Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
2494 posts, 538217 views
📖 Pagination options
- PinkyHog
-
Posted:
-
Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului
PinkyHog
In seara asta am vazut ca merge 'nocturna' cea noua intre C Libertatii si N Grigorescu. Cred ca este valabil si catre T Palady. Urmatoarea miscare cred ca ar fi sa cada stalpii vechi.
In seara asta am vazut ca merge 'nocturna' cea noua intre C Libertatii si N Grigorescu. Cred ca este valabil si catre T Palady. Urmatoarea miscare cred ca ar fi sa cada stalpii vechi.
- Saint666
-
Posted:
-
Saint666
Astazi am vazut ca erau puse cablurile de sustine a catenarei pana la pod.
Astazi am vazut ca erau puse cablurile de sustine a catenarei pana la pod.
- ByOnu
-
Posted:
-
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Daca raman, inseamna ca vor fi sine incalecate, ca pe Calea Mosilor veche... Dar nu par a fi lipite, doar alaturate. Vom vedea...
Daca raman, inseamna ca vor fi sine incalecate, ca pe Calea Mosilor veche... Dar nu par a fi lipite, doar alaturate. Vom vedea...
- V2A
-
Posted:
-
V2A
Sunt sine incalecate.Am vazut macazele(separare/primire,care vor fi inainte de statie) si din ele se separa sinele in paralel.
Sunt sine incalecate.Am vazut macazele(separare/primire,care vor fi inainte de statie) si din ele se separa sinele in paralel.
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Care ar fi avantajul la acest gen de macaz?
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Pachetul ala de sine nu face parte din acest proiect...e alt 'contract'...
Pachetul ala de sine nu face parte din acest proiect...e alt 'contract'...
- Costin
-
Posted:
-
Costin
Sinele se decaleaza inainte de intersectie si merg o distanta in paralel, in caz de probleme nu se blocheaza tot traficul...
PinkyHog wrote:
Sinele se decaleaza inainte de intersectie si merg o distanta in paralel, in caz de probleme nu se blocheaza tot traficul...
- subway guru
-
Posted:
-
subway guru
Nu e pe Rebreanu, e pe 'Sulea'...
Off-topic!
Nu e pe Rebreanu, e pe 'Sulea'...
Off-topic!
- PinkyHog
-
Posted:
-
PinkyHog
Doresc a va transmite doua observatii:
1. au fost demontati stalpii vechi intre C.Libertatii si pod;
2. a fost adus pamant pe calea de rulare a tramvaiului dinspre C.Libertatii catre piata, pana la jumatatea distantei, si o portiune in dreptul pietei.
Poate reusesc sa fac si niste poze maine dimineata.
Doresc a va transmite doua observatii:
1. au fost demontati stalpii vechi intre C.Libertatii si pod;
2. a fost adus pamant pe calea de rulare a tramvaiului dinspre C.Libertatii catre piata, pana la jumatatea distantei, si o portiune in dreptul pietei.
Poate reusesc sa fac si niste poze maine dimineata.
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Dupa ce se va termina cu totul de la Titan pana la piata, tramvaiul va circula pana la Titan ? Sau vom vedea tramvaiul mergand pe noua linie abia dupa ce se va rezolva cumva si cu tronsonul inca neatacat spre Ramnic ?
Dupa ce se va termina cu totul de la Titan pana la piata, tramvaiul va circula pana la Titan ? Sau vom vedea tramvaiul mergand pe noua linie abia dupa ce se va rezolva cumva si cu tronsonul inca neatacat spre Ramnic ?
- andrei11
-
Posted:
-
andrei11
Si cum o sa intoarca la Titan ? Ca "dublele" sunt pe 5.
Si cum o sa intoarca la Titan ? Ca "dublele" sunt pe 5.
- Budy187
-
Posted:
-
Budy187
Pai la duble ma gandeam. Altfel, de ce s-au mai chinuit sa mai faca doar segmentul asta ? Sa se degradeze in timp pana o sa finalizeze si tronsonul alalalt ?
Pai la duble ma gandeam. Altfel, de ce s-au mai chinuit sa mai faca doar segmentul asta ? Sa se degradeze in timp pana o sa finalizeze si tronsonul alalalt ?
- IK4
-
Posted:
-
IK4
Macazul unde-l pun, la Dristor?
Porcarie mai mare nici ca se putea. Acum o sa opreasca tramvaiul o data inainte de statie, ca sa faca macazul la ranga si inca o data in statie, la cum merg toate automatizarile din Bucuresti... Vezi macazul din Titulescu spre capatul din Banu Manta
V2A wrote:
Macazul unde-l pun, la Dristor?
Porcarie mai mare nici ca se putea. Acum o sa opreasca tramvaiul o data inainte de statie, ca sa faca macazul la ranga si inca o data in statie, la cum merg toate automatizarile din Bucuresti... Vezi macazul din Titulescu spre capatul din Banu Manta
📖 Pagination options
Home page
•
Parent forum:
Modernizarea sistemului rutier și a liniilor de tramvai pe Bd. Liviu Rebreanu (FINALIZAT octombrie 2018)
•
Choose destination