Topic: Discutii dupa inaugurarea pasajului
1536 posts, 375565 views
📖 Pagination options
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii dupa inaugurarea pasajului
andrei11
Si trotuarul ? Odata cu parcarea Oricum sunt legate intim intre ele, ca sa faci trotuarul ( politic vorbind ) iti trebuie parcare, nu-i asa ?
Repet, m-am referit strict politic, orice alta interpretare e pe propria raspundere.
Oricum m-a enervat la culme trotuarul ăsta...
Si trotuarul ? Odata cu parcarea Oricum sunt legate intim intre ele, ca sa faci trotuarul ( politic vorbind ) iti trebuie parcare, nu-i asa ?
Repet, m-am referit strict politic, orice alta interpretare e pe propria raspundere.
Oricum m-a enervat la culme trotuarul ăsta...
- rosetti61
-
Posted:
-
rosetti61
Daca ar fi plecat din vestibului statiei, de sub pod si s-ar fi terminat la capatul peroanelor in gara, ar fi fost util, asa, niste fonduri bifate si gata; o sa mearga si asta ca si scarile rulante, cu "program" sau "concediu" ca lifturile din hotelurile si marile magazine universale comuniste
Daca ar fi plecat din vestibului statiei, de sub pod si s-ar fi terminat la capatul peroanelor in gara, ar fi fost util, asa, niste fonduri bifate si gata; o sa mearga si asta ca si scarile rulante, cu "program" sau "concediu" ca lifturile din hotelurile si marile magazine universale comuniste
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Păi deja sunt in şomaj. Din maternitate ( ca deabia s-au nascut ) in şomaj.
Păi deja sunt in şomaj. Din maternitate ( ca deabia s-au nascut ) in şomaj.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Se lucra aseara sustinut la rostul de dilatatie pe rampa spre Titulescu... banda 2 inchisa, s-a decopertat, se poliza .. etc .. ce se intampla??
Se lucra aseara sustinut la rostul de dilatatie pe rampa spre Titulescu... banda 2 inchisa, s-a decopertat, se poliza .. etc .. ce se intampla??
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Se lucreaza la repararea rosturilor de dilatatie bulite de bivolii cu deszapezirea asta iarna, ca sa aiba ce distruge iarna asta...
Se lucreaza la repararea rosturilor de dilatatie bulite de bivolii cu deszapezirea asta iarna, ca sa aiba ce distruge iarna asta...
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Utilizator anonim, ce se mai aude cu trotuarul ?
E putin bataie de joc, dupa parerea mea.
Utilizator anonim, ce se mai aude cu trotuarul ?
E putin bataie de joc, dupa parerea mea.
- Robert24
-
Posted:
-
- Aron
-
Posted:
-
Aron
Dupa ani si ani....s-a dat drumu in sfarsit la trotuar rulant.
Dupa ani si ani....s-a dat drumu in sfarsit la trotuar rulant.
- Costin
-
Posted:
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Pînă atunci... vă pun un clip în care apare și pasajul în timpul construcției:
Pînă atunci... vă pun un clip în care apare și pasajul în timpul construcției:
- fbsoft
-
Posted:
-
fbsoft
Azi spre mirarea mea, parcarea de sub pasaj... Se aprinsesera luminile, era curat, semnele de exit mergeau, un paznic sedea p'afara, foliile, erau date jos, si puse cateva balize de plastic la intrare... Sa inteleg ca se va deschide si aceasta lucrare "de arhitectura" ( altfel nu o pot numi, la cat a durat... )
Azi spre mirarea mea, parcarea de sub pasaj... Se aprinsesera luminile, era curat, semnele de exit mergeau, un paznic sedea p'afara, foliile, erau date jos, si puse cateva balize de plastic la intrare... Sa inteleg ca se va deschide si aceasta lucrare "de arhitectura" ( altfel nu o pot numi, la cat a durat... )
- Serban
-
Posted:
-
Serban
lucrarea e in stadiul de care spui tu de cateva luni...
lucrarea e in stadiul de care spui tu de cateva luni...
- fbsoft
-
Posted:
-
fbsoft
Cu toate luminitele aprinse ? Am trecut pe acolo destul de des dar era intuneric, adica luminile din parcarea propriuzisa era aprinse acu fata de datile trecute...
Cu toate luminitele aprinse ? Am trecut pe acolo destul de des dar era intuneric, adica luminile din parcarea propriuzisa era aprinse acu fata de datile trecute...
📖 Pagination options