MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM5 Drumul Taberei - Eroilor - Iancului - PantelimonM5 • Discuţii, planuri, ştiri

Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului

8571 posts, 1722370 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 613

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) 133 313

Vezi mai sus articolul din liberlapanarama.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) andrei11

Filofteia, cea de-a doua cârtiţă uriaşă care sapă tunelurile metroului din Drumul Taberei, va ajunge în staţia Orizont cu întârziere. Maşinăria s-a stricat şi pentru a fi repusă în funcţiune au fost necesare şase zile.
Mai mult: http://www.libertatea.ro/detalii/artico...z2nG8NNv5h

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) survola

Păi, aflăm din Libertatea? :oops:

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) subway guru

Nu afli nimic din libertatea, decat 'vrajeli', Filofteia a lucrat tot timpul, cu exceptia zilei de duminica 8 decembrie...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) 133 313

Ma intreb... oare libertatea presei inglobeaza libertatea "presarilor" de a se droga? Ce este clar ce se intampla aici daca ei vad statii care translateaza. Droguri sau alcool in exces.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Slasher1985

Era evident dupa numele ziarului ca este ceva bombastic. Nu m-am temut nicio secunda ca ar exista intarzieri. :lol:

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) subway guru

Cred ca mai degraba e o confuzie intre Varvara si Filofteia... :lol:

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Robert24

E clar ca se refereau la Varvara, dar deh... jurnalisti de 2 bani...

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) laur_visan

Deci ne-am impacientat degeaba....greseala noastra ca ne luam dupa acesti jurnalisti care au fugit de la benzile desenate si s-au apucat sa scrie..,,senzationalul,,..E clar lucrurile merg in directia buna.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) AdrianD

Era totusi citat directorul Metrorex, nici el sa nu stie?

• sab
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) sab

De ce, crezi ca directorul Metrorex a fost numit vreodata pe criterii de competenta ? :roll:

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) survola

Din 25 noiembrie nu am mai văzut reportaje de la stațiile în lucru semnate de @Utilizator anonim.
Sunst chiar curios cât au mai avansat la săpat, ce mai face "cârtița" prin stația Orizont etc.

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Goldmund

survola wrote:
Din 25 noiembrie nu am mai văzut reportaje de la stațiile în lucru semnate de @Utilizator anonim.
Sunst chiar curios cât au mai avansat la săpat, ce mai face "cârtița" prin stația Orizont etc.

Si eu m-am intrebat(de mai multe ori in ultimele zile) daca neobositul  Utilizator anonim nu este plecat in concediu... :oops:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a) Utilizator anonim

Sunt ocupat cu partea feroviara de vreo doua saptamani. Dupa cum am spus, nu mai fac prea des reportaje ca evolutia se intuieste la statii, iar la TBMuri se actualizeaza grafic.

Go to page:  1  ... 175 176 177 178 179 180 181  ... 613

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M5 • Discuţii, planuri, ştiri  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463892 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”