Topic: Interstatia Academia Militara-Orizont
614 posts, 238765 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Interstatia Academia Militara-Orizont
misterr
„Poligonare” a fost folosit în sensul că liniile curbe pot fi aproximate cu segmente drepte, și atunci în loc de o linie șerpuită apare un zig-zag.
„Poligonare” a fost folosit în sensul că liniile curbe pot fi aproximate cu segmente drepte, și atunci în loc de o linie șerpuită apare un zig-zag.
poligonare.png (22.84 KB; downloaded 2488 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
@Stefan
Uite aici desenul tau completat cu zig-zagul...
@Stefan
Uite aici desenul tau completat cu zig-zagul...
Untitled.png (99.18 KB; downloaded 2484 times)
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Sorry, am desenat zig-zagul pe dos...corectati voi...
Sorry, am desenat zig-zagul pe dos...corectati voi...
- Stefan
-
Posted:
-
Stefan
De ce la tine zig-zag-ul e pe mijlocul inelelor?
misterr wrote:
-
- andrei11
-
Posted:
-
- Stefan
-
Posted:
-
Stefan
Eu prin poligonare inteleg modul in care am adaugat linia galbena. De ce axul inelului nu ar fi linia care uneste centrul celor 2 cercuri formate de buzele inelului?
Eu prin poligonare inteleg modul in care am adaugat linia galbena. De ce axul inelului nu ar fi linia care uneste centrul celor 2 cercuri formate de buzele inelului?
poligonare.png (23.14 KB; downloaded 2476 times)
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Stefan wrote:Pentru că aproximează axa tunelului. Poți să-l pui tu pe margine, o să obții același lucru.
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Zig-zagul trebuie judecat tot pe 'torul primordial'...altfel orice reprezentare e inselatoare...
Zig-zagul trebuie judecat tot pe 'torul primordial'...altfel orice reprezentare e inselatoare...
- Stefan
-
Posted:
-
Stefan
In lungimea laturei de 1.5 m a inelului, exista acea curbura? Sau este perfect plat? Pana acum intelesesem ca este plat, din ce spune misterr, exista curba torului.
In lungimea laturei de 1.5 m a inelului, exista acea curbura? Sau este perfect plat? Pana acum intelesesem ca este plat, din ce spune misterr, exista curba torului.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Stefan wrote:Repet, citește cîteva pagini în urmă: pentru că inelul face parte dintr-un tor. Ar fi cum zici tu, dacă ar face parte dintr-un cilindru. Axa unui sector dint-un tor (deci axa inelului!) e un sector de cerc.
De ce axul inelului nu ar fi linia care uneste centrul celor 2 cercuri formate de buzele inelului?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Curba torului este aproximata prin segmente drepte...dar asta nu duce decat la mm
Daca vreti sa aveti situatia exacta desenati poligonul cu 1048 de laturi si apoi faceti referire la el...
Curba torului este aproximata prin segmente drepte...dar asta nu duce decat la mm
Daca vreti sa aveti situatia exacta desenati poligonul cu 1048 de laturi si apoi faceti referire la el...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Ti-am pus eu la repezeala axele ox ale fiecarui segment. Cum observi, ele au o deviatie fata de directia W - E, dar pe asamblu tot in directia W - E te duci, dar in zig zag.
Ti-am pus eu la repezeala axele ox ale fiecarui segment. Cum observi, ele au o deviatie fata de directia W - E, dar pe asamblu tot in directia W - E te duci, dar in zig zag.
axa ox.jpg (40.85 KB; downloaded 2460 times)
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Inelele "strambe" stau mai bine imbinate.
Iata si o schita profana, vedere de sus.
Daca intr-un punct actioneaza un factor perturbator si se modifica presiunea locala asupra unei jumatati de inel nu avem probleme majore atat timp ca P1 nu scade sub P2. La P3 este mai naspa in schimb daca intervine o perturbatie si scade pe una din parti.
Stefan, o curba din poligonate ar arata cam asa. Cu muchiile sa te tii turbulente de aer in tunel.
misterr wrote:
Senzațional:
Inelele "strambe" stau mai bine imbinate.
Iata si o schita profana, vedere de sus.
Daca intr-un punct actioneaza un factor perturbator si se modifica presiunea locala asupra unei jumatati de inel nu avem probleme majore atat timp ca P1 nu scade sub P2. La P3 este mai naspa in schimb daca intervine o perturbatie si scade pe una din parti.
Stefan, o curba din poligonate ar arata cam asa. Cu muchiile sa te tii turbulente de aer in tunel.
Curba.jpg (21.48 KB; downloaded 2454 times)
- Stefan
-
Posted:
-
Stefan
Asta inseamna ca nu vorbim de o vaza cu "curbe" asa cum a fost reprezentata mai devreme.
LE:Si de nici o curba cand vine vorba de sectiune longitudinala a torului.
subway guru wrote:
Asta inseamna ca nu vorbim de o vaza cu "curbe" asa cum a fost reprezentata mai devreme.
LE:Si de nici o curba cand vine vorba de sectiune longitudinala a torului.
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
M5 • Tronsonul Drumul Taberei - Eroilor • Lucrări în 2011-2020
•
Choose destination