Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2709 posts, 535579 views
📖 Pagination options
- Serban
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a
Serban
Ma uitam azi pe acolo...calea de rulare arata bine, dar bulevardul in sine, momentan cel putin, e un dezastru. Numai gunoaie, maghernite, cladiri parasite, semi-demolate, ruine, oribil. Sa speram ca o sa apra repede investitii in zona, ca acum arata ca dupa razboi.
Ma uitam azi pe acolo...calea de rulare arata bine, dar bulevardul in sine, momentan cel putin, e un dezastru. Numai gunoaie, maghernite, cladiri parasite, semi-demolate, ruine, oribil. Sa speram ca o sa apra repede investitii in zona, ca acum arata ca dupa razboi.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Nightwolf wrote:Uite, eu pot să recunosc că, deși sînt născut și crescut în București, sînt zone pe care nu le cunosc foarte bine, și e posibil să fie chiar zone în care să nu fi călcat niciodată. Nu am nici o problemă să recunosc cînd nu știu ceva sau cînd greșesc.
Amice, stiu perfect unde e zona asta pt ca de vreo 30 de ani am crescut in ea ... nu ma lua la misto ca ti-ai gresit persoana.
Nightwolf wrote:Îmi pare rău, dar te-ai înșelat. Nu e nevoie de schemă, am pus eu poze și se vede foarte clar. Șinele „scoase” erau de fapt șinele „noi”, aduse pentru lucrare, care au fost montate zilele astea, nicidecum nu erau de aruncat. Și nu proveneau din curba de acolo, erau șine cu canal, aduse din altă parte. Șinele de acolo fuseseră scoase din dale cu mult timp înainte, erau șine OR, și aveau altă rază de curbură.
Daca am spus ca sinele erau scoase si ingramadite intr-o parte inseamna ca asa e. Vrei sa-ti desenez o schema?? Singura portiune cu dale montate era la travesarea dinsptre Titulescu catre Pta. Victorie, in intersectie la Vox. In rest sinele pe viraj erau scoase si ingramadite unele peste altele, pe partea dreapta a santului astfel creat, sensul de mers catre Ion Mihalache.
Nightwolf wrote:Păcat, noi chiar despre asta discutăm aici, e un forum de infrastructură. Dacă tot nu te interesează, de ce mai intri? Chiar, nu îmi amintesc să fi văzut vreodată o poză pusă de tine, deși spui că bați zilnic tot Bucureștiul.
Nu ma intereseaza ce face RATB linii acolo si cum lucreaza.
Nightwolf wrote:Din cîte știu, complexele de personalitate îl caracterizează pe cel care crede că deține adevărul absolut și nu e capabil să recunoască atunci cînd se înșală, sau să accepte că a greșit. Eu n-am problema asta, de cîte ori am pus o informație greșită chiar aici pe forum, am revenit, am recunoscut și am corectat.
Lasa-ne cu complexele de personalitate ca nu e cazul!
Nightwolf wrote:Numai bine și ție!
In rest, numai de bine
- earthchild
-
Posted:
-
earthchild
Pai, asta era cartierul "protejat" de asociatiile "salvati Bucurestiul". A fost adus in starea actuala de "parazitii" care l-au cotropit dupa razboi. Sper sa apara acum interesul investitional in renovarea cladirilor cu valoare arhitectonica dupa curatarea de responsabilii degradarii lor; ar putea redeveni un cartier cu adevarat placut.
Serban wrote:
Pai, asta era cartierul "protejat" de asociatiile "salvati Bucurestiul". A fost adus in starea actuala de "parazitii" care l-au cotropit dupa razboi. Sper sa apara acum interesul investitional in renovarea cladirilor cu valoare arhitectonica dupa curatarea de responsabilii degradarii lor; ar putea redeveni un cartier cu adevarat placut.
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Va fi nevoie de renovatori echipati contra biochimicului...
Va fi nevoie de renovatori echipati contra biochimicului...
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Azi la ora 21 se lucra sustinut (cu mai mult de 30 de muncitori) cam in bezna ce-i drept, in intersectia Grivitei cu Buzesti. La piata Victoriei au finalizat "opera de arta". Mai ramane de intins firul de contact (asta daca nu ramane cel vechi - in curba).
Azi la ora 21 se lucra sustinut (cu mai mult de 30 de muncitori) cam in bezna ce-i drept, in intersectia Grivitei cu Buzesti. La piata Victoriei au finalizat "opera de arta". Mai ramane de intins firul de contact (asta daca nu ramane cel vechi - in curba).
