Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1722392 views
📖 Pagination options
-
- icelexy
-
Posted:
-
Re: Interstatia Academia Militara-Orizont
icelexy
Nu poate solicita cineva un user si o parola pentru toti utilizatorii de pe forum?
Sau nu se pot deschide sesiuni multiple cu un singur cont?
subway guru wrote:
Cam asa ceva...
Oricum nu era in regula sa dai drepturi de administrator unor vizitatori...
Nu poate solicita cineva un user si o parola pentru toti utilizatorii de pe forum?
Sau nu se pot deschide sesiuni multiple cu un singur cont?
-
- Robert24
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
Robert24
Haideti oameni buni! Cat de greu e scrii un e-mail? Chiar v-ati invatat sa vi se dea totul la botul calului?
Haideti oameni buni! Cat de greu e scrii un e-mail? Chiar v-ati invatat sa vi se dea totul la botul calului?
- Daniel
-
Posted:
-
Daniel
Tu crezi ca o sa raspunda cineva la mailurile respective? sa fim seriosi, am dat mail de aseara, sa vedem daca cineva le si citeste la ei, adresa [email protected] banuiesc ca este folosita pt orice sesizare/cerere, deci va dati seama ce inbox au, plin de spam.
Sa asteptam sa vedem, eu cred ca asta a fost...
Robert24 wrote:
Tu crezi ca o sa raspunda cineva la mailurile respective? sa fim seriosi, am dat mail de aseara, sa vedem daca cineva le si citeste la ei, adresa [email protected] banuiesc ca este folosita pt orice sesizare/cerere, deci va dati seama ce inbox au, plin de spam.
Sa asteptam sa vedem, eu cred ca asta a fost...
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Robert24 wrote:Stai liniștit, am dat eu e-mail, nu răspunde nimeni...
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Si eu am dat marti un email si nu am primit raspuns.
Si eu am dat marti un email si nu am primit raspuns.
- radudd
-
Posted:
-
-
- King of the Gods
-
Posted:
-
-
- Goldmund
-
Posted:
-
Re: Stiri despre proiect
Goldmund
Acum am citit si eu articolul. In sfarsit, good news si in presa romaneasca...
URANUS wrote:
http://www.b365.ro/cum-arata-acum-tunelu ... 341.html
Acum am citit si eu articolul. In sfarsit, good news si in presa romaneasca...
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Asta cu iesitul la suprafata a TBM-ului e foarte tare!
SniperGuy wrote:
http://www.capital.ro/detalii-articole/...87978.html
Asta cu iesitul la suprafata a TBM-ului e foarte tare!
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Oricum, record dupa record... cei 27 m/zi sunt destul de aproape de cei 30m/zi vehiculati anterior.
Oricum, record dupa record... cei 27 m/zi sunt destul de aproape de cei 30m/zi vehiculati anterior.
-
- subway guru
-
Posted:
-
-
- aztec
-
Posted:
-
aztec
O intrebare, nu-mi mai aduc aminte daca a fost dicutat.
Avem statia romancierilor, sapatura deschisa spre V. Ialomitei, si distanta de 50-70m distanta de statia V.Argesului. Apoi intre statiile V. Argesului si Raul Doamnei (PSS)mai sunt ~70 m unde se vor scoate "ramele" adica TBM-urile.
Intrebarea e de ce nu este Romancierilor PSS si se continua cu sapaturile deschise intre V.Argesului R. Doamnei?
Care sunt inconvenientele-costurile?
Ma gandesc ca pt 50-70 m tunel se putea renunta la TBM...
O intrebare, nu-mi mai aduc aminte daca a fost dicutat.
Avem statia romancierilor, sapatura deschisa spre V. Ialomitei, si distanta de 50-70m distanta de statia V.Argesului. Apoi intre statiile V. Argesului si Raul Doamnei (PSS)mai sunt ~70 m unde se vor scoate "ramele" adica TBM-urile.
Intrebarea e de ce nu este Romancierilor PSS si se continua cu sapaturile deschise intre V.Argesului R. Doamnei?
Care sunt inconvenientele-costurile?
Ma gandesc ca pt 50-70 m tunel se putea renunta la TBM...
-
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Buna remarca, ai perfecta dreptate, de la Romancierilor si pana la Dr. Taberei ( Raul Doamnei ) practic e sapatura deschisa. Sunt niste portiuni pana-n o suta de metri de tunel. Vreo 50 dupa Romancierilor pana-n Valea Argesului si vreo suta - o suta si ceva de la Valea Argesului pana-n rebrusmentul de la Dr. Taberei ( Raul Doamnei ).
Buna remarca, ai perfecta dreptate, de la Romancierilor si pana la Dr. Taberei ( Raul Doamnei ) practic e sapatura deschisa. Sunt niste portiuni pana-n o suta de metri de tunel. Vreo 50 dupa Romancierilor pana-n Valea Argesului si vreo suta - o suta si ceva de la Valea Argesului pana-n rebrusmentul de la Dr. Taberei ( Raul Doamnei ).
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Ne intoarcem la subtraversari. Daca spre Valea Ialomitei este in sapatura deschisa (adica lucrarea este relativ la suprafata) subtraversarea spre Raul Doamnei la ce adancime se face? Se preteaza sapatura deschisa la adancimea aia?
Ne intoarcem la subtraversari. Daca spre Valea Ialomitei este in sapatura deschisa (adica lucrarea este relativ la suprafata) subtraversarea spre Raul Doamnei la ce adancime se face? Se preteaza sapatura deschisa la adancimea aia?
📖 Pagination options