Zona metropolitană BucureștiParcul de vehicule al operatorilor din București și IlfovTramvaie STB

Topic: Discuții diverse

1675 posts, 478566 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 120

📖 Pagination options
  • 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse 133 313

Pentru ca ajutata de 1 care face stanga si 23 care face dreapta intersectia cu Mihai Bravu trecuse de la agonie la preinfarct.

Re: Discutii diverse Rathgeber2523

Continuă fabricaţia de vagoane Bucur LF - CA; pe lângă dezvoltarea continuă a proiectului BLF, SPC - UR începe evaluarea altor două proiecte de perspectivă: BLF 2 si BLF - CA- 41 .

SURSA -RATB.RO

Re: Discutii diverse Gabi

Si de urmatoarele Bucur lf care erau in constructie se mai stie ceva?

Re: Discutii diverse Aron

Pe 9 decembri 1894 pe strazile Bucurestiului incepea sa circule primul tramvai electric, de la Cotroceni la Obor. Deci va sa zica ca au trecut 119 ani. Cu ocazia asta sa zicem la multi ani si speram in viitorul apropriat la tramvaie cat mai moderne si sa continuam istoria tramvaiului in Bucuresti. :D

Re: Discutii diverse nokia2110

9 decembrie stil vechi sau stil nou? Că între cele 2 e diferenţă de 12 zile (9 decembrie pe stil vechi = 21 decembrie pe stil nou).

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse ADY881

Rathgeber2523 wrote:
BLF 2 si BLF - CA- 41 .

BLF 2  e de fapt Bucur 100% Low Floor ?
iar BLF - CA- 41 e un V3A - PPC - CA compus din 4 sectiuni(V4A)?

Daca stie cineva corectati-mi presupunerile de mai ^^^.

Re: Discutii diverse nokia2110

Tramvaiul ăla din 4 secţiuni e făcut în... Fotoşop, deci o manipulare fotografică  :)ţ
Am vrea noi să apară aşa ceva... numai că la cât de lung e, sigur ar trebui să mai aibă vreunul dintre boghiuri motorizat.

• ADY881
  • Posted:
  •  

Re: Discutii diverse ADY881

nokia2110 wrote:
Tramvaiul ăla din 4 secţiuni e făcut în... Fotoşop, deci o manipulare fotografică  :)ţ
Am vrea noi să apară aşa ceva... numai că la cât de lung e, sigur ar trebui să mai aibă vreunul dintre boghiuri motorizat.

Stiu primul l-am preluat de pe alt forum, iar al doilea l-am dibacit eu in Paint, referitor la boghiu motorizat, nu cred ca e o problema, insa intrebarea ramane, cine stie ce inseamna BLF2 si Bucur - LF - 41?

Re: Discutii diverse DAF SB220

N-am rasfoit tot topicul, dar daca s-a mai discutat despre asta, imi cer scuze daca se repeta. Iata ce-am gasit in vagonul 100:
vagonul 100.jpg (73.55 KB; downloaded 2372 times)

• 133 313
  • Posted:
  •  

Ceas. Functionau candva sigur. Demult, inainte de explozia telefoniei mobile.

Re: Discutii diverse georgica2704

ByOnu wrote:
Saracul. Asta se intampla cand primaria isi bate joc... Si cand stai sa te gandesti ca ei chiar trimit pe sina OR tramvaie Bucur LF... Inconstienta si fudulime. :|

LF circula pe sina praf de pe Sincai doar pe acces si retragere de la Sura Mare toate sunt repartizate pe ramura Iancului, desi puteau sa faca accesul si pe la Filaret traseul e mai lung dar daca tin la tramvaie se riscau. Oricum sina de pe Sincai trebuie inlocuit cat mai repede ,e pulbere.  :evil:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Sina praf tine de fapt de la Pieptanari (Eroii Revolutiei) pana la Goga. 7 interstatii pe 3 artere (Serban Voda, Sincai, Nerva Traian). Ultima interventie demna de luat in seama este inlocuirea a 3 dale cu tot cu sina la urcarea pe Serban Voda acum foarte multi ani, pe vremea DAC-urilor si pietrei cubice. Mai trecea cate un 19 din an in paste pe ea. Problema s-a acutizat de cand s-a mutat traficul de pe Vacaresti. Vagoane cu nemiluita pe o sina deja expirata. Au fost nenumarate mici incidente. Intr-un final inevitabilul va interveni si va fi un incident mai serios.
Dar la ce sa te astepti. Inlocuirea OR de la Muncii a intrat in pauza pe termen nelimitat... Idem pe Pantelimon.

Re: Discutii diverse bercenicity

Acum un an-doi se inlocuiau pe Nerva Traian destul de des noaptea dale.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Probabil cu unele la fel de bune. Ca nu se mai produc de o vesnicie.

Go to page:  1  ... 38 39 40 41 42 43 44  ... 120

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Tramvaie STB  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433206 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”