Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 538917 views
📖 Pagination options
- 3mil
-
Posted:
-
- Robert24
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
Robert24
Voi chiar nu va prindeti? E vorba de mai mult cascaval. Atat!!! Eu nu am vazut porcarii d-astea prin Germania...
Voi chiar nu va prindeti? E vorba de mai mult cascaval. Atat!!! Eu nu am vazut porcarii d-astea prin Germania...
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Nu e chiar asa, teoretic pare o idee buna, cu cat trec mai putine masini peste mecanismul macazului cu atat tine mai mult. Si mai sunt avantaje si la depunerea zapezii, daca e aproape de intersectie paote sa treaca plugul si sa iti bage o gramada de zapada in macaz, sau lafel pietonii, asa daca nu circula nimeni peste el nici nu se aduce zapada din alta parte si instalatia de incalzire lucreaza mai putin. Lafel si sistemul de drenare a apelor pluviale, mai departe de intersectie nu trec masinile prin balti ca sa-ti aduca mai multa apa si deseuri care infunda sistemul.
Nu e chiar asa, teoretic pare o idee buna, cu cat trec mai putine masini peste mecanismul macazului cu atat tine mai mult. Si mai sunt avantaje si la depunerea zapezii, daca e aproape de intersectie paote sa treaca plugul si sa iti bage o gramada de zapada in macaz, sau lafel pietonii, asa daca nu circula nimeni peste el nici nu se aduce zapada din alta parte si instalatia de incalzire lucreaza mai putin. Lafel si sistemul de drenare a apelor pluviale, mai departe de intersectie nu trec masinile prin balti ca sa-ti aduca mai multa apa si deseuri care infunda sistemul.
- ByOnu
-
Posted:
-
ByOnu
UAU, pavaj de moda veche, moda anilor 2000. Per ansamblu peisajul arata foarte bine!
3mil wrote:
21 septembrie 2013
s-a finalizat montajul pavelelor intre linii la statia Pod Lacuri.
UAU, pavaj de moda veche, moda anilor 2000. Per ansamblu peisajul arata foarte bine!
- iliutu
-
Posted:
-
- chevic
-
Posted:
-
chevic
Eu nu inteleg e green track sau pavele track ? De ce au pus aici pavele ?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Cred ca sunt puse strict in statie, pentru "estetica".
Cred ca sunt puse strict in statie, pentru "estetica".
- shoppy
-
Posted:
-
shoppy
Daca le pui gazon in statie il strica aia de traverseaza pe oriunde.
Daca le pui gazon in statie il strica aia de traverseaza pe oriunde.
- chevic
-
Posted:
-
chevic
De la aceste pavele pana dupa pod e asfalt, puteau pune tot asfalt, dar ma rog poate este mai frumos asa....
Eu tot nu inteleg, bordura nu pare sa fie prea inalta la intersectia cu Lunca Bradului, o sa fie voie sa faci stanga cand iesi in Liviu Rebreanu din Lunca Bradului ? Ca tot e asfalt....
De la aceste pavele pana dupa pod e asfalt, puteau pune tot asfalt, dar ma rog poate este mai frumos asa....
Eu tot nu inteleg, bordura nu pare sa fie prea inalta la intersectia cu Lunca Bradului, o sa fie voie sa faci stanga cand iesi in Liviu Rebreanu din Lunca Bradului ? Ca tot e asfalt....
- 3mil
-
Posted:
-
3mil
Rolul pavelelor/dalelor/asfaltului in statii este pentru functionarea sistemului de salvare al tramvaiului, in aceste locuri fiind mare riscul ca o persoana sa ajunga pe sine.
chevic wrote:
Rolul pavelelor/dalelor/asfaltului in statii este pentru functionarea sistemului de salvare al tramvaiului, in aceste locuri fiind mare riscul ca o persoana sa ajunga pe sine.
- Saint666
-
Posted:
-
Saint666
Nu stiu daca o sa fie voie sa faci stanga, dar cel mai probabil DA , ca au pus si semafor acolo.
Nu stiu daca o sa fie voie sa faci stanga, dar cel mai probabil DA , ca au pus si semafor acolo.
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Ceva noutati din teren ? Tragem sperante ca in octombrie mergem cu tramvaiul ?
Ceva noutati din teren ? Tragem sperante ca in octombrie mergem cu tramvaiul ?
- 133 313
-
Posted:
-
133 313
Cu tramvaiul? In ce directie? Piata Sudului, Iancului sau Pallady? Eu spun ca in niciuna.
Cu tramvaiul? In ce directie? Piata Sudului, Iancului sau Pallady? Eu spun ca in niciuna.
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Evident ca Pallady si Rebreanu ! Incerc sa fiu optimist
Evident ca Pallady si Rebreanu ! Incerc sa fiu optimist
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination