Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului (Partea 1)

1996 posts, 400521 views

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 143

📖 Pagination options
  • plouis
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului plouis

bine, atunci "lansare" nu e acelasi lucru cu "impinsul"  :)

am vazut acum poza cu segmentele adaugate azi. au capetele de prindere pentru cabluri la un unghi care necesita impingerea lor spre grivita ca sa se pupe cu gaurile din stalpi. oricum cu impingerea asta ultima, zonele alea de prindere pentru rampele de pe grivita devin mai accesibile pentru montare; altfel erau exact peste liniile de curent deci era cam nasoala treaba.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului 2009

De ce trebuie consolidaÅ£i stâlpii din staÅ£ia de metrou  Basarab, pentru ca staÅ£ia nu susÅ£ine cu nimic pasajul?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului SniperGuy

2009 wrote:
De ce trebuie consolidaÅ£i stâlpii din staÅ£ia de metrou  Basarab, pentru ca staÅ£ia nu susÅ£ine cu nimic pasajul?

Din ce a scris Marian anterior, una din rampele de pe Calea Grivitei este exact deasupra statiei de metrou Basarab, si de aceea trebuie intariti stalpii, pentru ca greutatea care apasa pe actualii stalpi a crescut.

LE: Am gasit si explicatia lui Marian:
Utilizator anonim wrote:
Tot in aceasta noapte imediat dupa ora 0 a inceput organizarea santierului si lucrul in statia de metrou Basarab 2, aici se vor consolida stalpii in capetele statiei pe peronul sens Laromet. Motivul consolidarii este cresterea sarcinii pe statie odata cu realizarea rampelor de pe Calea Grivitei.

(viewtopic.php?f=26&t=760#p13897)

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Techno

In martie vom merge pe pasaj? Bine ca s-au suplimentat banii ca nu stiu daca se finaliza.  :lol:

http://www.impactnews.ro/News/Pasajul-B ... euro-38670

• plouis
  • Posted:
  •  

Ma apuca damblaua. Pai noi suntem tara sa ne permitem 300 milioane euro sa faci nenorocirea aia peste 3 linii de cfr? Pai cu banii astia faceau toata autostrada pana la Ploiesti!  :evil:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Utilizator anonim

Au luat martie ca termenul cel mai indepartat in caz ca lucrurile merg mai greu, dar daca totul e ok ne plimbam cel tarziu in ianuarie pe pasaj.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Nu au frate ,nu stiu ce nu au oricum nu pare sa se grabeasca deloc inafara de zona aceea de peste lini in rest ma refer la partea de jos adica sos orhideelor tin gropile ale de o gramada de timp au turnat si ei un strat de beton pe un sens:))) si acuma stau ,in alta tara sar  fi muncit in continuu peste tot nu doar la scheletul ala de peste lini in martie 2100 atunci circulam pe el :roll:

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

Pai la sol chiar nu se grabesc, asteapta sa termine lucrarile de structura (tabliere si deviat retele) apoi se apuca serios sa termine tot ce e la sol.
Acum prioritatea sunt tablierele si inceperea montarii cablurilor la podul hobanat, restul lucrarilor oricat de incet ar merge se incheie pana in toamna.

• darknight
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului darknight

Am inteles oricum cablurile acelea cand incepe propriu zis sa le vedem ?

• Utilizator anonim
  • Posted:
  •  

gabynet wrote:
Am inteles oricum cablurile acelea cand incepe propriu zis sa le vedem ?

In momentul in care se inchide ultima sudura la tablierul metalic, 20-30 august.

• plouis
  • Posted:
  •  

Ce sunt chestiile alea care apar intre stalpi si tablier? Scurgere ape?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului telvanni

Utilizator anonim wrote:
Finalizarea va fi pe bucati, prima parte este tot cu exceptia podului hobanat, cel tarziu in august, total spre sfarsitul anului.
Ca punere in functiune sunt voci care spun ca se va deschide pe parti, desi nu stiu cat ar fi posibil...

Asta spuneai in februarie.

• Dr2005
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului Dr2005

telvanni wrote:
Utilizator anonim wrote:
Finalizarea va fi pe bucati, prima parte este tot cu exceptia podului hobanat, cel tarziu in august, total spre sfarsitul anului.
Ca punere in functiune sunt voci care spun ca se va deschide pe parti, desi nu stiu cat ar fi posibil...

Asta spuneai in februarie.

Dar nu se precizează ce an :)))

Eu rămân la părerea mea iniţială:
- deschidere parţială vara 2011
- pod complet funcţional (cu tot cu rampe, tramvai, staţie de tramvai şi ce mai vor ei): Crăciun 2011

Re: Discutii pe baza lucrarilor si proiectului mindmasster

Probabil voi va uitati la alt pasaj ,la Pasajul Basarab din Bucuresti singur nu . Lucrarea inainteaza pe zi ce trece pe absolut toate tronsoanele . Uitati-va si voi la poze sau daca nu sunteti convinsi de ele ,trageti o fuga pana la pasaj si admiratil in toata splendoarea lui. Termenul : 1 Decembrie si se va circula de CRACIUN 2010

Go to page:  1  ... 31 32 33 34 35 36 37  ... 143

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Pasajul Suprateran Basarab (INAUGURAT 18.06.2011)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463851 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”