Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400240 views

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 143

📖 Pagination options
  • plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

mindmasster wrote:
CRACIUN 2010

Nu cred. Pai uita-te si tu, se chinuie la 50m bucatica linie de tramvai unde incepe urcarea pe pod de 2 luni. Iti dai seama, pune cabluri, testeaza cate 3 cabluri pe zi, si sunt zeci de cabluri. Nu cred ca s-apuca de asfaltat podul hobanat si de pus linie de tramvai acolo pana nu-l leaga pe tot la cabluri  :)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Cel mai mult se va lucra acum(iulie-august) cand este si speram ca o sa avem si noi vara . Probabil cand ploua torential in fiecare programul de lucru este afectat. Din septembrie se finalizeaza mare parte din lucrari ,atat pe pod cat si la sol. Hai octombrie Ca poate apar ceva intarzieri de la termenul oficial de 15 septembrie si raman 2 luni in care tot sa finalizeze podul hobanat. Dupa parerea mea se poate ,am vazut ca se poate lucra la putere maxima si cu  un randament mare . Raman la termenul Craciun 2010. Daca nu vom circula pe el de Craciun atunci puteti sa ma criticati cat vrei si o sa va dau dreptate .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

plouis wrote:
Ma apuca damblaua. Pai noi suntem tara sa ne permitem 300 milioane euro sa faci nenorocirea aia peste 3 linii de cfr? Pai cu banii astia faceau toata autostrada pana la Ploiesti!  :evil:

plouis, sorry dar aduni mere cu mandarine. Pasajul e PMB, autostrada CNANDR/MT. Alta Marie, alta palarie, alt buget.
Acuma, te inteleg perfect; desi pasajul e pe drumul meu spre munca si de-abia astept sa fie gata, as fi preferat autostrada, deh (si nu doar din altruism :D). Dar sunt destule chestii care ma enerveaza (e.g. Deva-Orastie careia ii expira finantarea europeana in 6 luni) ca sa fac ulcer si de la chestii inventate. Aia 300 mil sunt ale lui Oprila, si zic mersi ca a facut pasajul in loc de cel mai gros cabanos.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului elloyy

gabynet wrote:
sos orhideelor tin gropile ale de o gramada de timp au turnat si ei un strat de beton pe un sens:))) si acuma stau ,in alta tara sar  fi muncit in continuu peste tot nu doar la scheletul ala de peste lini in martie 2100 atunci circulam pe el :roll:

'deci' : nu au turnat un sens, ci juma de sens, si nu Orhideelor ci juma de Orhideelor :D.
Dar altfel, nu-s de acord cu tine: nu sta nimeni pe tot santierul. Pe Orhideelor se lucra la greu azi-dimineata (la betonarea aia, in fata la Brico; au inceput in aceeasi zona sa sape si mai aproape de pod, si au scos gardul), la fel pe vasile milea la fundatiile pt liniile de tramvai dinspre pod grozavesti, turnau beton pe langa carrefour pe 'bucata lipsa' dintre strada temporara pe sub pasaj si bucata deja asfaltata, puneau tablier in intersectia giulesti/plevnei, se chinuiau cu niste tzevi sparte (de unde tot apar astea nu stiu  :lol: ) pe bucata decopertata inspre giulesti de pe langa rampa de coborare, etc etc.

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Cum arata santierul acum fix un an...20 iulie 2009.  Parca s-a mai avansat ceva de atunci, zic eu... :roll:
DSC02797.JPG (207.47 KB; downloaded 1833 times)
DSC02808.JPG (239.9 KB; downloaded 1828 times)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Tavi

usor de tot  :D
eu nu as paria pe "cand se termina" ci pe "cine o sa taie panglica"  :twisted:

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Marian, pe cand un raportaj?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

gabynet wrote:
Marian, pe cand un raportaj?

Pe vineri-sambata daca nu ploua.

• plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

nu se poate gasi alt mod de postat pozele? dupa cateva zile de pus pozele de catre andrei, stau o gramada pana se incarca ultimele postate; basca, facem trafic aiurea prin retea, incarcand si zecile de poze din zilele anterioare pe care le-am mai vazut. hai, putin ECO nu strica! :)

Tavi wrote:
usor de tot  :D
eu nu as paria pe "cand se termina" ci pe "cine o sa taie panglica"  :twisted:

Oprescu , cine ai vrea sa taie panglica ?. Marian asteptam reportajul in weekend si cu multe surprize ,placute sa speram .

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului adifig2001

"panoramele"...sunt superbe marian, poate mai vin... :)  te rog

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

plouis wrote:
nu se poate gasi alt mod de postat pozele? dupa cateva zile de pus pozele de catre andrei, stau o gramada pana se incarca ultimele postate; basca, facem trafic aiurea prin retea, incarcand si zecile de poze din zilele anterioare pe care le-am mai vazut. hai, putin ECO nu strica! :)

E o sectiune speciala dedicata semnalarii acestui tip de probleme. Sa incercam sa ramanem ONtopic ptr a fi usor si placut de urmarit. Multumim!

telvanni wrote:
plouis wrote:

E o sectiune speciala dedicata semnalarii acestui tip de probleme. Sa incercam sa ramanem ONtopic ptr a fi usor si placut de urmarit. Multumim!

Cel frumos i-ai zis-o telvanni :)) :D  :D

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Am rezolvat temporar problema micsorand numarul de mesaje pe pagina de la 20 la 14. Sper sa ajute !

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2703 forum members have written 463820 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”