poate intimpla un cataclism , o criza politica ...veti vedea caci sigur veti trai si dvs asa ceva ...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Cataclism la nivel national/mondial?
Criza politica  :lol: Come now... Like... intre cine si cine? X si Y. Raul mic si raul mare cum mai spun blegii...
Deci nu doar ca suntem la gradinita dar suntem si grupa mica. Poate am cascat gura prea mult la televizor? Intr-un timp lumea traia din telenovele. Acum traieste din politica ca sunt prea scumpe telenovelele. Este si asta o faza trecatoare.
Suntem prea putini in tara asta ca sa fim in criza de genul celei sugerate de dumneavoastra. Parerea mea. Putini rau. Populatia scade abrupt. 3500 de persoane intr-o singura luna parca. In ritmul asta in 15 ani n-or sa mai aiba politicenii... cvorum.  :lol:
Daca imi fac griji legat de ceva este faptul ca ne inghit chinezii. In rest...

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas andrei11

Nu se stie, nu se stie. Mircea are dreptate pe fond.
Din pasi mici ne trezim cu un pas mare si habar nu avem in ce directie ne indreptam de fapt. In Directia 5.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Da... Atunci ne montam fiecare un panou solar si o morisca pe casa si ne luam o trotineta electrica. Visul ecologistilor. End of story.
Dar cu incrementul negativ actual cred ca in 20 ani incepem sa ne intrebam de ce am dat banii pe pasaje. Om trai si om vedea.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas ADY881

133 313 wrote:
P.S. Domnu' ady881, la dumneavostra in arhive este o mare varza. Aci propuneti salvarea cotinetelor cu valoare istorica si nedemolarea, aci vreti autostrazi suspendate ca in Tokio, aci propuneti restrictionarea circulatiei pe numere pare si impare... Poate va hotarati pe o linie generala si o mentineti ca am ametit.

In capul meu e canabis, nu varza :lol: ceea ce e suficient pentru mine. Despre cotete, sau nu mai inteles, sau nu mai inteles. Eu am zis ca e bine ca in centru sa se pastreze arhitectura istorica, adica sa nu se pastreze cotetul abandonat populat cu aurolaci, ci pastrarea sau reconstructia fatadelor vechi, iar interiorul sa fie modelat cum doreste investitorul.

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas bogdan10

Nightwolf wrote:
Si NEAPARAT in zile pare masini cu nr. par si in alea impare restu :)

Se aplica aceasta regula doar in zilele de duminica, nu si in cursul saptamanii!
De aceea aparuse si bancul pe vremea aceea cu anuntul la matrimoniale:
"Posesor masina cu nr. par de inmatriculare, caut sotie posesoare de masina cu nr. impar de inmatriculare"!;)

andrei11 wrote:
Par / impar nu mai merge, poate dupa ultima litera a numarului, daca-i "A" pare, daca-i "B" impare, s.a.m.d. :lol:
Ce te faci cu lunile care se termina cu 31, ca toate incep cu 1 ? Circula 2 zile la rand "imparii' :?: :twisted:

Se ia in considerare doar numarul (din 2 sau 3 cifre) pt. par/impar nu si literele care apar in componenta numarului de inmatriculare! ;)

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas shoppy

In Bulgaria s-a dat o lege foarte buna si anume pe firma nu se pot trece decat masini cu mai mult de 7 locuri.

Apropo de pasi, mari/mici nu discut, dar de unde rapizi?

E greu sa pledezi pentru normalitate, cei ce au idei "sa nu se demoleze nimic" sunt la fel de periculosi ca cei "sa se construiasca peste tot".

Re: Strapungere Bd. Nicolae Grigorescu-Splaiul Unirii si pas danutzu_2910

Dar despre lucrare, ce mai aflam?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a andrei11

Aha, se prefigureaza o noua zona Manastirea Dealului cu Vf. Inalt  :?
Nightwolf wrote:
O parte buna de care am uitat sa va spun ieri, dar eram prea obosit. In urma unei actiuni masive in zona Buzesti x Cal. Grivitei a fost destructurata gruparea de prostitutie si proxenetism din zona. 12 persoane s-au ales cu mandate pe 29 de zile si alte 20, parca, cu diverse interdictii. Cert e ca de ieri seara, in zona Matache, no more girls :)

Actiunea s-a desfasurat in stransa colaborare intre lucratorii Sectorului 1 Politie, sectiile 1-5, D.G.I.P.I., IGPR, Br. Rutiera si luptatori S.A.S., fiind efectuate concomitent peste 25 de perchezitii domiciliare si descinderi :) Nu vreti sa stiti ce serenade au iesit :)))))

Nu asa se rezolva problema, nu da nici un rezultat, altele le vor lua locul fix diseara. Sau cel mai tarziu duminica noaptea. Pe pariu ?

Go to page:  1  ... 50 51 52 53 54 55 56  ... 313

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Comunitatea Metrou Ușor  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433590 posts in 5399 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”