Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2709 posts, 534830 views
📖 Pagination options
- misterr
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a
misterr
E vorba de Dimitrie Orbescu, tot un primar al municipiului Bucureşti (în perioada decembrie 1891 - iunie 1892). E drept că și numele lui Oprescu apare atît de des în zonă, încît ajunge să te deruteze!
E vorba de Dimitrie Orbescu, tot un primar al municipiului Bucureşti (în perioada decembrie 1891 - iunie 1892). E drept că și numele lui Oprescu apare atît de des în zonă, încît ajunge să te deruteze!
1.jpg (56.03 KB; downloaded 2729 times)
2.jpg (95.47 KB; downloaded 2728 times)
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Nu vreau sa va amarasc, dar azi, am vazut un sant de toata frumusetea, sapat chiar in stratul de uzura,in rondul de la Vulcanescu. Pacat...
Nu vreau sa va amarasc, dar azi, am vazut un sant de toata frumusetea, sapat chiar in stratul de uzura,in rondul de la Vulcanescu. Pacat...
-
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
MULT mai bine acum decat dupa inaugurare. Oricum mai au de lucrat destul de mult la intersectie.
Personal, m-am cam plictisit de santierul asta... nici nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu zona de-santierizata.
MULT mai bine acum decat dupa inaugurare. Oricum mai au de lucrat destul de mult la intersectie.
Personal, m-am cam plictisit de santierul asta... nici nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu zona de-santierizata.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Mai ai de asteptat
ByOnu wrote:
nici nu stiu cum o sa ma obisnuiesc cu zona de-santierizata.![]()
Mai ai de asteptat
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Eu am curaj să fac pariu că pînă la urmă nu va mai fi dat în funcțiune cu călători în septembrie, a fost doar praf în ochi. Nu cred că mai sînt în stare de o mobilizare la noapte și mîine, ca în ultimele zile la Basarab (tot în septembrie a fost...)
Eu am curaj să fac pariu că pînă la urmă nu va mai fi dat în funcțiune cu călători în septembrie, a fost doar praf în ochi. Nu cred că mai sînt în stare de o mobilizare la noapte și mîine, ca în ultimele zile la Basarab (tot în septembrie a fost...)
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Pe de alta parte, eu inteleg ca aceste gropi care au aparut la intersectia cu Calea Grivitei au fost (macar in parte) neprevazute, fiind vorba de retele edilitare vechi. Deci aceasta (ultima - sper) intarziere nu este din vina constructorului, si nici a primariei sau a vreunui nicusordan, ci din vina planurilor proaste cu retelele edilitare...
Pe de alta parte, eu inteleg ca aceste gropi care au aparut la intersectia cu Calea Grivitei au fost (macar in parte) neprevazute, fiind vorba de retele edilitare vechi. Deci aceasta (ultima - sper) intarziere nu este din vina constructorului, si nici a primariei sau a vreunui nicusordan, ci din vina planurilor proaste cu retelele edilitare...
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Eu inca mai sper ca va fi gata pentru public (autovehicule si tramvaie) la 1 decembrie
Nu ma mai astept la ceva mai devreme.
Eu inca mai sper ca va fi gata pentru public (autovehicule si tramvaie) la 1 decembrie
Nu ma mai astept la ceva mai devreme.
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
S-au montat stalpii de iluminat in rondul de la intersectia berzei cu vulcanescu. Azi la 13 nu era nici un muncitor pe santier
S-au montat stalpii de iluminat in rondul de la intersectia berzei cu vulcanescu. Azi la 13 nu era nici un muncitor pe santier
-
- survola
-
Posted:
-
survola
Cat mai au de lucru ca sa fie linia de tramvai operationala?
-
- URANUS
-
Posted:
-
URANUS
Maxim o luna daca ar lucra sustinut.
Maxim o luna daca ar lucra sustinut.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Chiar si mai putin daca se rezolva canalizarea la intersectia cu Grivitei.
Chiar si mai putin daca se rezolva canalizarea la intersectia cu Grivitei.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
La ritmul actual de lucru, de Paște sînt șanse să fie gata.
survola wrote:Păi... racordul de la P-ța Victoriei (destul de delicat...), intersecția cu Griviței, linia de pe Griviței etc.
La ritmul actual de lucru, de Paște sînt șanse să fie gata.
- Utilizator anonim
-
Posted:
-
Utilizator anonim
Victoriei e ultima problema, aia o face Sectia Linii in cateva zile.
Victoriei e ultima problema, aia o face Sectia Linii in cateva zile.
- misterr
-
Posted:
-
misterr
Partea electrică e rezolvată? (substații de tracțiune, racorduri, contracte cu Enel etc...). Că și astea durează încă un an (vezi Basarab).
Partea electrică e rezolvată? (substații de tracțiune, racorduri, contracte cu Enel etc...). Că și astea durează încă un an (vezi Basarab).
📖 Pagination options