Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructurii

Topic: Refacere covor asfaltic

1070 posts, 309760 views

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 77

📖 Pagination options
Re: Refacere covor asfaltic. Saint666

Dupa ce s-au apucat candva prin primavara sa faca marcaje pe cateva strazi, s-au oprit. Ca de... dupa primavara o sa mai vina o iarna. Unde se poate reclama asta?

Re: Refacere covor asfaltic. Nightwolf

Se marcheaza in continuare in Bucuresti ... in zona scolilor si gradinitelor ...

Reclamatii la PMB!

Re: Refacere covor asfaltic. fbsoft

Au ramas fara cerneala alba :)) unde pot sa ii reclam asemeni ? Stefan cel mare e la voia intamplarii... Si alte mari strazi/bulevarde din Bucuresti....

Re: Refacere covor asfaltic. Aron

S-a marcat Bd. Ghencea tot....mi-a placut cum anu asta nu au mai facut 4 benzi pe portiunea care merge in paralele cu 41. Adica prima oara cand au facut 4 benzi era inghesuiala mare si uneori mai erau cateva accidente usoare ca nu se incadrau in banda. De exemplu un autobuz oricat de mult se chinuia nu se incadra intr-o banda, iar cand o masina il intrecea deja mergea pe contrasens. In fine oricum nu inteleg de ce la modernizare liniei 41 nu au pus liniile 5 metri mai spre stadion steaua. nu cunosc toata istoria

Re: Refacere covor asfaltic. andrei11

"Mai la 5 metri" nu mai era terenul primariei, exproprieri, bani, nervi, procese, blablabla.

Re: Refacere covor asfaltic. bekxy

Observ în drumurile mele o nouă penibilitate marca Dr. Haos: se marchează doar intersecţiile şi 10-20 metri înainte şi după.
Eftin ca braga. Da' la preţ întreg, nu?

Am zis că fac asta şi pe urmă vin şi cu restul. Pauză însă...

Re: Refacere covor asfaltic. andrei11

Si  trecerile de pietoni.
Restul mai la primavara si daca va fi malai.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Re: Refacere covor asfaltic. Mircea G

Aron wrote:
S-a marcat Bd. Ghencea tot....mi-a placut cum anu asta nu au mai facut 4 benzi pe portiunea care merge in paralele cu 41. Adica prima oara cand au facut 4 benzi era inghesuiala mare si uneori mai erau cateva accidente usoare ca nu se incadrau in banda. De exemplu un autobuz oricat de mult se chinuia nu se incadra intr-o banda, iar cand o masina il intrecea deja mergea pe contrasens. In fine oricum nu inteleg de ce la modernizare liniei 41 nu au pus liniile 5 metri mai spre stadion steaua. nu cunosc toata istoria
Nu inteleg ce v-a placut , eu zic ca aceste noi marcaje sint cretine , impotriva unei circulatii firesti . Nu este singura zona unde s-a facut asa ceva , vad ca este o noua moda :
..." doua benzi de circulatie , se ingusteaza la o banda si traficul se muta pe banda 1 , apoi dupa ceva metri , se desparte in banda stinga , dreapta .... aberant . Daca dvs credeti ca este firesc asa ....
insula ocolire.jpg (27.22 KB; downloaded 2200 times)

Re: Refacere covor asfaltic. Serban

Intr-adevar, asa cum ati facut schema este aberant, numai ca schema nu este conforma cu realitatea (cel putin in locurile in care am vazut eu). Banda a 2 a nu se termina brusc in zona hasurata si cei de pe banda a 2 a nu trebuie sa treaca pe banda 1. Daca esti pe banda a 2 a, ramai pe ea si apare banda a 3 a dupa zona hasurata. Ce de genul asta:
insula ocolire2.jpg (32.19 KB; downloaded 2165 times)

• Mircea G
  • Posted:
  •  

N-am vazut aceasta configuratie dar si daca ar fi asa , tot o prostie este .

Re: Refacere covor asfaltic. PinkyHog

Si banda 1 dispare sub sirul de masini parcate... si taxiuri. A se vedea Mihai Bravu inainte de intersectia cu Ferdinand si la Iancului. Exemplele cred ca pot continua.
insula ocolire2.jpg (54.9 KB; downloaded 2109 times)

Re: Refacere covor asfaltic. emilacke

Inca un exemplu:  Rahova spre centru la intersectia cu Ferentari. Nu e nicio banda deviata, ci banda a doua blocata.

Re: Refacere covor asfaltic. Serban

@Pinky Corect, numai ca problema nu e marcajul ci ca politia nu-si face datoria si fiecare idiot parcheaza cum/unde vrea.

• Mircea G
  • Posted:
  •  

Asteptam un militian sa ne lumineze ce este cu aceste marcaje care aduna traficul pe o banda( din doua )  si apoi il distribuie in stinga - dreapta ( pe doua benzi ). Poate aflam si noi ce a visat initiatorul ... si ce a dorit sa realizeze....caci eu imi imaginez ce a fost in mintea lui de prost , ca daca se gindea , solutia era fix in regulamentul de circulatie pe care tocmai EL nu il cunoste .

Go to page:  1  ... 32 33 34 35 36 37 38  ... 77

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Lucrări de modernizare și extindere a infrastructurii  • 
Choose destination

Since our 2419 forum members have written 433202 posts in 5388 topics and 518 subforums.

© 2009 - 2024 Asociația „Metrou Ușor”