Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 309802 views

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. PinkyHog

@serban Dar ce ne facem fix in exemplul pe care l-am dat eu, si chiar mai departe, intre iesirea din pasajul Obor si intrarea in pasajul Muncii, unde prima banda este ocupata permanent de masini parcate. Toti sunt idioti? Daca in situatia actuala in care lispa locurilor de parcare este evidenta, si pana la urma prima banda a devenit parcare, de ce sa nu admitem ca asta e, e parcare, si cand ne apucam sa facem marcaje, sa le facem tinand cont de ce avem in teren si nu de situatia ideala. Cred ca n-ar fi rau sa ne adaptam...

Re: Refacere covor asfaltic. Serban

Mie nu mi se pare ok sa adaptam marcajele dupa nesimtiti ci invers. Pentru ca maine-poimaine o sa zicem ca oricum trotuarele sunt ocupate de masini, asa ca mai bine ne adaptam si le desfiintam, sau oricum masinile se urca pe spatiile verzi, mai bine le adaptam si le betonam, etc.
Mie mi se pare ca marcajele sunt ok, sau mai bine zis ar fi ok, daca s-ar adapta politia si cei care parcheaza aiurea si nu ar mnai bloca benzile, macar in ultimii 50-100 de metri inaintea intersectiei.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic. Mircea G

Azi am vazut si in Rahova spre Sebastian sensul spre oras . Banda 1 a fost facuta parcare de catre primarie , deci se circula pe banda 2 si 3.
Pleci de la semaforul cu P Ispirescu si pina in Sebastian banda 3 are interzis ( cel putin prin marcaj ) si toti se pliaza pe banda 2 apoi se reimpart stinga dreapta .Eu am inteles care este ideea , vezi doamne sa se selecteze benzile la semafor , fara imbirligaturi , DAR imbirligaturile se fac inaintea acelei insule ..... Multi trec peste insula , altii fac ce " zice " acolo , cert este ca se face un haos ...vine cite unul lansat pe 3 si se trezeste ca cel din fata frineaza , aparant fara motiv , si face dreapta .... nice !
Ideea este ceva tip cretinoid romanesc de "rezolvare "a unei probleme . In loc sa rezolve ceva , muta problema in alta parte .
Cretinoizii astia puteau sa faca presemnalizari corespunzatoare , DEASUPRA strazii , sa vada tot "chiorul " ca urmeaza o intersectie semaforizata separat stinga -dreapta nu sa stranguleze traficul si sa creeze noi conflicte . Mai are rost sa spun ca desenele pe asfalt nu functioneaza noaptea , pe ploaie sau la prima zapada ??? Deci ce rost au in afara de a fura niste bani .

Re: Refacere covor asfaltic. andrei11

Sunt absolut de acord cu tine. Tot Mihai Bravu e plin de aceeasi idiotenii cretinoide. Tamponarile - sau ma rog, franele la limita sunt la ordinea zilei.
Si nici macar nu sunt consecventi, la Lizeanu / Dorobanti sunt exceptii. Poate si in alte parti - Dristor, Dudesti.

serban, te rog sa nu ma intelegi gresit, dar nu asta am vrut sa spun. Ideea era ca daca ne-am obisnuit cu situatia masinilor parcate pe banda 1 si ne-am dat seama ca ele n-or sa mai dispara de-acolo pentru ca in momentul de fata nu prea au unde, cand marcam strazile hai sa tinem cont de faptul ca banda 1 e parcare si sa o mutam mai spre axul drumului. In situatia in care avem o intersectie cu faza separata spre stanga si banda dedicata, cream banda respectiva si banda 1 o impingem la bordura, si acolo nu mai parcam. Si cred ca ar fi ok. Si ce-ar mai fi ok, statii de taxi, ca sa nu mai blocheze colturile intersectiilor si sa nu ai loc sa faci dreapta daca ai verde intermitent.

Cred ca daca mai dorim sa polemizam pe aceasta tema, ne-am putea muta la club.

Re: Refacere covor asfaltic. andrei11

# PinkyHog total de acord cu tine. Asa cum ai prezentat este solutia logica.

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

S-a marcat Bd. Mircea Voda in totalitate si tot ce inseamna strazi adiacente sunt in pre-marcaje ... interesant este ca se marcheaza din nou cu termoplast de unde in vara se marca cu Kober (asta e prima marca de lavabil care mi-a venit) ...

Re: Refacere covor asfaltic. Saint666

Dimineata am observat ca au fost marcate "zebrele" de la semafor din intersectia Basarabia/Nicolae Grigorescu, probabil in noapte anterioara. Acum deja sunt sterse anumite zone pe care se franeaza mai des. Retineti, o zi, 1. Marcaje facute cu Kober.

Re: Refacere covor asfaltic. Serban

E termoplast si ramane cauciuc pe ele. Se spala la prima ploaie...

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

Ura, a disparut in sfarsit stalpul electric din zona de carosabil a sos. Gh Ionescu Sisesti. Mai au completeze stratul de uzura din jur.

Stai linistit ca e altu la L. Rebreanu x Grigorescu :) Daca nu eram atent azi intram cu duba-n el ...

E chiar doi  :lol:  Si e 'zugraviti' in rosu si alb.  :D
Cred ca de asta vorbesti, si de fra-su
https://forum.metrouusor.com/download/file.php?id=95048
https://forum.metrouusor.com/download/file.php?id=95049

Dar stai linistit, ca e ceva temporar  :mrgreen: , pana se descarca de toate sarcinile.

Re: Refacere covor asfaltic. Adrian Rosca

Sa speram ca anul asta mai se rezolva din micile restante ramase din anii trecuti, cum ar fi de exemplu asta:

S-a topit zapadaaaaaaaaaaaaa au aparut gropaneleeeeeee sa reinvie topicuuuuuuuu'

Go to page:  1  ... 33 34 35 36 37 38 39  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433201 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”