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Nici nu o sa vezi vreodat` poze puse de mine pe forum din motive obiective. Din pacate, oricate zeci de mii de cadre am facute in Buc, nu pot urca nimic pe forum din motive ce unii de aici au inteles, tu se pare ca nu. Oricum n-am chef de cearta cu tine asa ca hai s-o lasam balta. In alta ordine de idei, am spus ca nu ma intereseaza ce fac cei de la RATB Linii nu ce se intampla in general in Bucuresti dpdv al infrastructurii. RATB Linii nu va putea niciodata sa contruiasca ceva... ei doar darama sau carpesc ... de aici concluzia de mai sus...
misterr wrote:
Păcat, noi chiar despre asta discutăm aici, e un forum de infrastructură. Dacă tot nu te interesează, de ce mai intri? Chiar, nu îmi amintesc să fi văzut vreodată o poză pusă de tine, deși spui că bați zilnic tot Bucureștiul.
Nici nu o sa vezi vreodat` poze puse de mine pe forum din motive obiective. Din pacate, oricate zeci de mii de cadre am facute in Buc, nu pot urca nimic pe forum din motive ce unii de aici au inteles, tu se pare ca nu. Oricum n-am chef de cearta cu tine asa ca hai s-o lasam balta. In alta ordine de idei, am spus ca nu ma intereseaza ce fac cei de la RATB Linii nu ce se intampla in general in Bucuresti dpdv al infrastructurii. RATB Linii nu va putea niciodata sa contruiasca ceva... ei doar darama sau carpesc ... de aici concluzia de mai sus...
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Ce se vede in ultimele poze, santul de pe Calea Grivitei, este lucrarea Distrigazului care isi muta conducta. S-a 'urcat' tramvaiul pe ea, in varianta noua. Au de facut si subtraversarea Buzestiului. Intr-o zi, doua ar trebui sa fie gata lucrarea. Azi dupa-masa conducta era deja sudata si astepta cuminte sa fie bagata in sant.
Ce se vede in ultimele poze, santul de pe Calea Grivitei, este lucrarea Distrigazului care isi muta conducta. S-a 'urcat' tramvaiul pe ea, in varianta noua. Au de facut si subtraversarea Buzestiului. Intr-o zi, doua ar trebui sa fie gata lucrarea. Azi dupa-masa conducta era deja sudata si astepta cuminte sa fie bagata in sant.
-
- andrei11
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
andrei11
Cum adica a III - a etapa Piața George Coșbuc- Gara Progresul. Nu e prea lunga
URANUS wrote:
Proiectul a fost împărțit în trei etape:
- Piața Victoriei - Vasile Pârvan;
- Vasile Pârvan - Piața George Coșbuc;
- Piața George Coșbuc- Gara Progresul.
Cum adica a III - a etapa Piața George Coșbuc- Gara Progresul. Nu e prea lunga
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
Nu e prea iesit squarul asta? Blocheaza prima banda. Sau va fi obligatoriu la dreapta?
Nu e prea iesit squarul asta? Blocheaza prima banda. Sau va fi obligatoriu la dreapta?
P1030559.JPG (151.71 KB; downloaded 2148 times)
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Obligatoriu dreapta... pentru biciclisti?
ByOnu wrote:
Obligatoriu dreapta... pentru biciclisti?
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Prima bandă e pentru bicicliști, oricum va fi blocată cu mașini parcate...
Ce am mai aflat azi: nu vor fi stații de tramvai la intersecție (cele cu roșu), singura stație va fi cea cu verde:
Adică asta e noua și singura stație din intersecția cu Griviței:

Ce am mai aflat azi: nu vor fi stații de tramvai la intersecție (cele cu roșu), singura stație va fi cea cu verde:
statii.png (551.82 KB; downloaded 2111 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ce ma bucura cel mai mult este ca a disparut "macazul beat", pe care intrai la stanga pentru a face la dreapta.
Ce ma bucura cel mai mult este ca a disparut "macazul beat", pe care intrai la stanga pentru a face la dreapta.
- unulpeaici
-
Posted:
-
unulpeaici
misterr wrote:
statia va fi in dreptul fostei maghernite Matache,doar nu faceau statii la fiecare 50 de metri sa fie statie si in intersectie
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Nu e nici o stație la Matache, asta spun, stațiile sînt la Vulcănescu și Occidentului (Polizu).
Nu e nici o stație la Matache, asta spun, stațiile sînt la Vulcănescu și Occidentului (Polizu).
📖 Pagination options