MetrouLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii pentru metrouM4 Străulești - Gara de Nord - Gara ProgresulM4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017

Topic: Devierea traficului in zona lucrarilor

308 posts, 120298 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 22

📖 Pagination options
  • Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Mircea G

Hai sa le luam carnetele ca este mai simplu . Ma tem ca militienii vor lua la toti carnetele si apoi se vor accidenta intre ei chiar si pe drum drept la lumina zilei ...ca atita pot .
N-am trecut prin zona dar stiu cum se faca astfel de semnalizari deci nu ma mira numarul mare de evenimente .
Intersectiile respective cu prioritati schimbate si nou semnalizate sint luminate ? exista presemnalizare ? semnele sint puse vizibil ? exista posibilitatea ca din pozitia respectiva / recomandata , de oprire , sa te poti asigura fara sa iesi cu jumatate de masina in strada principala ? Eu nu cred ca sint toate in regula .
Un caz asemanator este strada Garoafei in Rahova , recent modernizata . Strada are prioritate dar din strazile laterale nu te poti asigura stinga -dreapta decit iesind in mijlocul strazii, unde poate fi deja prea mult ! :shock: Motivul este ca strada Garoafei este ingusta , strazile laterale mici , intersectiile sint fix in 90 gr cu constructii la limita , deci nu te poti asigura neam , iar cel ce vine pe principala nu are unde fanda sa se fereasca . Din fericire inca nu sint evenimente dar preconizez ca nu pentru mult timp .
In situatia de fata lipsa evenimentelor s-a datorat faptului ca si cei ce vin pe principala , au prevazut ca cei ce vin pe prioritate nu se pot asigura si circula la limita , asigurindu-se si ei la fiecare intersectie
.
Poate ca in zona de nord s-au adunat bizonii la volan , dar asa ar putea si ei circula , sa se asigure , independent de faptul ca au prioritate ,sau sa puna cedeaza la toti ,sau iasa burtosii din birouri sa dirijeze circulatia , ca de la stat la caldura gindesc putin si prost .
Eu refuz sa cred ca toti sint kamicaze si au boala tamponatului , eu sustin ca semnalizarea este idioata .

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor subway guru

Mircea, situatia e un pic diferita decat iti imaginezi fara sa vezi...acolo nu sunt bizoni de Pipera, sunt bizoni locali, care inca nu au aflat ca s-a schimbat schimbarea si merg ca pe tarlaua lor...
Am si eu in cartier o astfel de intersectie, Sirenelor cu Sabinelor...nu tine nimeni cont de semnalizare si prioritati, e ca pe camp!
Cu de-alde astia de au carnete de Ilfov nu exista cale de mijloc, ori eliminare administrativa, ori eliminare fizica... :x  ...ca la cainii bagabonti! :lol:
Sunt pericol public si social... :ugeek:
Mi-as dori sa am o tanketa si sa-i strivesc ca pe niste gandaci ce sunt ei! :o
Sa invete 'pe viu ori pe mort' ce inseamna prioritatea! :mrgreen:
N-a fost niciun accident ca a scos unul botul in intersectie ca sa vada si sa se asigure, nu, au intrat ca vaca fara prioritate si habar nu aveau unde e pedala de frana! :roll:
Nu le lua apararea, ca boul nu e o specie protejata! :x
Sunt pur si simplu bezmetici si atat! :shock:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor andrei11

Semnalizarea e SUPER OK, din toate punctele de vedere !

Nici macar nu e vorba de semnalizare, ca nimeni nici macar nu o baga in seama, e vorba de bun simt elementar...
Te poti pune cu nesimtitii??? :evil:
Nesimtirea...e boala grea si fara de leac... :oops:
Si e valabil de la vladica la opinca... :geek:

• Mircea G
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Nici macar nu e vorba de semnalizare, ca nimeni nici macar nu o baga in seama, e vorba de bun simt elementar...
Te poti pune cu nesimtitii??? :evil:
Nesimtirea...e boala grea si fara de leac... :oops:
Si e valabil de la vladica la opinca... :geek:
Insist si cred ca ca nu vorbim de idioti cu permis care sint kamicaze . Nu cred ca vrea cineva , din placere , sa provoace un accident .
Tot semnalizarea este vinovata , este slaba , fara impact vizual . Niste semne luminate noaptea ?????

Sa luminezi noaptea ce?...ceea ce nu vad chiorii ziua la lumina soarelui?
Te rog eu mult, da mai intai o raita pe acolo si apoi mai convorbim...

• Mircea G
  • Posted:
  •  

subway guru wrote:
Sa luminezi noaptea ce?...ceea ce nu vad chiorii ziua la lumina soarelui?
Te rog eu mult, da mai intai o raita pe acolo si apoi mai convorbim...
Voi face si asta dar ma indoiesc ca fata de tot orasul semnalizat vai mama lui , acolo este un model de semnalizare .

Ba chiar este, am vazut cu ochii mei. Si am luat strazile la pas, nu din masina. Si mai pune la socoteala  ca era la asfintit, adica un semiîntuneric "nesimtit".
:roll:  :ugeek:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor survola

Am trecut azi prin zona cu devierea si am observat la una dintre intersectii ca pe jos era desenat triunghiul de cedare trecere, iar pe stalp era rombul de drum cu prioritate.
Marcajul era oarecum acoperit cu vopsea, dar aceasta schimbare de prioritate in intersectii cred ca este una dintre cauzele frecventelor tamponari. Riveranii poate au prins ani de zile un drum cu prioritate, care acum a fost "degradat" si trebuie sa cedeze...
Nu sunt scuza pentru nimeni cele de mai sus, e doar una dintre explicatii.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor iliutu

Daca pe jos e vopsit cedeaza si pe stalp prioritate nu ar fi prima oara.
Cand vad asa ceva fac  :shock:  si ma asigur sa nu fie bizoni  :idea:
Am trecut si eu pe acolo si mi s-a parut risipa de semnalizare fata de ce se practica in Bucuresti  8-)  altfel, foarte corect instalata. Poate fi luata drept exemplu.

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Slasher1985

@iliutu

Cand vad asa ceva, traversez intersectia ca pe calea ferata. Sincer, asa ceva trebuie sa fie semn clar de STOP si asigura-ti pielea. Nu stiu cum de exista asa de multi soferi fara instinctul de conservare. :shock:

Practica ca practica, dar teoria ne omoara.
Important e ce e pe stalp, nu ce e pe asfalt. Asa scrie in lege, cititi legea  :!:
Survola, ai dreptate, daca s-au schimbat prioritatile te pacalesti. Rutina, bat-o vina !

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Adrian Rosca

Ca sa nu va plictisiti va trimit o poza cu ultimul accident de astazi:

Re: Devierea traficului in zona lucrarilor Robert24

Atata vreme cat "civilizarea" multor specimene nu exista, doar niste bumpere zdravane pe strazile cu cedeaza trecerea pot diminua (nu stopa!) accidentele.
Pana atunci, noi, cei de aici, daca venim pe drum cu prioritate sa ne asiguram mai intai...

Go to page:  1  ... 8 9 10 11 12 13 14  ... 22

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: M4 • Tronsonul Parc Bazilescu - Străulești • Lucrări în 2013 - 2017  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463923 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”