Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiLucrări finalizate începând cu anul 2006Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)

Topic: Discuții pe baza lucrărilor și a proiectului

2095 posts, 614388 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 150

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Man, metroul e al nostru, al bucurestenilor, al tau, al meu, al nostru... :o
Ca e in grija MT, in grija PMB, in grija guvernului...e lipsit de semnificatie...e in grija STATULUI ROMAN! :mrgreen:
Zilele astea devine extrem de evident ca 'responsabilii' de soarta tarii...nu sunt decat niste minabili iresponsabili...
Ca e Basescu, Ponta, Oprescu, Xulescu...ma doare fix in pix...rezultatul e tot ala...faliment total! :twisted:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Nightwolf

Patriotule :P Eu intrebam dpdv tehnic :) Normal ca e al meu, doar sunt cotizant forte la constructia lui :P

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului subway guru

Man, daca ar fi toti cat de cat patrioti, altfel ar merge lucrurile in Tara Romanesca...asa...e doar tara lu' Papura Voda!
:evil:
M5 merge in 'pas de defilare' catre aprobarea CE, poate le spune cineva ceva si celor de la PMB, sa nu ajungem sa aruncam pe fereastra fondurile UE...
:mrgreen:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului Budy187

Mi se pare doar mie sau exista un trend real care presupune taierea masiva a trotuarelor in favoarea masinilor ?

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului 133 313

Sa vezi ce distractiv va fi la iarna cand vor pica turturi de pe la balcoane si soferii sarguinciosi isi vor deszapezi masinile pe trotuar ca de obicei. Estimez ca riveranii or sa coboare din bloc direct pe la etajul 1. Am mai vazut eu porcarele urbane dar asta cred ca este un test pentru a se vedea cat de mult se poate intinde coarda inainte sa se rupa.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului survola

Budy187 wrote:
Mi se pare doar mie sau exista un trend real care presupune taierea masiva a trotuarelor in favoarea masinilor ?

Te referi si la masinile parcate pe trotuare? Ca altfel e putin ipocrita treaba - avem trotuare late, dar parcam masinile pe ele.

survola wrote:
Budy187 wrote:

Te referi si la masinile parcate pe trotuare? Ca altfel e putin ipocrita treaba - avem trotuare late, dar parcam masinile pe ele.

Eu zic despre faptul ca pe unele bulevarde s-a taiat atat de mult din trotuar incat 2 persoane au loc cu greu.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului andrei11

Survola are dreptate.
Budy187 dovada, davada, ca daca nu degeaba.
Dar tine cont de ce a remarcat colegulSurvola.

• 133 313
  • Posted:
  •  

Re: Stiri si articole din presa 133 313

Foarte interesant. De unde or fi pozele? Mie imi miroase a modificare din mers care necesita stopare si timp de gandire, presupun suficient cat sa treaca metroul si abia apoi sa se tranteasca liniie de tramvai si parcari subterane. Oare schimbarea schimbarii este o doleanta unilaterala a beneficiarului? Desi nu stiu cum s-a proceda odata ce lucrarea s-a atribuit si este ghidata de un contract.

Re: Stiri si articole din presa bercenicity

In plansele alea vad scris mare "PROPUNERE". Pana una alta ce s-a licitat e pe pagina dinainte - ma refer la liniile de tramvai: bucla la Delfinului si bucla dubla la Granitul  :roll:

• 133 313
  • Posted:
  •  

Lucrarea asta sau mai bine spus firma asta are avantul muncitoresc al lenesului de copac. Nu s-a ajuns la Morarilor. Abia s-au trezit unii sa traga o conducta de gaze intre Morarilor si Delfinului. Vise placute cui le toarna in continuare contracte cu carutza.
Pe Ferdinand e jale la intersectia cu Ritmului cum toti evita Iancului.

Dovezi ? Uitati-va in jur, toate modernizarile de bulevarde din Bucuresti s-au soldat cu micsorari de trotuare

• 133 313
  • Posted:
  •  

Dovezi in ce sens... De ce crezi ca aici aterizeaza imagini noi atat de rar? Pentru ca nu este mai nimic nou de fotografiat. Sa pozez  acelasi bulevard care era si ieri la fel? Dovezi poate pentru colegii nostri din provincie, noi traim pe viu zi de zi. Dar poti sa ma crezi si pe cuvant pana te convingi.
Ma intreb de ce nu vedem nimic prin media, ca vad ca despre metrou mai scriu una alta de voie de nevoie.
"Marile bulevarde ale Bucurestiului - santier etern si interminabil". Prima pagina.
Poate totusi voi incerca sa fac un foto-reportaj aniversar pe 26 la distanta de o luna de la cel al lui Pinkyhog.

Interesul televiziunilor este in genere sa denigreze....nimic nou sub soare :evil:

Go to page:  1  ... 12 13 14 15 16 17 18  ... 150

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Șos. Pantelimon și pe Șos. Iancului (FINALIZAT mai 2022)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463840 posts in 5793 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”