Zona metropolitană BucureștiLucrări de modernizare și extindere a infrastructuriiProiecte și lucrări finalizate parțial, suspendate sau abandonateDiametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)

Topic: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului

2709 posts, 535481 views
⚠  Forum Rules

Go to page:  1  ... 149 150 151 152 153 154 155  ... 194

📖 Pagination options
Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A andrei11

Nightwolf are dreptate 100 % si atat, e unica varianta. "Circulatia interzisa in ambele sensuri" nu inseamna ca nu pot aparea  masini de acolo, spre exemplu, cei ce locuiesc pe strada respectiva, sau alte cazuri.
Cand ai Cedeaza trecerea, cedezi prioritatea   si gata, nu te intereseaza de alte semne de circulatie pe care ceilalti participanti la trafic le intalnesc.
 8-)
Singurul caz de discutat este cand unul iti vine deandaretelea pe un sens unic. Atat, in rest respecti semificatiile semnelor pe care le intalnesti tu. Evident la chestia cu sens unic sunt excluse masinile aflate in misiune si care pot veni si pe "invers".

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Costin

Tavi wrote:
Back on topic: rog si eu frumos sursele secrete sa ne mai faca un update de poze daca nu este cu suparare  ;)

Poate trec maine pe'acolo... daca nu e noroi... oricum singurul lucru notabil e groapa de la intersectia cu Grivitei, in rest nu se mai intampla mare lucru.

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Serban

Da, aveti dreptate.

Serban wrote:
sau sa pune semne cum trebuie

*să pună

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Nightwolf

Se sapa in draci la Grivita cu o cupa mica, latime aprox 30cm, EXACT in mijloc langa acel gard al lor din hartie igenica sau ce mama naibii e ... era un trailer de la Verta-Tel azi ... v-am zis eu ca s-a mai descoperit ceva pt ca intersectia aia nu a fost pana acum sapata....

Re: Discutii pe baza proiectului - PARTEA A II A Costin

Am trecut prin zona, dar nu m'am oprit din cauza ploii si a noroiului... Cateva observatii "din mers":

-la "caminul lui misterr" se lucreaza la un racord ce merge spre cladirea de pe colt (Fosta administratie financiara), altfel caminul propriu-zis pare finalizat
-pe coltul opus (in dreptul cladirii cu arcade orientale, recent demolata) s'a "inaltat" un sant de toata frumusetea, ce pare sa aiba legatura tot cu canalizarea.
-pe restul strazii se lucreaza la trotuare si la intersectiile cu celelalte strazi (Popa Tatu, Cameliei si "ulitele" pietei).

De mentionat ca nu lucra, efectiv, nimeni. Dar e scuzabil, avand in vedere vremea...

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Goldmund

Survola, ultimele poze sunt superbe!
Se pare ca santierul pana in Stirbei Voda se va finaliza in curand.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Tavi

Misterr si Survola, multumesc pentru pozele de azi! Bine ca se lucreaza. Pacat ca se mosmondesc in intesectia cu Grivitei.

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Nightwolf

V-am zis io ca au mai gasit ceva acolo jos ... sa vezi cat o sa intarzie caminele alea lucrarea acum...

Nightwolf wrote:
V-am zis io ca au mai gasit ceva acolo jos ... sa vezi cat o sa intarzie caminele alea lucrarea acum...

Ne prinde iarna?

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a bogdan9901

Tavi wrote:
Nightwolf wrote:

Ne prinde iarna?

Ne prinde PRIMAVARA :cry:

Ce an?  :D
Hai sa fim optimisti. Eu zic ca pana la prima zapada de anul asta il dau gata :roll:

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a chevic

La cat a durat ce mai conteaza o luna, doua. Mai bine sa intarzie si sa faca lucrarea ca lumea decat sa ne trezim ca au uitat ceva si incep sa sparga dupa ce au dat drumul.........

Re: Discutii pe baza lucrarilor si a proiectului - partea a Budy187

Cu siguranta la un moment dat isi vor da seama ca au uitat sa bage vreun cablu sau ceva... :twisted:

Go to page:  1  ... 149 150 151 152 153 154 155  ... 194

📖 Pagination options
Home page  • 
Parent forum: Diametrala Nord - Sud (Buzești - Berzei - Uranus)  • 
Choose destination

Since our 2704 forum members have written 463926 posts in 5794 topics and 541 subforums.

© 2009 - 2026 Asociația „Metrou Ușor”