MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile CAF Inneo (BM3)

3208 posts, 898761 views

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 230

📖 Pagination options
Re: Trenurile CAF adisoft1991s

In aceasta seara Rama CAF Dunarea a remizat la Videle  pana maine de  dimineata cand va pleca spre Bucuresti.

Stie cineva daca asta e prima rama CAF care ajunge la Bucuresti?

Re: Trenurile CAF Slasher1985

GFR rulz over  :ZUR:  :ED38:
:ugeek:

Asteptam si clipul de la Chiajna. :D

Apropo, off-topic dar ce melodie ne-ai servit acolo? E foarte antrenanta.

Re: Trenurile CAF puidemorosan

De la ora 23 a zilei de ieri "Dunarea" se afla in dep. Berceni.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile CAF 133 313

Slasher1985 wrote:
GFR rulz over

Daaa... macar daca le trageau si ei cu montana ceva... E mare filozofie sa utilizezi productia Electroputere la 20+ de ani de la intreruperea productiei.

Re: Trenurile CAF subway guru

puidemorosan wrote:
De la ora 23 a zilei de ieri "Dunarea" se afla in dep. Berceni.

Confirmat! :ugeek:
Dunarea a trecut Dunarea si a ajuns la destinatie. :lol:
Ai idee cand soseste si 'afluentul' Muresul?

In principiu Luni 16/12/2013.
Doar ca eu nu mai cred în ce spun transportatorii.
¨Dunărea¨ trebuia sa ajungă pe 11 la ora 10. După care au zis 12 ora 16 și a ajuns pe 12 la ora 22.
Asa ca trageți și voi concluziile....

Multumim!
Mai am o nedumerire, de ce a fost nevoie sa 'dezmembrati' convoiul, nu puteau intra ambele trenuri simultan in depou sau pe linia de proba, sau nu era loc suficient de manevre?

Re: Trenurile CAF 3mil

Ne-a specificat acum cateva zile:
puidemorosan wrote:
In Romania fiind considerat transport agabaritic, circula cu 50 km/h si vin ramele sparate.
Adica nu vin amandoua in acelasi convoi.

Si daca erau amandoua in acelasi convoi, nu era la fel de 'agabaritic'?
Sau a fost alegerea transportatorului pt a lua de doua ori banii pentru aceeasi treaba?

Re: Trenurile CAF andrei11

Nu a luat cu siguranta bani de 2 ori, transportatorul a luat  bani pentru a transporta un numar de tone  din punctul A in punctul B. Eu - ca si beneficiar - asta am platit, acum ca tonele respective au ajuns in 2 convoaie diferite, nu mai e treaba mea.

Atunci poate CFR-ul are un oarece 'interes' pecuniar, ca 'aranjamentele' pentru doua trenuri 'speciale' sigur costa mai mult decat unul singur!

P.S.
Te rog raspunde doar daca stii ceva sigur, de 'pareri personale' sunt satul, ca am si singur prea destul de multe!
:lol:  :lol:  :lol:

Re: Trenurile CAF andrei11

Am transportat pe calea ferate sute  de utilaje agricole, zeci de mii de tone de ingrasaminte ( Tg. Mures / Ucraina ), de anvelope ( aduse din Cehia ) ( sau de la Floresti / Danubiana / Tr. Severin) , blablabla ( acumulatori din Bulgaria ). Nu am platit decat numarul de tone la numarul de kilometri, indiferent de ce am transportat.
Si ca sa fiu mai concret, veneau de exemplu 15 vagoane de anvelope ( din Cehia ) - la un contract, si care veneau 14 intr-o zi si unul la diferenta de 2 zile, sau 6 + 9 sau cum vrei tu.
Pentru conformitate, fosta gara Voluntari de pe centura, unde mi-am mancat tineretea vreo 17 ani.  :lol:
Sau veneau  la un contract 4 vagoane de acumulatori din Bulgaria, ne trezeam cu 3 intr-un convoi si dupa 4 zile mai aparea unul.

Din cauza veșnicele probleme de deraiere pe Balota s-a preferat împărțirea transportului în doua.
Oricum, și cu o singura rama am ajuns pe la ora 12 noaptea în depou. De veneau 2 dormeam acolo...

Re: Trenurile CAF misterr

Înseamnă că vagoanele adaptor trebuie să se întoarcă la graniță pentru al doilea transport...

Go to page:  1  ... 19 20 21 22 23 24 25  ... 230

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433400 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”