Topic: M5.1 (D.T. - Eroilor): Discuții generale pe baza lucrărilor și a proiectului
8571 posts, 1723498 views
📖 Pagination options
-
- danutzu_2910
-
Posted:
-
Re: Interstatia Academia Militara-Orizont
danutzu_2910
"Aplicatia" se deschide exclusiv cu Internet explorer.
Try it!
"Aplicatia" se deschide exclusiv cu Internet explorer.
Try it!
-
- Robert24
-
Posted:
-
- b77dbc
-
Posted:
-
- radudd
-
Posted:
-
Re: Discutii - Lucrari Statia Academia Militara (punct TBM)
radudd
Excelenta vederea pe camera01 catre tunel. La aceasta ora, 11AM, cativa lucratori se chinuiesc sa elimine apa de ploaie din zona de intrare in tunel, in timp ce pe banda "curge" pamant extras.
Nu s-ar putea incerca montarea unei copertine care sa fie extinsa peste spatiul deschis al zonei atunci cand ploua?
Mai inainte a dat unul cu matura cat colo, epuizat si enervat probabil de genul de munca pe care o face.
Intre timp alt grup facea o sudura....in plina apa. Nu este periculos?
Excelenta vederea pe camera01 catre tunel. La aceasta ora, 11AM, cativa lucratori se chinuiesc sa elimine apa de ploaie din zona de intrare in tunel, in timp ce pe banda "curge" pamant extras.
Nu s-ar putea incerca montarea unei copertine care sa fie extinsa peste spatiul deschis al zonei atunci cand ploua?
Mai inainte a dat unul cu matura cat colo, epuizat si enervat probabil de genul de munca pe care o face.
Intre timp alt grup facea o sudura....in plina apa. Nu este periculos?
-
- Costin
-
Posted:
-
- radudd
-
Posted:
-
radudd
La ora 12:40, numarul maxim de clienti pe care ii poate suporta aplicatia cu camerele web a fost atins!
Exista o limitare in acest sens?
Daca da, inseamna ca avem nevoie de programare la vizionat camerele.
La ora 12:40, numarul maxim de clienti pe care ii poate suporta aplicatia cu camerele web a fost atins!
- Daniel
-
Posted:
-
Daniel
Probabil ca limita este de 10 utilizatori, in momentul asta atati sunt conectati pe DVR.
Mai rau este ca daca apuci sa te loghezi acolo ramane sesiunea chiar daca nu te uiti si altii nu mai pot vizualiza camerele.
In cateva zile nu vom mai apuca "rand" daca este asa.
radudd wrote:
Probabil ca limita este de 10 utilizatori, in momentul asta atati sunt conectati pe DVR.
Mai rau este ca daca apuci sa te loghezi acolo ramane sesiunea chiar daca nu te uiti si altii nu mai pot vizualiza camerele.
In cateva zile nu vom mai apuca "rand" daca este asa.
- radudd
-
Posted:
-
radudd
Nu stiu care este regula/limita, pana la urma este un serviciu gratuit, insa sa ne spuna si noua cineva cum stau lucrurile pentru ca este neplacut sa constati ca nu se mai poate vizualiza atat timp cat s-a "nascut" curiozitatea (care este mare ce-i drept).
L.E. - acum la 14:02 m-am logat - cu mine suntem 7 online
Nu stiu care este regula/limita, pana la urma este un serviciu gratuit, insa sa ne spuna si noua cineva cum stau lucrurile pentru ca este neplacut sa constati ca nu se mai poate vizualiza atat timp cat s-a "nascut" curiozitatea (care este mare ce-i drept).
-
- SniperGuy
-
Posted:
-
SniperGuy
Nu stiu in cat de mare masura este un serviciu "gratuit"; mai mult cred ca este ca un fel de "favoare" din partea unor persoane binevoitoare sa ne dea si noua acces la acele camere.
radudd wrote:
Nu stiu in cat de mare masura este un serviciu "gratuit"; mai mult cred ca este ca un fel de "favoare" din partea unor persoane binevoitoare sa ne dea si noua acces la acele camere.
-
- URANUS
-
Posted:
-
- radudd
-
Posted:
-
radudd
Adica, fiecare solicita un user si o parola la [email protected]?
Adica, fiecare solicita un user si o parola la [email protected]?
-
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Cam asa ceva...
Oricum nu era in regula sa dai drepturi de administrator unor vizitatori...
Cam asa ceva...
Oricum nu era in regula sa dai drepturi de administrator unor vizitatori...
-
- King of the Gods
-
Posted:
-
Re: Discutii generale: M5 (partea a 2 a)
King of the Gods
📖 Pagination options