Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 537216 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 154 155 156 157 158 159 160  ... 194

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a bercenicity

viewtopic.php?p=139539#p139539

Bun, deci pana la urma fac si curba Grivitei -> Buzesti. Ar fi fost aiurea fara

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a survola

Dinspre Gară spre "Matache"...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Costin

Probabil la segmentul acesta lucreaza acum, dar nu au cum sa nu faca si dinspre Gara spre Victoriei... pentru ca racordul cu Al. I. Cuza ar fi inutil daca nu il fac si pe acesta.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Nightwolf

PinkyHog wrote:
Am auzit ca vor aparea ceva modificari pe Grivita. Se vor reabilita aproximativ 100 de metri de intersectia cu Buzesti catre gara. Linia de tramvai va fi mutata excentric pe partea stanga in sensul spre centru, iar strada va avea sens unic de la (probabil) intersectia cu Polizu pana intersectia cu Vulcanescu.

Mi-e greu sa cred, asta ar insemna sa faca Polizu cu sens unic pt "scurgerea" traficului si nu vad ca se va intampla asta prea curand acolo ... dar cum orice e posibil in tara asta....

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Goldmund

Bineinteles ca ii multumesc si domnului @misterr pentru pozele lui. Doar asa vedem si noi ca  'santierul etern' se apropie pe alocuri de final. Se lucreaza acum normal....

Re: Stiri si articole din presa Lohengrin

Tavi wrote:
Autoarea articolului a omis sa pomeneasca si de "casele de cultura" (de ciuperci, egzeme, virusi) ce impanzeau zona.
http://epochtimes-romania.com/news/piat...t---205086

Articolul are parti cu minim doi ani vechime... Nicusor Dan e nascut in 1969 sau cel mai tarziu 1970, deci are cel putin 43 de ani. ND este o imagine vie a ratarii - din matematician de calibru, ajuns locomotiva unor interese vizibil prea portocalii. Pentru orice om de bun-simt este evident ca zona Buzesti-Berzei-Grivitei trebuie epurata de localnicii de pripas care, luati la intrebari privitoare la forma de proprietate, ar putea fi evacuati in 24 de ore de orice autoritati posesoare de "cojones". Sunt chiar curios: 1) cum ar fi gestionat problema ND daca ar fi ajuns primar; 2) ce rumegus au in cap cei aproape 10% dintre bucurestenii pretins intelectuali care i-au dat votul.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a ioan

Azi de dimineata au inchis calea Grivitei de la intersectia cu Polizu....traficul era foarte aglomerat...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a URANUS

Am vazut ieri cum au pozitionat macazul pe Calea Grivitei si am observat ca nu se pupa cu vechea linie, ceea ce inseamna ca va fi scoasa. Si se pare ca se va largi Grivita, dar sa vedem cand.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Victor92

Am trecut in urma cu cateva minute prin zona centrala de santier. Din pacate linia va fi modernizata doar pana la unirea cu cea veche...nu inteleg de ce nu se face inca un contract de modernizare a liniei pana la Gara de Nord? !Nici 500 de metri de linie noua nu necesita imbunatatirea...

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a 133 313

Din acelasi motiv pentru care nu s-a modernizat nici segmentul Dristor-Ramnicu Sarat.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a florin

URANUS wrote:
Am vazut ieri cum au pozitionat macazul pe Calea Grivitei si am observat ca nu se pupa cu vechea linie, ceea ce inseamna ca va fi scoasa. Si se pare ca se va largi Grivita, dar sa vedem cand.

Şi cu ocazia asta mai numărăm încă un trotuar ridicol de mic. Nu aveau loc să lărgească în partea cealaltă?!

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Budy187

Eu stiam ca hotelul Grivita a mai fost renovat de curand ? Sau a fost vorba doar de o spoiala ?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Costin

Pana anul asta a fost o ruina...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Trole

Un mic comentariu (argumentat foto) legat de poza lui misterr.

Cotineata nu a 'ramas'. A aparut! In timpul 'ultrarapidelor' lucrari la bulevard.
Priviti acesta poza mai de la inceputul topicului. Mai - 2011

Go to page:  1  ... 154 155 156 157 158 159 160  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2705 forum members have written 464102 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”