MetrouTrenurile de metrou din București

Topic: Trenurile și ramele ASTRA/IVA (BM1)

1248 posts, 513684 views

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 90

📖 Pagination options
Re: Trenurile ASTRA/IVA ByOnu

1. REM 01 si 02 s-au intors la Arad. Ce s-a intamplat mai exact nu se stie, cert este insa ca unul dintre vagoane s-a transformat in VS01 (ajuns la Bucuresti abia in '89), ceea ce ma face sa cred ca au ramas acolo. Poate restul de 3 vagoane au fost transformate in REM normale. Nu cred ca le-ar fi casat fara niciun motiv, doar daca aveau probleme majore iremediabile la structura.

2. exista o schita pe undeva pe net, dar nu este foarte detaliata.

3. usile respective sunt deschide mereu in depou. Rostul lor este indiscutabil. Gandeste-te ca pe vremea cand circulau solo (cum circula acum REM 008 pe M1), daca se intampla ceva pe tunel, aveau nevoie sa schimbe postul de conducere. Asta este cel mai banal exemplu.

;)

Re: Trenurile ASTRA/IVA andrei11

Solo au circulat extrem de putin timp, fix 2 ani. Cand s-a dat in functiune Republica, in foarte  scurt timp n-au mai functionat solo niciodata.

Re: Trenurile ASTRA/IVA nokia2110

@ByOnu: unde se găseşte mai exact schiţa?

Re: Trenurile ASTRA/IVA ByOnu

Mea culpa, schita n-are cote. :oops: Exista sigur undeva pe net cotele, dar nu intr-o schita. Stiu pt ca am confectionat o...tentativa de vagon la H0. :lol: ;)

Uite aici niste cote interesante :
12-9-2013 8-36-41 PM.jpg (88.91 KB; downloaded 5481 times)

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile ASTRA/IVA Utilizator anonim

Ce va mai agitati atata, o sa le arda autogenu curand  :twisted:
Am observat ca in weekend, inafara de M4, mai circula doar maxim 2 IVA pe M1/3.

Re: Trenurile ASTRA/IVA nokia2110

Unii au amintiri cu ele! Sper să prindă mai repede autogenul astea noi!  :twisted:

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Trenurile ASTRA/IVA ADY881

Usile intre vagoane, au fost instalate pentru a putea trece din un vagon in altul, sau au functii in caz de urgenta?

Exclus pentru a trece dintr-un vagon in altul - de exemplu asa cum faci in trenurile CFR. Poti sa cazi intre vagoane, cred ca-ti dai seama. Am spus ca la vagoanele CFR ca si acolo trebuie sa deschizi usa vagonului, nu e ca la Bombardier.

Re: Trenurile ASTRA/IVA 26WRC

andrei11 wrote:
Exclus pentru a trece dintr-un vagon in altul - de exemplu asa cum faci in trenurile CFR. Poti sa cazi intre vagoane, cred ca-ti dai seama.

http://www.youtube.com/watch?v=0fvmSkNkqxQ

Ăsta-i banc, adica e film. Usile alea nu sunt deschise niciodata cat timp  metroul e in circulatie.

Re: Trenurile ASTRA/IVA 26WRC

andrei11 wrote:
Ăsta-i banc, adica e film. Usile alea nu sunt deschise niciodata cat timp  metroul e in circulatie.

tot in spirit de gluma am postat si eu linkul, oricum aceste rame si-au trait traiul si si-au mancat malaiul.. iar acum cand sunt aproape de ultimul drum le privim cu nostalgie si regret :(

Re: Trenurile ASTRA/IVA Slasher1985

Doamne, n-am ras niciodata cu atata pofta. Cand a sarit individul ala prin geam, ce mai, nu mai incape indoiala de calitatea "superioara" a acelui film. :lol:

Aha, m-am prins târziu  :(

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 90

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Trenurile de metrou din București  • 
Choose destination

Since our 2421 forum members have written 433467 posts in 5396 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”