Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2709 posts, 535254 views
📖 Pagination options
-
- survola
-
Posted:
-
Re: Stiri si articole din presa
survola
Si acum, trebuie sa o refaca la loc?
Sau nu se mai poate demola nimic de acum inainte?
A, si va fi tras la raspundere doctorul? Sa o vedem si pe asta.
Si acum, trebuie sa o refaca la loc?
A, si va fi tras la raspundere doctorul? Sa o vedem si pe asta.
-
- URANUS
-
Posted:
-
-
- ik149
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a
ik149
Stiţi, vreau să aflu unde vor fi amplasate staţiile de tramvai la Matache. Staţiile de la intersecţia cu M. Vulcănescu sunt deja construite. La fel şi cele de la Polizu.
Dar la intersecţia cu Calea Griviţei, unde vor fi staţiile? Căci, deocamdată, deşi trec des pe aici, nu îmi dau seama...
Stiţi, vreau să aflu unde vor fi amplasate staţiile de tramvai la Matache. Staţiile de la intersecţia cu M. Vulcănescu sunt deja construite. La fel şi cele de la Polizu.
Dar la intersecţia cu Calea Griviţei, unde vor fi staţiile? Căci, deocamdată, deşi trec des pe aici, nu îmi dau seama...
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Da, la ce vechime are groapa aia... deja intra la monument istoric de interes local.
Da, la ce vechime are groapa aia... deja intra la monument istoric de interes local.
- 133 313
-
Posted:
-
-
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Acum pe bune, chiar se opreste ramasita de santier ramasa ?
Acum pe bune, chiar se opreste ramasita de santier ramasa ?
- Nightwolf
-
Posted:
-
Nightwolf
Huh?? Nu cred... azi se lucra sustinut la Grivitei x Buzesti la groapa aia... nu mi-am dat seama exact ce dar se excava
Huh?? Nu cred... azi se lucra sustinut la Grivitei x Buzesti la groapa aia... nu mi-am dat seama exact ce dar se excava
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Nu ultimul, doar cel mai nou...
Cred ca pe la Cluji se moare de plictiseala...
Nu ultimul, doar cel mai nou...
URANUS wrote:
http://www.b365.ro/judecatorii-curtii-de ... 269.html
Cred ca pe la Cluji se moare de plictiseala...
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Ce-au anulat ei era autorizatia pentru segmentul Piata Victoriei - Occidentului.
Ce-au anulat ei era autorizatia pentru segmentul Piata Victoriei - Occidentului.
-
- ByOnu
-
Posted:
-
- Tavi
-
Posted:
-
-
- DocOctavius
-
Posted:
-
DocOctavius
Lampile acelea îmi par un pic supradimensionate pentru cât trotuar au făcut... cel puțin în prima poză arată de parcă ar fi gândită să lumineze curtea mai mult decât trotuarul.
Lampile acelea îmi par un pic supradimensionate pentru cât trotuar au făcut... cel puțin în prima poză arată de parcă ar fi gândită să lumineze curtea mai mult decât trotuarul.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Azi a continuat montarea lampilor pe tronsonul Grivita - Polizu.
Azi a continuat montarea lampilor pe tronsonul Grivita - Polizu.
-
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Am auzit ca vor aparea ceva modificari pe Grivita. Se vor reabilita aproximativ 100 de metri de intersectia cu Buzesti catre gara. Linia de tramvai va fi mutata excentric pe partea stanga in sensul spre centru, iar strada va avea sens unic de la (probabil) intersectia cu Polizu pana intersectia cu Vulcanescu.
Am auzit ca vor aparea ceva modificari pe Grivita. Se vor reabilita aproximativ 100 de metri de intersectia cu Buzesti catre gara. Linia de tramvai va fi mutata excentric pe partea stanga in sensul spre centru, iar strada va avea sens unic de la (probabil) intersectia cu Polizu pana intersectia cu Vulcanescu.
📖 Pagination options