Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2709 posts, 538029 views
📖 Pagination options
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a
andrei11
Eu "miros" ca le lasa, pentru ca :
- Grivita face parte din alt proiect, cand l-or incepe,
stie.
- Linia are cu totul alt traseu pentru "Grivita modernizata".
Si daca tot suntem la acest capitol, nu am inteles de ce reactiveaza linia de troleibuz.
Se "pune" de ceva sensuri unice ?
Eu "miros" ca le lasa, pentru ca :
- Grivita face parte din alt proiect, cand l-or incepe,
- Linia are cu totul alt traseu pentru "Grivita modernizata".
Si daca tot suntem la acest capitol, nu am inteles de ce reactiveaza linia de troleibuz.
Se "pune" de ceva sensuri unice ?
- iliutu
-
Posted:
-
iliutu
Daca le scot, cine plateste asfaltarea ?
Daca le scot, cine plateste asfaltarea ?
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ai inceput si tu ca guru ?
Cine plateste
PS : Ia-o ca si banc, asta mi-a fost intentia.
Ai inceput si tu ca guru ?
Cine plateste
PS : Ia-o ca si banc, asta mi-a fost intentia.
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Nu reactiveaza nici o linie de troleibuz, pur si simplu e obligatia constructorului sa aduca zona la starea initiala (cu troleibuz... chiar daca era nefolosita reteaua).
Nu reactiveaza nici o linie de troleibuz, pur si simplu e obligatia constructorului sa aduca zona la starea initiala (cu troleibuz... chiar daca era nefolosita reteaua).
- Tom
-
Posted:
-
Tom
In cazul asta, va trece reteaua de troleibuz peste cea de tramvai sau va face si incrucisarile de retea?
In cazul asta, va trece reteaua de troleibuz peste cea de tramvai sau va face si incrucisarile de retea?
-
- bercenicity
-
Posted:
-
bercenicity
De exemplu la fel e si pe Gh. Sincai si la curba de la Timpuri Noi si la cea de la Cuza Voda/Lanariei.
misterr wrote:Sina aia e tot OR (model de curba) - are aproximativ acelasi profil cu sina OR normala, doar ca are limbuța aia ca sa faca canal/contrasina - nu e sina cu canal "normala", i.e. nu are picior si talpa.
Încă unul: venind dinspre Gară, șina din dreapta e OR, șina din stînga e șină cu canal (ca și cum m-aș încălța cu o gheată și cu o sanda):
De exemplu la fel e si pe Gh. Sincai si la curba de la Timpuri Noi si la cea de la Cuza Voda/Lanariei.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Aseară cînd am fost să fac poze, cei de la RATB care lucrau spuneau că cei de la IMSAT au pus acolo separatorul ăla de secțiune (piesa de separație) pe firul pozitiv, și din cauza asta ei vor fi nevoiți să pună acel cablu (ca să lase peste noapte toată linia sub tensiune), urmînd ca dimineață să-l scoată cei de la IMSAT ca să poată lucra.
Victor92 wrote:
Aseară cînd am fost să fac poze, cei de la RATB care lucrau spuneau că cei de la IMSAT au pus acolo separatorul ăla de secțiune (piesa de separație) pe firul pozitiv, și din cauza asta ei vor fi nevoiți să pună acel cablu (ca să lase peste noapte toată linia sub tensiune), urmînd ca dimineață să-l scoată cei de la IMSAT ca să poată lucra.
- ADY881
-
Posted:
-
ADY881
Am gasit alt ex in un oras mai civilizat, Washington DC

133 313 wrote:
Nu se poate cu stalpisori ca demarcare pentru pista de biciclete. Sunt mult prea periculosi si pot cauza decese. Cu tot extremismul antimasini tot nu se pot utiliza din cauze evidente.
Am gasit alt ex in un oras mai civilizat, Washington DC

-
- Robert24
-
Posted:
-
Robert24
Pai la cat de lata e pista aici, si stalpisorii departe ...
)
Pai la cat de lata e pista aici, si stalpisorii departe ...
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Sunt stalpisori usor deformabili. La noi s-au dovedit ineficienti conta bizonilor.
Sunt stalpisori usor deformabili. La noi s-au dovedit ineficienti conta bizonilor.
-
- Sava_6115-6315
-
Posted:
-
Sava_6115-6315
Acu cativa ani,pe Mosilor, la intersectia cu Eminescu, sens spre centru, erau montati stalpisori metalici la trecerea de pietoni, langa linia de tramvai. Bineinteles ca nu au avut viata lunga! N-au stat in calea bizonilor!
Sincer, nu cred ca mai are rost sa comentam pistele de biciclisti de pe Buzesti-Berzei. Avem doar o insiruire stupida: pista-trotuar-trecere pietoni-trotuar-pista; iar in lipsa legislatiei si a masurilor concrete, masinile mici parcheaza perfect in gabaritul pistei. Prefer sa ignor aceasta caricatura si sa pedalez pe banda 1,2 sau care o fi libera.
Il astept pe Oparescu sa se laude la inaugurare... dar tare mi-e ca o sa afirme ca reabiliteaza calea Victoriei pentru biciclisti.
Acu cativa ani,pe Mosilor, la intersectia cu Eminescu, sens spre centru, erau montati stalpisori metalici la trecerea de pietoni, langa linia de tramvai. Bineinteles ca nu au avut viata lunga! N-au stat in calea bizonilor!
Sincer, nu cred ca mai are rost sa comentam pistele de biciclisti de pe Buzesti-Berzei. Avem doar o insiruire stupida: pista-trotuar-trecere pietoni-trotuar-pista; iar in lipsa legislatiei si a masurilor concrete, masinile mici parcheaza perfect in gabaritul pistei. Prefer sa ignor aceasta caricatura si sa pedalez pe banda 1,2 sau care o fi libera.
Il astept pe Oparescu sa se laude la inaugurare... dar tare mi-e ca o sa afirme ca reabiliteaza calea Victoriei pentru biciclisti.
- clt
-
Posted:
-
clt
Daca s-ar da amenzi usturatoare pentru asa ceva, cu siguranta nimeni nu va parca pe acele piste. Recomand si supraveghere video in aceasta zona + radare fixe + politia locala sa patruleze pt. a da amenzi.
Daca s-ar da amenzi usturatoare pentru asa ceva, cu siguranta nimeni nu va parca pe acele piste. Recomand si supraveghere video in aceasta zona + radare fixe + politia locala sa patruleze pt. a da amenzi.
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Totusi... nu avem semafoare .... Si se parcheaza in continuare peste tot ....
Totusi... nu avem semafoare .... Si se parcheaza in continuare peste tot ....
📖 Pagination options